Hirdetés
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Qi-töltő és szinte bármivel kompatibilis billentyűzet a Clicks új fejlesztése
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
STC Speed
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
traktorral átkell menni rajta

-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
Howkeddlee
üzenetére
fegyverfejlesztéshez nem kell perk
ha kilép a játékod akkor ott technikai gondok lesznek
-
Sziasztok!
Azt tudja valaki hogy miért van az hogy ha fejleszteni szeretnék egy fegyvert, és bármit kiválasztok hozzá, pl távcső, fogja magát a játék és kilép?!
Vagy valami hiányzó perk kell hozzá,ami nem lehet még meg nekem?
Ha igen,akkor meg nem értem hogy miért nem inaktív az a lehetőség?
Köszi a segítséget! -
törölt tag
Kipróbáltam ma a FC5-öt, átvezető animációk meglepően jók, a sztori szar, a játékmenet meg kritikán aluli.
Törlöm is a fenébe
-
Ra's al Ghul
senior tag
Sziasztok!
Van itt bárki akinek, lenne kedve co-op -ban játszani PS4 -en?
-
S. Szabi
őstag
Szerintem teljesen rendben van a játék vége, folytatásnak, következőnek
, ahogy freeknight kolléga írjatényleg nagyon király lenne egy Mad Max stílusú Far Cry 
Most még megcsinálom azt a pár megmaradt "Eredmények"-et Uplayről, először a solo részt, aztán megnézem az Arcadot is, azzal még nem foglalkoztam igazából, és én ezzel együtt már 100%-nak veszem, bár azt nem tudom, hogy "Történet előrehaladása"-t miért 95-nek írja, és mi kéne a 100-hoz, vagy ez nem százalék? A játékbeli kihívások is mind meg vannak, annyi, hogy a perkekből pár hiányzik, ami a barátok gyorsabb visszatérésére vonatkozik, aztán ennyi, minden régióban is maxnak írja a megcsinált küldetéseket, dolgokat.
Old Betsy horgászbot is meg van, azzal is el lehet szórakozni egy darabig, megszerezni

Várom már azt is, hogy elérhetőek legyenek a Zombis, Marsos, Vietnámos DLC-k

-
shotika
őstag
válasz
Ragnar95
üzenetére
De át is lehet "verni" a játékot. Volt egy küldi John Seednél, ahol repülőgéppel kellett lelőni a megadott célpontokat - na én azt helikopterrel csináltam meg, pedig folyamatosan írta a játék, hogy repülőgép kell. De úgy voltam vele, hogy nem szopatom magam, mert nekem macera azokat irányítani, és végül megadta a küldetést 
-
Ergo_Proxy
tag
Sziasztok, másnak is leresetelte a játék az arcade szintjét? Ez elvileg akkor lehetne mikor újrakezded az egész játékot, de én ma megint lvl0 voltam valamiért :/
-
AD4MINATOR
nagyúr
Igazából az a bosszantó benne, hogy nincs esély megmenekülni az elfogó-csapatok elől, így lényegében felesleges küzdeni mindegyik alkalommal
legalább adna valami pontot,bonuszt ha kibírod 2percig vagy valami..mert így totál értelmetlen az egész..úgyis előre le van sciriptelve az egész küldetés, csak időpocsékolás erőlködni és menekülni....
de hogy miért kell 3x is eljátszani ezt mindegyik régióban??? az számomra érthetetlen.... ráadásul elfognak, majd (nyilván valahogy) megmenekülsz mindegyik alkalommal.... 
egyedül talán a katonásnál volt értelme
3x is agymosásnak, de ott meg azt nem értettem, hogy nem esett le Eli-nak hogy órákra, napokra eltűnik a Deputy 
-
Ragnar95
félisten
Jó kérdés, nagyon melléfogtak ezzel a húzással szerintem is, nagyon remélem hogy tanulnak belőle egy életre és több Ubisoft játékba nem rakják bele.
k-adi: bejött a kötelező küldi és utána nem is tudtad megcsinálni a másikat?
Az mondjuk elég érdekes bug. Nekem a legjobb story bug John utolsó küldetésénél volt, amikor és így a bugnak köszönhetően lett meg a küldetésrepülőkkel harcoltok, pár percig lövöldöztük egymást, aztán egyszercsak egymásnak repültünk, lezuhant mindkét gép, én meghaltam, erre mikor újratöltött a játék, én a földön voltam gyalog, John meg lezuhanva a gépével 
-
-
Ragnar95
félisten
Én is John régiójában kezdtem és szintén próbáltam ellenállni eleinte (főleg mivel le se esett hogy itt most nem megölni akarnak, úgyhogy elkezdtem őket lőni, onnantól meg lőttek vissza valódi golyókkal, úgyhogy párszor meghaltam
), de sajna sok értelme nincs, én Nick házában húztam meg magam, mert az ő egyik küldetése adta meg a kellő resistance pontot, de sok haszna nem volt hogy percekig leszedtem minden ellent, mivel folyamatosan jöttek az újak 
Nekem alapvetően az elvvel van a problémám, hogy nem te döntöd el, mikor haladj a sztoriban, hanem fixen bedobja a főküldiket a játék... Főleg hogy csak a resistance pontokat nézi, emiatt simán eljuthatsz a végső küldetésig is az adott régióban úgy, hogy közben még csomó story missiont meg se csináltál ott...
wollnerd: jaja, 9 lesz összesen. De ne aggódj, lesz még mindegyik régióban egy + küldetés az utolsó elrablás után és az is szinte tök ugyanaz lesz mindenhol
-
válasz
Ragnar95
üzenetére
Én John régiójában ellenálltam keményen az egyik elrablásnak

Felmentem valami házba, az emeletre, és onnan az ablakból lődöztem az ellenfeleket. Amíg nem láttak meg, semmi baj nem volt, úgy fél órán keresztül lőttem halomra a folyamatosan érkező droidokat

Még ki is békülnél ezzel a módszerrel, de ne úgy, hogy egyetlen bekapott találattól jön a szédelgés, és menthetetlenül elvisznek. Akkor már dolgozzanak meg érte rendesen. -
Ragnar95
félisten
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Pont ez volt nekem is az egyik legnagyobb problémám a játékkal, nagyon idegesítő hogy fixen adott játék állásnál bejönnek az elrablós küldik, ráadásul full repetitív az összes...
Faithnél is ugyanúgy 3 küldi lesz, bár ott legalább nem teljesen ugyanaz, mint az előzőekben, cserébe a 3 Faithes küldi tök ugyanolyan.
Mr X: a Jacobos csak idegesítő volt, hogy teljesen ugyanaz ment le 3x, de legalább annak így utólag volt értelme sztori szempontból, illetve maga a küldi 1x nem lett volna olyan rossz. Faithnél engem sokkal jobban idegesít, hogygyakorlatilag semmit nem csinálsz a küldikben, csak sétálgatsz scriptelt max sebességgel... -
Mr X
veterán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Faith elrablásai lazák, de Jacob ilyen küldetéseiért a kitalálójának beajánlanék egy duplafejes análintrudert...
-
Ragnar95
félisten
válasz
Oposzumtoszó
üzenetére
Van is achievement érte, hogy üss el X ellenséget (asszem 20)
Illetve olyan küldetés is van, ahol , bár az elég irritáló volt szerintem, mindigszarvasokat kell elütni .elfutnak a szemetek -
wollnerd
aktív tag
Nagyon, de nagyon szeretem amikor az akaratom ellenére elindul egy küldetés....
Mint például amikor egy k*****ott nyíl belefúródik a lábamba... 
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
Oposzumtoszó
üzenetére
Nekem buksit mindig elcsapja valami kocsi, bárhol is van
de még az erdő közepén is megtalálja egy random járőr kocsival, 
-
Oposzumtoszó
senior tag
Egy valamit nem értek. Megyek autóval és az emberek az autó előtt szaladgálnak.

Tiszta Carmageddon feeling. Csak ott előle rohantak, nem elé.
-
vonSux
őstag
Lassan a játék végéhez érve kijelenthetem, hogy legtöbbször a ki nem nyíló wingsuit miatt haltam meg. A wingsuit az új honey badger

-
polgi803
őstag
válasz
freeknight
üzenetére
Már megaláltam ...

