Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- CES 2026: Az állásodba kerülhet az egészséged
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Snapdragon 8 Gen 5-tel jön a Realme Neo8
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
vorosmarti
senior tag
Valami van ebben a sorozatban (számomra), ami miatt nagyon szeretem, de az eddig végigtolt FC3, FC5, és Primal esetén is képtelen voltam kimaxolni a játékot. A sztorit végigtolni nagyon jó (eltekintve az értelmetlen quick time event-ektől, és a ködös elemektől, amelytől sztem sose fognak megszabadulni), de hiába van erős OCD hajlam bennem, a vége után semmi motivációm nincs mindent összszedni, mint más játékokban. Mondjuk az 5. részig nem igazán modernizáltak sokat rajta, talán jelentősebb grafikai fejlődés volt, de a liánok, egyes eszközök (pl. a lángszóró) pont ugyanolyan megjelenésűek, mint a 3 résszel azelőtt. Mindemellett egyes sztori-elemk felvetik annak a lehetőségét, hogy erősen tudatmódosított állapotban kerültek tervezésre illetve megvalósításra.
Másrészt, ugyan az én hibám h nem néztem utána alaposan, de a season pass-nak semmi köze a játékhoz, és tök fölöslegesen vettem meg. Külön játékokként sokkal értelmesebb lett volna kiadni őket. Szerintem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Okos Otthon / Smart Home
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen alaplapot vegyek?
- LEGO klub
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Motoros topic
- iPhone topik
- További aktív témák...
- IBM TS3200 48-Slot Tape Library (45E1330), 2x LTO-4 FC Tape Drive (35P2510)
- IBM TS3100 Tape Library (3573-L2U), 1x IBM LTO Ultrium 4 FC 4Gb/s Tape Drive (95P5817)-without Tapes
- Nintendo Switch 2 Mario Kart edition Gyári tok Gyárli fólia
- Apple watch Ultra 2 aktiválatlan új 1 év Apple jótállás
- HP Omen
- Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R9 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest