Hirdetés
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
apach
senior tag
Nézzétek vissza a korábbi hozzászólásaim is, mert pár hozzászólásomban TÖBB általam használt gép/cucc linkjét is betettem már! De teszek be majd nemsokára nektek bálaszedő automata pótot meg olyan utánfutót is, amit használok és nem rossz! meg 1-2 trakeszt is.

EZT a Fendt 939-es gépet csak ajánlani tudom! Olajcserés, raklapon megvehető dualfelnik, mosható, stb.
Tudtommal nyitható pl a motorháztető is.
Nekem a 3 936-os Fendt pakk is megvan erről az oldalról, amik szintúgy Prémium Módok!
De, sokat ne pakoljatok be belőlük, nehogy lefogja a memóriát!Ugyanez a gép Feketében is megvan ezen az oldalon! Sőőt, mint látom, Lánctalpas verziókat is kezdenek feltölteni az oldalra.
Nekem pl Avatar skin-es Lánctalpas Fendt-em is van, meg még Zöld Mamba skines is. Zöld Mamba egy Teljesen Zöld színű igen erős mérgű kígyó fajta Afrikai kontinensen az Őserdőkben! Aki netán nem tudná. Az Avatar meg hát, mint tudjuk egy Mozifilm!
(A skineket Én szerkesztettem rájuk!)
Fendt Trakeszokról amik akadtak valamiért menet közben.
Van pótkocsira való skin is ezekből, csak épp hibamentes pótokat nem találtam hozzájuk! 
Kaptok majd egy Scania kamion linket is, kék-fehér színű, és szuper gép tényleg. Van a letöltött Zip mappájában egy Zipes mappa amiben a Kamion van, meg van egy Sima mappa, amiben Trailerre való skin van ami a kamionhoz passzol és készült.
Fel is tettem már egy trailerre és állati jól néz ki a hűtős pót a kamionnal!! 
Új hozzászólás Aktív témák

- Nem lesz extrém magas ára a Ryzen 7 9850X3D-nek
- E-roller topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Villanyszerelés
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Hálózati / IP kamera
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Call of Duty: Warzone
- Vírusirtó topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4346, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED - Intel Ultra 5 226V - 16GB - 512GB - Win11 -3 év gari - HUN - PEN
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(A skineket Én szerkesztettem rájuk!)