-
freeknight
őstag
válasz
polgi803
üzenetére
De miért dobnád el? Minden tárgyat külön-külön mér, tehát ha pl eldobsz egy bliss oil-t, akkor csak annyit érsz el vele, hogy fel tudsz venni a helyére egy másik bliss oil-t
.A másikra meg attól függ, min játszol, nekem ps-en a fegyvertárcsán a dinamitra vagy a proxira rámenve az analóg gombokkal tudok váltani az eszközök között.
-
polgi803
őstag
válasz
freeknight
üzenetére
Ez pl egy tök hülye megoldás...mért ne dobatnám el...na mind1 köszi...még egy dolog... pl az eldobandó pukkanókat hogyan lehet váltogatni? Dinamit, időzített bomba, gránát...
-
freeknight
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Azt a küldit kb megjelenés napján vittem, szóval lehet hogy rosszul emlékszem, de nálam egy volt a teheneknél, egy kicsit a mezőtől arrébb egy pajtában (de ez az, ami nem biztos), egy a kutyánál és egy pedig egy siló tetején egy madárfészekben.
-
AD4MINATOR
nagyúr
Sziasztok,
Nektek is van bebugolt küldetés??
A térképen balalsó sarokban a mezőn kéne összeszednem 4 alien gömböt, de az utolsón rajtafekszik egy...boci.
emiatt nem tudom felvenni... neten rákerestem, sokaknak ez a gond..még mindig nincs patchelve.
Néztem YTn videókat hogyan kéne, de ott volt olyan akinek egy kutyát kellett kergetni és nála volt az utolsó gömb, nos nekem ilyen nem volt.. ugyanis nekem 2 gömb van a teheneknél, neki csak 1 volt és 1 kutyánál... gondolom itt a bug -
polgi803
őstag
Sziasztok! Loot-os cuccokat hogyan lehet eldobálni ha nem kellenek és csak a helyet foglalják?
-
S. Szabi
őstag
válasz
wollnerd
üzenetére
Nem vagy vele egyedül, engem is zavar, hogy nem beszél
Többi szereplő meg annál többet 
Az animációktól viszont élethűbb volt, de valóban jobb nélkülük!
Minimap hiánya meg az elején engem is zavart, aztán meg már el is felejtettem, hogy nincs.
Toronymászás nekem sem hiányzik, viszont repülve is színesedhetne a térkép, ha bizonyos magasság alatt vagy.
Mondjuk én német szinkronnal játszottam a FC4-t is meg ezt is, Ajay-nek nagyon jó stílust adtak, meg a beszólásai meg stb jók voltak.
Hogy maradhatott ki valakinek a Half-Life?

