Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- CES 2026: Android és iOS kompatibilis nyomkövetőt hozott az Anker Eufy
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- iPhone topik
-
Mobilarena
Far Cry 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
he7edik.
addikt
A loot bag-et meg tudom valahogy nyitni akkor is ha nem tradeelek?
-
Robi 80
csendes tag
Sziasztok! Szeretném megkérdezni,hogy i3-as processzorral megmozdul-e a játék?

-
Sonja
nagyúr
-
Dyingsoul
veterán
Far cry 4-ben nem tudja valaki hogy lehet baitet dobni? Q betű és kiválasztom de bal klikkelve sem veszi a kezébe a karakter, csak rá tudom vinni a kurzort a Q menüben de nem tudom kiválasztani pedig 2 is van nálam.
-
ÁdiBá
veterán
Sziasztok Coop módot hogyan tudok játszani a barátommal úgy hogy most kezdtük el a játékot?
Mire kell mennünk beállítás terén illetve hanyadik pályától lehet? -
dodoroli
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni az a gondom,hogy nem ment a játék illetve checkpointok vannak ezt látom a jobb felső sarokban de ha kilépek a játékból mindig a legelső mentésre tölt be.Hiába nyomok kilépés előtt mentés és kilépést akkor sem oda tölt be legközelebb!
Kerestem fórumokon illetve itt szűréssel''mentési hiba'',de nem találtam ilyet másnál.Lehet egyedi a probléma?
Egyébként eredeti a játék.Mi lehet a gond? -
Viper26
nagyúr
Valami patch exe lehalásra?Nincs?Gondoltam.

-
Zorel
senior tag
Úgy fest az FSP drop minden kártyánál jelen van, függetlenül attól, hogy NV vagy AMD. Vezetés közben, leginkább sötétben még 980-an is droppol.
100%-os megoldást még nem találtam, de enyhíteni lehet a problémát:
GamerProfile.xml -ben (...Dokumentumok\My Games\Far Cry 4) a 'DisableLoadingMip0' értéket 1-re átállítva elég látványos a javulás és szvsz a grafikára sincs ennek negatív hatása.
Aztán remélhetőleg jön valami patch amiben teljesen sikerül ezt javítani.

-
hitman,
őstag
Az új nv drivert próbálta valaki?
Azt írják, hogy külön az Fc4-hez és még 1-2 játékhoz érdemes felrakni... -
Cseneles
őstag
válasz
huskydog17
üzenetére
De amugy azt a f@szsagot te sem gondolod komolyan,h egy GTX770-en jobban fut mint egy R9 290X-en?! Ez megint az Nvidia faszsaga😃😂 figyu...amd karival nincs olyan az uj patch ben hogy nvidia goodrays----enhanced van! Ez a teszt mint mindig nem valos! De csinalok meg videot kitolva enhancedre, csak hogy belasd!
-
Cseneles
őstag
válasz
huskydog17
üzenetére
Mert az olyan kb mint Tomb Raiderben tressfx! Tripla buffer on volt! Az uj driver sokat hozott adm oldalon, abban tesztben nem azt hasznaltak! Kar ezen filozni, ugy megy a jatek ahogy a videoban latod ennyi! Pontosan ezt ugy lehetne lemerni ha egymas mellett lenne 2 azonos konfig kulombozo vga-val! Jon meg AMD driver meg egyeb, kezdetekben igy fut az mar tobb mint kielegito!
-
daveoff
veterán
válasz
huskydog17
üzenetére
Érdekes, hogy a kijevi stúdió az SMAA algoritmust kiegészítette egy temporális szűrővel, így amellett, hogy az SMAA adja a legjobb teljesítményt az élsimítási algoritmusok közül, még ez adja a legnyugodtabb képet is.
Pontosan!

-
huskydog17
addikt
válasz
Cseneles
üzenetére
Persze, hogy más eredményeket kaptál, amikor más test scene-t és más beállításokat használsz, mint a PCGH. A Godrays effektet amúgy miért nem raktad maximumra?
Triple Buffering nálad be volt kapcsolva a felvételnél?Amúgy a tesztben érdemes megtekinteni a videót, illetve elolvasni a szöveget is, sok érdekes információt találni itt. Például, hogy ha ki vannak kapcsolva a GW effektek, akkor a Radeon 290X máris hozza a GeForce GTX970 tempóját. Amúgy sok technikai hiba van még a játékban, legfőképp a rossz stream-elés miatti, járművezetés közben sűrűn előforduló micro-laggok feltűnőek, de a szélben lengedező zászlóknál is gond van.
Érdekes, hogy a kijevi stúdió az SMAA algoritmust kiegészítette egy temporális szűrővel, így amellett, hogy az SMAA adja a legjobb teljesítményt az élsimítási algoritmusok közül, még ez adja a legnyugodtabb képet is.
-
Cseneles
őstag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Nézd végig a videót! Minden ultrán SMAA mellett, szinte sehol nincs 70 alatt de elmegy egészen 110-ig is
jól viszi a játékot! a faluban is 55-70 között mozog mikor elfoglalják és be kell védeni 
-
Cseneles
őstag
Pár perc és jön! 95% a feldolgozottság Youtubeon
Itt is van! Farcry 4 @R9 290X
Nem tudom miért nem fullhd..?! később állítját át? -
webdeejay
aktív tag
Elsírom magam, ahogy nézem, mennyi embernek sz@r a Far Cry. Első dobozos játékom, eddig Steamen, Originen vettem a játékokat, de a 3 annyira bejött, hogy gondoltam előrendelem és hű. Erre az első betöltőképernyőnél állandóan 'Far Cry 4 működése leállt', és ötletem sincs, mit lehetne csinálni. Írtam a supportnak, hátha...

