- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Vége a dalnak: nincs több Samsung harmonikamobil
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
apach
senior tag
válasz
ObiGabi
üzenetére
Szia!
Én automata bálaszedős pótokat használok, mert rendesen nem tudom géppel pakolni stb4

A raklapos cuccok is leesnek. :SÍgy automata cuccokat használok. Vagyis pontosítok. Mert még nem volt alkalmam használni őket, mert játszani se igen tudok mert nincs egy nekem megfelelő map. Mindegyiken alakítanék valamennyit.
Így most is így vagyok. A Gordons Big mapot alakítgatom át ha jól emlékszem a nevére. Nem tudom most működni fog e majd, mert már másodszor álltam neki.
Ha nem megy, akkor a Gross_Kern_Land mapját fogom átpofozni. Azt már sikerült alakítgatnom régebben.
Mindenképp szeretném majd megosztani 1-2 itteni taggal, mint pl ObiGabival.
Volt még valaki de már nem tudom ki volt az. 
Majd max regisztrálok pl a megszokott letöltőoldalak egyikére, vagy a ModHosterre feldobom aztán miután leszedtétek, leszedem. Nehogy bajuk legyen vele ott.

Új hozzászólás Aktív témák

- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - PIROS 3 év garancia!
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- 267 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
- HP AI Laptop 15 - Intel Core Ultra 7 255U 16GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Így most is így vagyok. A Gordons Big mapot alakítgatom át ha jól emlékszem a nevére. Nem tudom most működni fog e majd, mert már másodszor álltam neki.
Mindenképp szeretném majd megosztani 1-2 itteni taggal, mint pl ObiGabival.