-
wollnerd
aktív tag
válasz
freeknight
üzenetére
Köszi a válaszokat!
Én játszottam egy néma főhősös játékkal régen csak nem tudom melyik volt az.
(Biztos nem a HL, nem is ismerem
) De inkább jobban szeretem a beszélő főhősöket. Énszerintem az átvezetőjeleneteket (is) teszi változatosabbá, élvezetesebbé, ha a főszereplő is beszél, legyen az FPS, vagy "filmszerű" nézet. A beleélés igaz, de nekem FC4-ben is megvolt, sőt kicsit jobban is.
FC5-ben még szoknom kell. 
Végülis igazad van az apró animációkkal is. A 4-ben amikor én végeztem mondjuk egy nagyobb outpost-tal, akkor bizony időbe telt amíg a karakter megtapogatja az összes ellent. Sőt, néha kicsit idegesítő is volt nekem is.
-
freeknight
őstag
válasz
wollnerd
üzenetére
Szia!
Ez a néma főhős dolog a Half-Life első része óta divat, én kifejezetten kedvelem ezt a megoldást, szerintem jobb így a beleélés. Én anno elkezdtem játszani a 3-al, de annyira idegesítő volt a főhős, hogy inkább abbahagytam felénél és nekem ennyi volt a FC sorozat. Így meg kvázi te vagy a főhős. Kinek bejön kinek nem.
Egyébként neve sincs a főhősnek, a rookie újoncot jelent
A kis animációk eltüntetését a játékosok kérték (ahogy a toronymászást is közkívánságra hagyták ki), jogosan. Első 1-2 alkalommal még jól néz ki, de aztán csak felesleges időrabló dolog.
A minimap elhagyása meg nagy divat a Horizon Zero Dawn óta, ott nagyon bejött. Nekem itt se hiányzott, autókázáskor egy kicsit, de erre gondolt az ubi is és gps van legalább. (Ezeket nem tettem spoilerbe mert szerintem semmi olyan nincsen benne)Én ps4-en játszottam, szóval pontos billentyűket nem tudom, de a térképet behozod, fent roster menü, ott rákattintasz a veled lévő társra és unassign, akkor hazaküldi.
Arcade-ot mindegy honnan indítod szerintem.
-
fogirobi
senior tag
Sziasztok!
Valaki Gtx 960-al próbálta a játékot?
-
wollnerd
aktív tag
Sziasztok újra!
Lenne egy véleménykifejtésem a játékkal kapcsolatban pár óra után, illetve két kérdésem: (Az 5 előtt újrajátszottam a 4-et az előző 2 hónapban.)Az most komoly hogy az 5-ben a főhős egyáltalán nem beszél?! (A neve Rook(ie), vagy valami ilyesmi? Ezt a hülye nevet...
) A FC4-ben még Ajay is beszélt...
Nincsenek az olyan apróbb animációk mint az állat megnyúzása és növény leszedése??? EZ IS KOMOLY?! Ezek voltak a legjobbak...
Nincs minimap.. Mondjuk, értem már hogy miért, azért opcionális lehetőségnek jó lett volna, de mégis fejlesztőknek van igaza sztem. (Azért vannak helyzetek amikor hiányolom azt.)
Tök jó ez a Gun Hire dolog. Sokkal jobb mint a 4-ben. Kérdés: ha már nincs rá szükségem hogyan lehet őt elküldeni? (Ezt nem találtam meg a tutorial menüben.)
2. kérdés: Arcade-ben a pénzszerzés a főjátékhoz valóban igaz? Elég a főmenüből is indítani a Arcade-t, vagy oda kell menni az ilyen automatákhoz az igazi játékban és onnan indítani?
Köszi előre is a válaszokat. -
Đusty
addikt
válasz
Don.Corleone
üzenetére
Térkép vagy TAB felül a menüben a 3 alakos ikonra kattintasz és kiválasztod.
-
Don.Corleone
aktív tag
Nem rég kezdtem el ezt az epizódot, elsőre nagyon tetszik a világa, grafika is pazar. Annyira még nem sikerült kiismerni, az elején egy blöki volt a társam, most egy leányzó nyílpuskával, de a blöki jobban bejött, hogyan lehet visszavarázsolni, vagy merre találom meg?

-
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Nekem tetszik a játék.
Tudni kell, hogy ritkán játszom már, (meló, gyerekek), de ez azok között volt ami lekötött, és majdnem minden nap leültem este játszani egy kicsit.
-
S. Szabi
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Ennyi erővel minden Far Cry unalmas... Teljesen jó rész lett ez, és azért vannak benne újítások, változások 3, 4-hez képest, nem csak a horgászás...
Ha a 6 olyan lesz, mint a 4 a 3-nak, hogy nagyjából ugyanaz, de mégis más, akkor is jó lesz a 6 is!
Amúgy sem tetszhet mindenkinek, de rajtad is áll, hogy menyire veszed unalmasra.
-
S. Szabi
őstag
válasz
Ergo_Proxy
üzenetére
Előbb is volt róla szó, van olyan, hogy térképen valamiért nem mutatja a küldetést, de amúgy meg ott van. Valahogy ki kell sakkozni, mi maradt ki.
-
Már fel is törték a játékot (CPY)
Nem sokáig bírta a Denuvo.
Ennek azok örülhetnek akik még nem vették meg a játékot.
-
Mr X
veterán
válasz
Ergo_Proxy
üzenetére
Itt csak azokat jelzi, amiket már felvettél. A hiányzóakat még nem vetted fel, ezért nem jelennek meg ott.
-
Ergo_Proxy
tag
A missziók listáját úgy értem, hogy ha megnyomom a tabot és a Journalban megnézem ott komplett minden, és a mappból kizoomolva látom, hogy pl missions 51/52
-
Ergo_Proxy
tag
Sziasztok, ha játék közben megnézem a missziók listáját mindet komplettnek mutatja, még is két területen egy-egy, Jacobén pedig elvileg kettő hiányzik, ezek alternatív küldetések lettek volna amik a sztori alakulása miatt nem lettek teljesítve, vagy, hogy tudom ezt megnézni?
-
S. Szabi
őstag
Ahhhha, erre gondoltál? Itt azért vannak szép kihívások
A játékbeliek megvannak, az ölj ilyen-olyan fegyverrel ennyit annyit, így-úgy, választható segítő öljön ennyit-annyit, vadász ilyen-olyan állatot, de ezekről nem is tudtam 
A ruha vásárlást azért mondtam, hogyh a tényleg ki akarod 100%-ra, magadnak, akkor abba az is beletarozik szerintem, hogy azokból is megveszed mindet, ahhoz is elég sok lóvé kell.
(#634) vvega30: Ez szembe sem jutott
-
Đusty
addikt
válasz
S. Szabi
üzenetére
Jó a ruhavásárlást én sem erőltetem sőt az nálam tabu ilyenekre nem költök de volt egy achi amihez kellett azt hiszem 700-at költeni azt annyi. Az achi rossz szokás az angol achievements-ből jött magyarul eredmények. Shift+f2 az uplayben az eredmények fülnél látod mit teljesítettél. Sok játéknak ez a legnehezebb része