-
he7edik.
addikt
válasz
antikomcsi
üzenetére
Most ahogy felvetették, belegondoltam a problémába ez ilyen AMD-s microlag lehet szerintem mert 40 alá nem megy a FRAPS mégis megakad egy pillanatra.De mintha a délután feltett 14.11.2 béta driver ótan nem érezném ezt (annyira)
-
Cseneles
őstag
válasz
huskydog17
üzenetére
Ez f@szság ismét! Állandóan valahogy kevesebb FPS-t hoznak az AMD r9 -ek Nvidia által támogatott játékok tesztjeiben
Most töltöm fel a Gameplayt Youtube-ra
elárulom kb 70+ mindenhol az FPS -
Storyt végig lehet nyomni coopba?
-
huskydog17
addikt
Itt nagyon szépen látszik a Gameworks nevű fekete doboz működés közben:
VGA Teszt -> 1.3-as verzió
A Radeon 290X a közelébe nem ér a két új Maxwell-nek és a 780Ti-nak.
Csak a három említett NV VGA képes maximális grafikán és SMAA mellett stabil 60 FPS-el futtatni a játékot.
Kíváncsi lennék hogyan teljesít az 1.3-as verzió GW effektek nélkül.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Cseneles
őstag
Esetleg akinek nem megy jól AMD kártyán nekem igen csak hozott az új Catalyst 14.11.2
-
Hunork
veterán
Hát én most adtam fel. Minden USB portot kipróbáltam, minden billentyű kombinációt, de a Backward az nem áll át a bal-egérgombról!
Megoldás nincs, elvileg holnap jön a patch, hajrá programozók, mert így ez nagyon gáz...annyi hibát olvastam az elmúlt pár órában angolul, és itthonról is, hogy az elképesztő... 
-
Verdákkal való közlekedésnél nekem is leesik az fps.
Nálam meg olyan hiba van, hogy nem hallom a fegyverek hangját. Csak a háttér zenét...
-
antikomcsi
veterán
válasz
demmer123
üzenetére
Ha ez vigasztal, akkor igen. Bár egy kártyával sokkal jobban megy, mint kettővel, de bizony, hogy ugrál az fps, be-be is akad néha. Nálam a mozgáselmosódás is ki van kapcsolva, mert azt nagyon nem bírom.
(#261) he7edik.
Mert ilyenkor mi nem érezzük folyamatosnak a játékot, van aki érzékenyebb rá, van akinek lehet fel sem túnik, nekem is nagyon rossz így játszani, be is fejezem mára, és várom az újabb csoda drivert.
-
demmer123
őstag
Gyerekek ugye nem gondolják komolyan hogy egy Asus r9 290,i5 4690k 4,2ghz,8gb ram ne- lenne neki elég Full hd ultra,smaa élsimításhoz ?
Szépen megy 55-60fps-el HA kocsival megyek úgy akadozik 30-40fps-re leugrik és aztán vissza megy és így játszhatatlan...Más is találkozott már ezzel a droppolgatással? -
Viper26
nagyúr
Látom mindenkinél vannak bajok szépen, ubi megint leszerepelt úgy néz ki.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
whited
addikt
nálam abszolút nem realisztikusak a fények, no meg az árnyékok, borzalom, biztosan bug

