Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
- Netfone
- iPhone topik
- Mobil flották
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
apach
senior tag
Sziasztok!
No. Ez most nem nagyon tartozik ide, de holnap kb ilyenkor indulunk pestről ide haza a párommal, hazaengedték végre!

És most a játék.
Én tudtam olyanokról amiket itt 1-2 tag beírt stb, pl hogy érésidőt mutatja a cucc, stb stb. De nem keresett ilyet senki, így nem írtam be.
Viszont, van olyan mód is, amit Clock- módként találtok meg a most nemrég, legutoljára belinkelt oldalon valahol. A valós Órát mutatja nektek, emellett, (nekem ilyen van), mutatja az Év, Hó és Napot is.
Vagyis, játék közben is tudom, hogy pl hány óra van a valóságban. 
Akinek kell, szóljon, és megkeresem szívesen és belinkelem!
nevo, az írt infót pedig Én is köszönöm, majd lehet használnom is kell, és így legalább tudom, és nem kell kérdeznem már.

Most pedig más.

Van egy asszem Krómozott John Deere 80 akárhányas trakeszom. Ma teszteltem le először, és állati jóó.
Dual kapcsolható felnik elől és hátul, szélesség jelző is ekkor kapcsolódik be a hátsó kerekek felett. Majd mutatok pár szerzeményemről nektek képeket.
De egyenlőre 10-e utánig várni kell, mert ez sajna nem olyan szuper gép még, mint a sajátom.
(ez is az enyém volt nagyrészt) 
Azt is tervezem, hogy az általam tesztelt gépekből, egy Big pack-ot állítok össze majd.
Persze, csak ha érdekel majd titeket! Ezzel kapcsiban ha lehet, jelezzetek nekem valahogy. Akár privin is.
De, arra számítsatok, hogy kb 500 megányi lesz a teljes mérete és rar formátumban lesznek feltéve valahova. Valószínű modhosterre teszem majd, mert oda regisztrálva vagyok már. Megpróbálom majd közvetlen letöltésre tenni őket, hogy könnyebben le lehessen tölteni. Egyenlőre még össze kell írnom majd hogy miket teszek bele, és kiszámolni, hogy hány megányi lesz összesen.A mapokkal is egyenlőre várnotok kell, mert csak saját gépemen tudok szerkeszteni és így befejezni is majd Őket. Utána ha mennek szépen játékban, akkor szintén meg szeretném osztani őket. Egyik a szinte alap Gross_Kern_Land map lesz.

Olyanra próbálom őket szerkeszteni, hogy pl Teheneket szállítani lehessen, vagy épp húsüzemből a húst lehessen vinni pl Lidl be vagy Aldiba. Vagyis, amolyan Monopol map félék lesznek, HA sikerülnek!
ObiGabi, Tuti meg fogja kapni majd!
Neki már régen meg is ígértem, még a saját mapom is. De azt sajna abbahagytam mérgemben.
Így, majd remélhetőleg ezeket megkapja mindkettő mapot, HA sikerülnek és működnek játékban is.
Új hozzászólás Aktív témák

- Szép! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i5-1135G7 16/256 +Toll
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256 GB újszerű állapot
- GamerPC RX 9070/7700X/32GB DDR5/1TB M2
- Szép! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i5-1135G7 16/256 +Toll
- Lenovo ThinkPad P15 G1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO RTX 3000 6GB FHD
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910
- 201 - Lenovo Yoga Slim 7 (15ILL9) - Intel Core U7 258V, no GPU (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Honor Pad 8 / 6/128GB / Wi-fi / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Neki már régen meg is ígértem, még a saját mapom is. De azt sajna abbahagytam mérgemben.