-
S. Szabi
őstag
El lehet vele szórakozni, kimaxolni, persze, de azért csak azért vadászgatni, horgászni, hogy pénzt gyűjts ruhát venni
Időm sajnos vagy nem sajnos, lenne rá bőven, de azért na 
Assaultok, Achi alatt miket értesz?
Arcadeban is lehet pénzt keresni?
Illetve mi van a Vietnámos, Zombis, meg Marsos DLC-vel?
hdekakas: Ráteszed, és odamész, hogy felrobbanjon
Lehet van egy kis mellékhatása, de működik. Amúgy ha feloldodtad a zárfeltörő képességet, nem kell robbantgatni. -
hdekakas
senior tag
Proximity Explosive hogy működik?
Nem tudok rájönni. Amazt csak ledobom és megnyomok egy gombot (egér középső), és robbantja.
Emezt? Ledobom, és nem tudok mit csinálni, várok 5 percet aztán visszaveszem.
-
Đusty
addikt
válasz
S. Szabi
üzenetére
Nem lehetetlen a 100%, szerintem az assaultok nehezebbek minz pénzt keresni, meg van 1-2 elvetemült achi és még az arcadot is belekeverték. De mivel nincs más A kategóriás játék a láthatáron lesz rá idő, a többség könyebben megy mint gondoltam csak rá kell szánnom magam. De mivel ezeket úgy sem számolja csak magának csinálja az ember.
-
S. Szabi
őstag
Nyúl közben meglett, végig vadász szérummal kerestem, de elég nehezen nem akartak előbújni

Akkor azt megnézem, köszi! Ja, több ilyet csinált, hogy egyszer mutatja, egyszer nem.
Lassan én is végzek, már az utolsó küldetés kell csak, Faith is halott, őt hagytam utoljára, de előtte kipucolom a régióját is teljesen.
Amúgy gondoltam, megcsinálom 100%-ra, de az nagyon durva lenne, mert én abba beleszámolnám az összes jármű, fegyver, ruha stb. megvételét is. Azok nélkül meg nem 100%, de ahhoz rengeteg lóvét kéne gyűjteni...
Szóval elég lesz, ha megvan minden küldetés, meg amikért a pontok járnak, az már meg is van mind, a 60 perc Coop kivételével, plusz kiszinezni a térképet legalább 90+%-ban, peremvidékeknél nem mindenhol olyan egyszerű bejárni. -
-
STC Speed
őstag
Sziasztok!
Aki végig tolta, annak ajánlom, menjen el a map "tetején" található nagy épülethez

-
wollnerd
aktív tag
Sziasztok!
Minap telepítettem a FC5-öt. A kérdésem az hogy tényleg érdemes lenne telepítenem a legújabb videokártya drivert? Hozhat egyáltalán PLUSSZ FPS-t? Az Uplay szólt hogy outdated meghajtóm van.
Kipróbáltam a bechmark-ot az ajánlott alapértelmezett graff beállításokkal, ami high. és az átlagos fps 59 volt.
A videokártyám Nvidia Geforce GTX 970. Proci: Intel i7 4790K, RAM: 16 GB.
A videokártya driver verzió: 376.33Köszi a válaszokat.