-
Erdei88
veterán
Nekem a Jézuska hozza

Rövid történet. Reggel elindítottam, kellemes orosz nyelven kipróbálgattam. Nem zavart találtam egy videót 5 perc alatt orvosolható
Hazaérek a munkából, indítom, crah. Újraellenőriztem, letöltött 700 megát, indítom, crash
Újraellenőriztem, és még 13,5 Gigát akar letölteni. gyanús is volt, a 27 Giga, de megvan a hiányzó rész. Csak tudnám, akkor reggel,hogy működött?! -
Hunork
veterán
Most komolyan!
Ebben az országban csak nálam megy hátra a bal egérrel? Tök mindegy mire állítom, a lövést, a bacward-ot, bármit, akkor sem megy, bár lehet egyszerre a kettő is, azaz táncikálva-hátrálva lövöldözni, csak így élvezhetetlen.
Pár hete lett új Win, úgyhogy azt nem akarom hallani, hogy béna Uplay játék miatt telepítsem újra. Minden másik játék rendben működik! Még a többi ócska Ubifos gammák is. (összes AC)
Szóval, csak én szívok ezzel a problémával? (angol oldalakon, meg hivatalos fórumokon tele van ezzel...) -
gyáliSanyi
őstag
Sziasztok!
Co-op módban a single-s mission pályáit végig lehet játszani vagy teljesen mást kell majd csinálni? Például a 3-ba egy 3-4 órás külön rész volt.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
antikomcsi
üzenetére
vsyncet probaltad?
--
muhaha. remelem hetvegere azert rendberakjak. plusz a postas is vegzi a dolgat.
-
lovas001
aktív tag
Sziasztok
Én nem akarok akadékoskodni de az normális hogy offlineba egy 7970 es vga-val sima high beállítások mellett 4X es élsimitással játszhatatlan a játék??? 2996 MB vramot eszik és 99% a gpu load. Sima full hd felbontás mellett. Amennyiben visszaveszem mediumra élsimitás off szürők off akkor pedig kifagy a játék ráadásul olyan mintha vissza mentem volna az időben 6 évet (kb cod 4 szintre) -
antikomcsi
veterán
Tulajdonképpen tetszene a játék, de vibrál a kép, és belagol egyfolytában. Mindkét gpu 50%-on megy a játékban, a menüben meg úgy 80-85%-on. Hiába a 40-50 fps nem folyamatos a játék.
szerk:
Csak tudnám, hogy eddig mit csináltak?????
"Important Notes
The AMD CrossFire™ profile for Far Cry 4 is currently disabled in this driver while AMD works with Ubisoft to investigate an issue where AMD CrossFire™ configurations are not performing as intended. An update is expected on this issue in the near future through an updated game patch or an AMD driver posting."Marhára unom, hogy mindig csak várnom kell.
-
Megy a UPlay!
-
szami777
addikt
válasz
djculture
üzenetére
Mentem vele most kb 30 percet, unity után felüdülés, full hd very high felbontás, 2xmsaa, bőven 30 fps felett fut, és ami a legfontosabb, stabil.
Arról nem is beszélve, hogy remekül skálázható.
Rossz játékra ruháztam be így év végén
Nagyon tetszik a játék, erősen gondolkodok a megvételén. -
Én egész eddig játszottam, de mostmár nekem se megy a uplay...
Amúgy nálam nem volt gond. Se fagyás, se egyéb. Nemtom mennyi az FPS, de ultrán azért érezni, hogy nem 60, very highon sokkal simább. FHD-ban játszok, az AA meg egyéb homályosító tényezők vannak csak OFF-on.
Ami leginkább zavar az az irányítás... amolyan watchdogsosan konzolos inputlagos... szar érzés.. nemtom jobban leírni. Közel sem az a reakcióideje az egérmozgásnak, mint BF4-ben pl.
Illetve ugye azt is illik hozzátenni, hogy a FarCry3-hoz képest bizony korlátozták a játékenetet. Nem lehet csak úgy towerről towerre felszabadítani, csak a storyval haladva lehet a következő towerhez menni... ez engem speciel felbasz, mert ez a játék valahol a szabad mozgásról is szólna, erre out of bounds...Nagyon az elején vagyok, de félő, hogy nem lesz meg az az élvezet faktor, ami a 3-mal még megvolt...
Keldor Papa: Most hogy ezt a messzi hegy témát említed, asszem 3-ban is volt valami DOF setting cfgből, amivel élesebbé lehetett tenni a messzi dolgokat is, nem? Jó lenne összehozni, mert utálom a homályosítást... meg mondjuk nálam az állatok szőre is érdekes közelről mikor nyúzom őket, mintha vibrálna.
-
keIdor
titán
válasz
huskydog17
üzenetére
Nekem megvan mindkettő eredetiben, és szebb a PS4 verzió. Ez látszik: [link]. Sokkal jobb élsimítás van, sokkal "valósabb érzést kelt" a füst és a köd, de ezt nehéz leírni, mert látni kell, de jobb a füst.
Az árnyékok is szerintem jobbak, látszik, hogy dolgozik az MVDO, szerintem annak köszönhető.PC-n a messzi hegyek körvonala is érdekes, PS4-en sokkal "homogénebb" az egész. Összességében mindkét verzió szép, csak érezni, hogy PS4-re álmodták meg az egész atmoszférát, PC-n nem tudják ezt 100%-osan visszaadni a DirectX11 korlátjai miatt. A PC-ben ott az erő, csak nem lehet kihasználni a szar API miatt a hardver valódi tudását. PS4-en 30fps ez a látvány, PC is tudná ezt akár 120fps-el is, ha ki lehetne használni... majd talán a DX12(?).
Viszont PS4-en csak berakom a lemezt és megy, nincs exe leállás, se Uplay bug. Egyébként én még 13 óra előtt néztem ma meg PC-n a játékot, akkor még ment a Uplay meg minden.
Szerk: A videóban 0:55-nél látszik a hegy körvonala PC-n amiről írtam. PS4-en homogénebb, PC-n ilyen érdekes körvonala van, de ez megvolt FC3-nál is, messze a szigetek meg a hegyek ugyanilyenek voltak.
-
válasz
huskydog17
üzenetére
-
huskydog17
addikt
PC vs. PS4 - grafikai összehasonlítás
Na itt szerintem nem igazán lehet eldönteni, hogy melyik a szebb.
-
És én még ezért szabit is vettem ki holnapra
Addigra csak megcsinálják... -
-
Norbika88
senior tag
Felraktam, elindult, highra belőtte magát, én meg ultrára.Simán lehetett játszani single-multi egyaránt.
Igaz most uplay offline lett. -
Hunork
veterán
Teljes mértékben egyetértek Veled!

