Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• apach

senior tag

válasz apach #2036 üzenetére

Hali ismét!

No. A probléma amit a hosszabb hozzászólásomban írtam, azt hiszem megoldódott!

Az a helyzet, hogy az adott, és Hibásnak írt módot amit be is másoltam, egy olyan helyzet okozta, amit nem vettem észre eddig.

Mégpedig ez:

Régebben, azt hiszem amikor letöltöttem a nevezett mód pakkot, kicsomagoltam egy SIMA mappába hogy meg tudjam nyitni Editorban. Na már most. Ennek a mappának a nevezett Fendt ......stb nevet adtam. Ez nem is volna cikkes, hanem ami most jön. :)
    Ezt a mappát, Ma, tesztelgetés közben bemásoltam, és bent maradt. :) Vagyis, nagyon valószínű, hogy ez volt a gond. Erre úgy jöttem rá, hogy egy másik gépet teszteltem le nemrég, ami hibátlan a logban, és az ilyeneket, mint írtam, külön válogatom magamnak egy másik helyre, vagyis oda válogatom a jó gépeket cuccokat stb. No, amikor a feltöltő ablak megnyílt, OTT jelent csak meg ez a Fent nevezett Fendt pakk mappa. Kitöröltem, de már nem tudom tesztelni a 2 db 2 féle szín 939-es gépet, csak Hétfőn fog kiderülni, hogy tévedek e. :)

Miért írtam így le? Azért, mert lehet ezzel is segíthetek valakinek. :D
    Emellett, sikerült átírnom 2 gép modDesc.xml-ben a funkció gombokat, mert hát, 4 fukció, 2 gombon működött egyszerre.

Új hozzászólás Aktív témák