Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- A Samsung is leszámol a 128 GB-os tárhellyel a Galaxy S26-ban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- iPhone topik
- Android Autót minden mobilra!
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
apach
senior tag
válasz
ObiGabi
üzenetére
Szia!
Én automata bálaszedős pótokat használok, mert rendesen nem tudom géppel pakolni stb4

A raklapos cuccok is leesnek. :SÍgy automata cuccokat használok. Vagyis pontosítok. Mert még nem volt alkalmam használni őket, mert játszani se igen tudok mert nincs egy nekem megfelelő map. Mindegyiken alakítanék valamennyit.
Így most is így vagyok. A Gordons Big mapot alakítgatom át ha jól emlékszem a nevére. Nem tudom most működni fog e majd, mert már másodszor álltam neki.
Ha nem megy, akkor a Gross_Kern_Land mapját fogom átpofozni. Azt már sikerült alakítgatnom régebben.
Mindenképp szeretném majd megosztani 1-2 itteni taggal, mint pl ObiGabival.
Volt még valaki de már nem tudom ki volt az. 
Majd max regisztrálok pl a megszokott letöltőoldalak egyikére, vagy a ModHosterre feldobom aztán miután leszedtétek, leszedem. Nehogy bajuk legyen vele ott.

Új hozzászólás Aktív témák

- Eladó ASUS TUF GAMING B760M-PLUS WIFI mATX alaplap
- Eladó Gigabyte GeForce RTX 4070 SUPER WINDFORCE OC 12GB GDDR6X (GV-N407SWF3OC-12GD)
- AKCIÓ GAMER PC AMD Ryzen 5 7500F/ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI/Asus DUAL-RTX3060TI/32 GB DDR5
- Sony XW5000 vetítő, kalibrált, 2029-ig jótállással
- Hibátlan Apple MacBook Pro 13 (2020) M1 / 16GB RAM / 512GB SSD / Touch Bar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Így most is így vagyok. A Gordons Big mapot alakítgatom át ha jól emlékszem a nevére. Nem tudom most működni fog e majd, mert már másodszor álltam neki.
Mindenképp szeretném majd megosztani 1-2 itteni taggal, mint pl ObiGabival.