Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• apach

senior tag

válasz Bukli #859 üzenetére

Hali!

Én picit ismerem csak valamelyiket. Nem ezek azok, amikre külön vannak a kerekek és úgy kell feltenni rájuk hogy melléjük viszed a kerekeket, beszállsz a gépbe, és valami gombot megnyomva felcsatolod.? Gondolom a Q betűvel csatolhatók azok is.

A váltásokkal kapcsolatban pedig azt tudom mondani, hogy én az automata váltót jobban szeretem. Amúgy meg, át lehet ezeket állítani másik gombokra is, ott, ahol a játéknak a felbontását is pl állítod, vagy ott ahol az irányításokat állítod. Ha nincs Gamepadod, akkor azt is kapcsold ki szerintem, nehogy valahogy bezavarjon. Hm. Erről jut eszembe. Nekem van és be volt dugva a gépbe hátra, és elfelejtettem, na már most, van 2 joystic kar is rajt. Na ez volt egyszer a gáz. Buktam is jóópár módot, amikre nem is emlékszek milyenek voltak, így lehet buktam a Játék törlésekor olyan Módokat is, amiket nem szerettem volna. :( Ezért jobb ha Ti is figyeltek ilyenre. Magyarul, jóóól meg szívtam a Gamepad miatt!! Ugyanis az egyik kar elnyomódott, és a gépek meg minden, még az emberkém is, körbe körbe forgott jobbra. Azt hittem gond lett a játékkal, és töröltem. és hát, a módokra nem figyeltem, hogy kimásoljam az összeset belőle törlés előtt.

Nah. Hát ezt azért írtam le, hogy tanuljon belőle valaki. :S :)

Új hozzászólás Aktív témák