-
Ragnar95
félisten
35 óra játék után végeztem a sztorival, bár még side missionökkel együtt hátravan kb 40 küldi a 130-ból. Kicsit vegyesek az érzéseim a játékkal kapcsolatban, főleg az előző részekhez (IV-el és Primallal játszottam) hasonlítva.
Az open-world elemeket szinte tökéletesen valósították meg, az veri szerintem a korábbi részeket. Nagyon hangulatos az egész, illetve tényleg jól sikerül átadni, milyen is legyen az élet egy fegyveres szekta által uralt területen mind a kívülállók, mind a szektatagok számára. Ehhez szerintem sokat hozzáad az is, hogy a térképet bejárva random extra információmorzsákat, kapunk ha beszélünk megfelelő emberekkel.
Ami viszont nagy negatívum számomra, az a sztori. Azzal, hogy szinte tetszőleges sorrendben lehet a küldetéseket elvégezni, teljesen szétesik a történet és nincs idő/lehetőség rendesen megismertetni a szereplőket illetve egy fordulatos cselekményt felépíteni. Az is óriási baklövés volt szerintem a készítők részéről, hogyha eléri az ember az adott számú resistance pointot, akkor fixen elindul az adott herald mission, akárhol is jár valójában a játékos a sztoriban. Az utolsó régióban a legvégére hagytam (volna) a story küldetéseket, de mivel az összes prepper stash, outpost és jópár side mission is megvolt, persze hogy jóval korábban bedobta a nem átugorható fő küldetéseket a játék. Ezen kívül az is full logikátlan, hogy állandóan sikerül
. Még az a levés főszál is, ami van a sztoriban teljesen repetitív (megszöknöd, miután valahogy elfognak és persze sose javul a védelem az adott herald bunkerében ). Csavar sincs túl sok a sztoriban, elég kiszámítható az egész, de még ami van is, annak sincs túl nagy jelentősége, hiszen annyira elnyomja minden más a játékban a történetet.elkap a herald, megszöksz, ez 3x, aztán a bunkeréből kiszabadítasz valakit, majd tiéd a régió Ami a legnagyobb csalódás volt számomra, hogy kb a Primal sztorija összetettebb és összefüggőbb volt emlékeim szerint, mint az 5-é, pedig az az őskorban játszódott... A heraldok + Joseph összesen kb 10 (full repetitív) küldetésén kívül sok összefüggő történet nem volt, hiszen minden más fő küldetés max 1-2 másikkal függött össze, amúgy pedig csak egy kis extra infót adott hozzá a sztori egészéhez.
Nekem a befejezések se tetszettek szinte egyáltalán, ha kicsit jobban végiggondolja őket az ember, mindegyiknek van egy mélyebb mondanivalója, de azt éreztem, hogy ez már falrahányt borsó így a játék végére, nem tudja megmenteni a sztorit.
Összességében nem bántam meg egyáltalán a játék megvételét, mert a hangulat + játékélmény nagyon megfogott, de a sztoriban nagyot csalódtam, többet ki lehetett volna hozni belőle szerintem ha kicsit lineárisabbá teszik azt. Arcade móddal még fogok szórakozni az biztos, sztori befejezése után kipróbáltam és megfogott, illetve lehet hogy a mellékküldiket is folytatom a campaign módban.
-
STC Speed
őstag
Nagyon jo játék. Megérte az árát.
A játék végéről:
Nem értem, hogy a bombákat joseph seed inditotta nem? Tehát oké,hogy mondta,hogy vége a világnak de ő miatta lett ez, mert alkudtunk meg. Ha elmegyünk akkor nincs bomba 
-
S. Szabi
őstag
Helló!
Lenne egy kis gondom Jacob régiójával kapcsolatban:
