Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- Yettel topik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
apach
senior tag
válasz
Másik Zé
üzenetére
No. Nekem is nehezen indult el amúgy állatira! De nekem már okés.
Figy. A gépet vagy eszközt, amit letöltöttél és Zip mappában van, fogd meg, és nyisd meg simán.Vagyis. Tedd ki asztalra a PL: Traktor zipes mappáját amibe benne van. Menj bele, majd Felülről lefelé vagy alulról felfelé ahogy tetszik, jelöld ki, utána jobb klikk rá, kis ablakban a Másolásra kattint, utána nyisd meg, a szintén az asztalra készített (a Zip mappa nevével megegyező)! sima üres mappát, majd benne jobb klikk, kis ablakban beillesztés. Utána tedd bele egy sorszámozott mods mappába a mods mappán BELÜL. ahogy valakinek korábbi válaszomban leírtam.
vagy van a másik megoldás. A másolásig egyezik ezért nem írom le. De miután a másol szóra kattintottál, az asztalon létrehozott sorszámozott mods mappába menj bele és abba illeszd bele. utána tedd be a Játék mods mappájába. de ha így sem megy, írj skype címet és holnaptól tudunk beszélni mikrofonon. Ha így se megy.
jah, még annyit. Ha ezután sem fog menni, akkor keress egy másik de ugyan olyan gépet vagy cuccot és töltsd le azt, ugyanis, lehet hogy a cuccnak van valami baja, és ahhoz már nem értek sajna.
Új hozzászólás Aktív témák

- Star Trek
- PlayStation 5
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen házat vegyek?
- Plazma TV topic
- Az AMD szerint Radeonokból nem lesz hiány
- Projektor topic
- Arc Raiders
- CES 2026: nagyra nőtt 120 Hz-en a Dell
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- További aktív témák...