Hirdetés
- 5 GHz körülre gyorsulnak a mobilchipek, a Huawei lemaradásban
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Snapdragon 8 Elite Gen 5 és folyadékhűtés jöhet a RedMagic új gamer táblagépébe
- Nagyobb akkumulátorral jöhet a Motorola Razr 70 Ultra, másban alig változna
- Telekom mobilszolgáltatások
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Kiszivárgott az Oppo Find X9s Pro adatlapja
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Mobil flották
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
Új hozzászólás Aktív témák
-
apach
senior tag
válasz
FarmingSimul
üzenetére
Hali. No. Nekem is Win7 van a gépemen. 64 bites, és 6 Giga DDR3-as 1333 MHz-s ramokkal, de a "nem eredeti" (még) Platinumból Bad allockkal engem is pl kivág. Így most várom a fizut és megveszem az eredeti Platinumot. (A normál verzió,) eredeti, sőőt, 2 eredeti Game-m is van egyből, de alap pályából, nem emlékszem hogy kivágott volna. Max, valami rossz map miatt. Ha nem eredeti a játékod, akkor szerintem hagyd, és vedd meg az eredetit inkább, Ahogy én is megteszem. Lehet, hogy utána tolhatod majd látástól mikulásig a gamet!

Én egyenlőre csak a Gross_Kern_Land mapon tud(nék) játszani a sima 2011-el, a többim sajna BGA-s és ezért kell majd a Platinum. De már beszéltem 576 kbyte boltos taggal, aztán megyek érte fizukor. Nah meg, láttam egy Másik farmerkodós gamet amiben igaz, csak Claas gépek és cuccok vannak, de ugyan annyi az ára. Így szerintem még azt is megveszem.
2000/game lesz majd. 
Mellesleg, 300 megás mapokkal vagyok majdnem tele.
Berakva gameba, plusz kb 200 körüli mód. 
A Gross Kern Land alappal tudsz sima gameval játszani amúgy ha érdekel. Kicsit csupaszka,
de szerintem így is príma. Viszont, én amondó volnék, hogy vedd meg a sima gamet is és kapásból mellé a Platinum verzióját is, mert a BGA mapok miatt kelleni fog mindenképp!
Vagy, egyenként vedd meg (drágán) a DLC 1-2-3 pakkok valamelyikét. Épp amit esetleg a mep készítője (talán) feltüntet a map leírásában, ismertetőjében.
Új hozzászólás Aktív témák

- Nagyon olcsón! LG Ultrawide Cruved LED 34"VA 4k usb-c PD 65w Gari 2027.04.29-ig Olvass leírást!
- Eladó Onkyo TX-NR7100 házimozi erősítő hibátlan állapot, gyári dobozzal
- Klipsch R-120SW aktív mélynyomó eladó, hibátlan
- KLIPSCH R-600F 5.0 hangfalszett
- Micron 5200 ECO 480 GB 2,5 SATA Enterprise/Datacenter Server SSD
- 27% - Dell S2721NX IPS Monitor! 1920x1080 / 75Hz / 4ms / FreeSync
- 193 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070 (ELKELT)
- AKCIÓ! ASUS H110M i3 6100T 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Kolink Inspire K2 aRGB 400W
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 9 275HX 32GB RAM 1TB SSD RTX 5070 Ti 12GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Berakva gameba, plusz kb 200 körüli mód.