Szóval, megcsináltam minden küldetést a régióban, megnéztem, nyitva sem maradt semmi, Cheeseburger figurákat, Baseball kártyákat is vissza vittem, de mégis azt írja, hogy teljesített küldetés 40/41. Namost, a bunkerban Eli küldetését nem csináltam meg, mert úgy alakult, hogy előbb kellett megölnöm. Lehet, hogy ez lenne az a 41-dik? Azt hittem ilyenkor úgy alakul a Story, hogy az a küldetés máshová kerül, vagy ilyesmi, és lehet, hogy úgy is volt, és mégis valami más lesz a gond. John régiójában is maradtak még küldetések a megölése után, azt meg is tudtam csinálni 100%-ra. Mondjuk itt volt olyan is, hogy a tértképen egyszer mutatta, hogy ott van küldetés, egyszer meg nem, de végigneztem netes térképeket, mindent, és szerintem megcsináltam mindet
Járt más is így? Meg, ha Jacob háza közelébe megyek, elkezdődik az "Only You", pirös köd, és vissza rak pár száz méterre. Ez másnál is így van?Magáról a játékról annyit, hogy nekem nagyon bejön!
Nehéz szinten tolom, az elején azért nem volt egyszerű annyira, sőt a legelső feladatot, a menekülést a legeslegeléj nem is tudtam úgy, ott vissza kellett vennem. Így azért van egy-kettő küldetés, meg előörs aminek a felszabadítása többszöri próbálkozásra ment, de így két régió kipucolása után most ott tartok, hogy képességekből is majdnem minden meg van, most már azért a nehéz szint sem olyan nehéz
Persze oda lehetne menni mindenhova helikopterrel ,aztán lebombázni az egészet, de anank mi értelme, ugye? Pont az a jó benne, hogy annyi féle szabályt csinálhatsz magadnak, hogy még nehezebb legyen, hogy sosem lesz unalmas, de ez ugye a többi Far Cry-ban is így volt.Bugok nálam is vannak azért, de egyik sem olyan vészes, igaz főleg grafikai, meg ilyen, hogy ott a levegőben egy helikopter, és csak van, meg a fák között egy repülő csak úgy, komolyabbal még nem találkoztam, olyan volt még, hogy hegyre nem töltött be fákat bizonyos szögből.
Vadászva, halászva minden meg van, kivéve a nyulat
Az Faith régiójában van csak, eltöltöttem ott egy játékbeli napot, de nem láttam egyet sem, nem tudja valaki, hogy lehet őket előcsalni? 
-
hdekakas
senior tag
Tegnap próbáltam először az Arcade Multiplayer módot.
Az mitől van, hogy a többi játékos életcsíkja több egységes sárga csík, belelövök egy tárat a fejébe és maximum a fél életereje megy le, engem pedig egy lövés ér, és már meghaltam?!
Elvileg 250%-os a fejlesztettségem a főjátékban, bár erre a Perk-re amúgy pont nincs is odaírva, hogy működik Arcade-ban is.
Szóval én hogy tudnék olyan erős lenni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Maduro szerint venezuelai gyerekek gyártják majd az NVIDIA chipjeit
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Blu-ray lejátszók
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Filmvilág
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Napelem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hardcore café
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- További aktív témák...
- BONTATLAN! Samsung Q800F 5.1.2 ( HW-Q800F/EN 5.1.2) hangprojektor/soundbar/hangszóró
- Gigabyte RTX 4070 Super Windforce OC 12 GB (2 év garanciával)
- Sok garis asztali gép! ( 7950X3D, Nito+ 9070XT, 32 GB , 1 TB, 850 80+Platinum ) + LG OLED monitor
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független Silver új akku
- Apple watch Series 9 45mm stainless steel bontatlan! 1 év Apple jótállás
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- 185 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
már nem érzékeli állatnak a játék

de hogy miért kell 3x is eljátszani ezt mindegyik régióban??? az számomra érthetetlen.... ráadásul elfognak, majd (nyilván valahogy) megmenekülsz mindegyik alkalommal.... 
Az mondjuk elég érdekes bug. Nekem a legjobb story bug John utolsó küldetésénél volt, amikor 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Többi szereplő meg annál többet