Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- Titan 2 Elite néven érkezik egy újabb BlackBerry-szerű Unihertz
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
apach
senior tag
Hali!
Én picit ismerem csak valamelyiket. Nem ezek azok, amikre külön vannak a kerekek és úgy kell feltenni rájuk hogy melléjük viszed a kerekeket, beszállsz a gépbe, és valami gombot megnyomva felcsatolod.? Gondolom a Q betűvel csatolhatók azok is.
A váltásokkal kapcsolatban pedig azt tudom mondani, hogy én az automata váltót jobban szeretem. Amúgy meg, át lehet ezeket állítani másik gombokra is, ott, ahol a játéknak a felbontását is pl állítod, vagy ott ahol az irányításokat állítod. Ha nincs Gamepadod, akkor azt is kapcsold ki szerintem, nehogy valahogy bezavarjon. Hm. Erről jut eszembe. Nekem van és be volt dugva a gépbe hátra, és elfelejtettem, na már most, van 2 joystic kar is rajt. Na ez volt egyszer a gáz. Buktam is jóópár módot, amikre nem is emlékszek milyenek voltak, így lehet buktam a Játék törlésekor olyan Módokat is, amiket nem szerettem volna.
Ezért jobb ha Ti is figyeltek ilyenre. Magyarul, jóóól meg szívtam a Gamepad miatt!! Ugyanis az egyik kar elnyomódott, és a gépek meg minden, még az emberkém is, körbe körbe forgott jobbra. Azt hittem gond lett a játékkal, és töröltem. és hát, a módokra nem figyeltem, hogy kimásoljam az összeset belőle törlés előtt.Nah. Hát ezt azért írtam le, hogy tanuljon belőle valaki. :S

Új hozzászólás Aktív témák

- Napelem
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Videós, mozgóképes topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Most tényleg 8 GB VRAM-mal szúrja ki szemünk az NVIDIA?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hardcore café
- Milyen TV-t vegyek?
- Metal topik
- További aktív témák...
- ZBook Fury 15 G7 15.6" FHD IPS i7-10850H RTX 3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- LG UltraGear 27GR95QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- Razer Basilisk V3 Bolti ár:20k INGYEN FOXPOST
- LG UltraGear 39GS95QE-B OLED Monitor! 39" 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- LG UltraGear 45GS95QX-B OLED Monitor! 45" 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- HP ProDesk 600 G5 i3-9100 8GB 256GB 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- 200 - Lenovo Slim 5 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ezért jobb ha Ti is figyeltek ilyenre. Magyarul, jóóól meg szívtam a Gamepad miatt!! Ugyanis az egyik kar elnyomódott, és a gépek meg minden, még az emberkém is, körbe körbe forgott jobbra. Azt hittem gond lett a játékkal, és töröltem. és hát, a módokra nem figyeltem, hogy kimásoljam az összeset belőle törlés előtt.