Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• apach

senior tag

Nézzétek vissza a korábbi hozzászólásaim is, mert pár hozzászólásomban TÖBB általam használt gép/cucc linkjét is betettem már! De teszek be majd nemsokára nektek bálaszedő automata pótot meg olyan utánfutót is, amit használok és nem rossz! meg 1-2 trakeszt is. :)

EZT a Fendt 939-es gépet csak ajánlani tudom! Olajcserés, raklapon megvehető dualfelnik, mosható, stb. :) Tudtommal nyitható pl a motorháztető is. :) Nekem a 3 936-os Fendt pakk is megvan erről az oldalról, amik szintúgy Prémium Módok! :) De, sokat ne pakoljatok be belőlük, nehogy lefogja a memóriát!

[link]

Ugyanez a gép Feketében is megvan ezen az oldalon! Sőőt, mint látom, Lánctalpas verziókat is kezdenek feltölteni az oldalra. :) Nekem pl Avatar skin-es Lánctalpas Fendt-em is van, meg még Zöld Mamba skines is. Zöld Mamba egy Teljesen Zöld színű igen erős mérgű kígyó fajta Afrikai kontinensen az Őserdőkben! Aki netán nem tudná. Az Avatar meg hát, mint tudjuk egy Mozifilm! :)) (A skineket Én szerkesztettem rájuk!) :) Fendt Trakeszokról amik akadtak valamiért menet közben. :) Van pótkocsira való skin is ezekből, csak épp hibamentes pótokat nem találtam hozzájuk! :(

Kaptok majd egy Scania kamion linket is, kék-fehér színű, és szuper gép tényleg. Van a letöltött Zip mappájában egy Zipes mappa amiben a Kamion van, meg van egy Sima mappa, amiben Trailerre való skin van ami a kamionhoz passzol és készült. :) Fel is tettem már egy trailerre és állati jól néz ki a hűtős pót a kamionnal!! :D

Új hozzászólás Aktív témák