Hirdetés
- Stylusszal érkezhet a hajlítható Huawei Pura X Max, AI-trükkökkel fűszerezve
- Hatalmas akkut és korrekt teljesítményt ígér a Vivo
- Memóriahiány és drágulás fékezheti a mobilokat, csökkentek a Q1-es kiszállítások
- Európába és a britekhez is megérkezik a Motorola Razr Fold, indul az előrendelés
- Ön vezető vagy önvezető? Az Uber az utóbbi mellett tette le a voksát
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
apach
senior tag
válasz
roncsi212121
üzenetére
Hali. Keresd meg a googleban az, USA map V3-at. nagy pálya rendesen, de amennyire én eddig mentem rajt, igen tűrhető. vagy pedig a Bluebaby210 mapját GameModdingról vagy a modhoster.de-ről. Raros fájlok és tudtommal még most id direkt linkesek. Nekem mindegyik megvan. Na meg a Gross_Kern_Land map is. Én ez utóbbit próbáltam. tetszik, csak kicsit csupaszka még. Volna még mit beleszerkeszteni.
a Gross-t még szerkeszteni is engedi aki készítette! Én fogom is majd kicsit átalakítani. De sajna a forgalmat ki fogom majd kapcsolni a tejes autóval együtt. Magam fogom a tejet elszállítani.
Bluebabys meg pöpec kis map az USA mappal együtt. Töltöttem le ezeken kívül még vagy 3 félét, amiket épp a mostani elkövetkező percekben fogok kicsit kipróbálni először. 
Új hozzászólás Aktív témák

- ThinkPad P16s Gen1 16" FHD+ IPS i7-1260P T550 16GB 512GB magyarított (lézerezett) bill ujjlolv gar
- DELL 7060 Mini PC - Core i5 8500T 16GB vagy 32GB ram - 256/512GB SSD - csak pár db
- Apple iPad 10th 64GB, WI-FI, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dyson Purifier Humidify+Cool PH2 De-NOx (White/Gold)
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk /Lenovo ThinkCentre mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- Eladó vagy csere MSI Katana 15 HX B14WFK-241
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
a Gross-t még szerkeszteni is engedi aki készítette! Én fogom is majd kicsit átalakítani. De sajna a forgalmat ki fogom majd kapcsolni a tejes autóval együtt. Magam fogom a tejet elszállítani.