Sajnos, nem az első Uplay játék, csak az zavar, hogy már azért felnőhetnének a feladathoz, vagy ha nem megy, tűnjenek el, adják el a céget a Steam-nek, Newell nagyon boldog lenn, mi pedig végre jól járnánk, és nyugodtan játszhatnánk!
Remélem, nem az lesz a válasz Ubisoft support részéről, hogy vegyek másik egeret...
Ja, és a kliens folyton offline... -
Én most telepítem. Ezt vártam egész nap...ne csináljátok, hogy nem megy

-
Hunork
veterán
válasz
huskydog17
üzenetére
Ezt most nagyon köszönöm, mert így, hogy játszhatatlan, és harc közben hátrafelé kúszok, mint sunyi kínai a mongol határon, nagyon elégedetté tesz az ultra mozgalom a beállításokban...

-
huskydog17
addikt
Far Cry 4 PC verzió - technikai elemzés
Különböző grafikai effektek szintjeinek összevetése képekkel, érdemes megnézni, ugyanis itt látni, hogy a High/Very High és az Ultra között szinte nincs is látható különbség.
-
Csigavair
tag
Az a nevetséges, hogy ha én ilyen szolgáltatást nyújtanék a nav ántsz meg az összes hatóság a küszöbömre szarna, ezek meg a béta állapotú programot árusítják... Kéne egy szervezet, aki minden egyes hiba és patch után milliós bírságokat vág a nyakukba.... talán akkor megtanulnának programozni

-
Hunork
veterán
Nekem sem megy. Bár már elindítottam, de egy hatalmas bug van, a bal-egérgomb hátrafelé visz. Nem lehet lőni...tele a net ezzel. Ezen ügyködtem idáig. Megoldás semmi...
Szánalom. Ja, és el sem indul a kliens. Gratula a fejlesztőknek, Uplay-nek meg még inkább. Folyton sikertelen bejelentkezést dob ki. És én meg hányszor megfogadtam, hogy tőlük soha többé játékot...

-
Csigavair
tag
Megvettem Az FC4-et erre a szaros uplay nem megy és nem tudom használni.... röhej ez az ubisoft. Utolsó eredeti game volt tőlük -.-
-
Viper26
nagyúr
Uplay-ben lehet valahogy frissítést keresni a játékhoz?
-
Adebayor
aktív tag
hali. a minimum rendszerigény közeli, inkább alatti géppel próbálta már valaki?
amd x4 955 öm van 4 giga rammal hd 7770-val... esélyes lehet ezzel normálisan játszani? -
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Aha...
És ott melyik a sima FC4 ? -
Norbika88
senior tag
Kaptam hozzá 3db csomag kódot amit preordercoe oldalon lehet aktiválni.1et aktiváltam is többit már ne mtudom, mert megköszöni, és küldött egy e-mailt.
-
Viper26
nagyúr
Felment a Win 8.1, indulásnál ugyanúgy FC4.exe leáll...hát...

Egyébként semmi egyéb infót nem ír ki ezzel kapcsolatban, én meg találjam ki mi a f@szom baja van, hát eddig qrvára megérte az árát..
-
Viper26
nagyúr
Köszi, közben uplay, és a játék is D-re kerül, így legalább egy helyen lesz minden.

-
-
Viper26
nagyúr
Az oké, hogy uplay C-n, van, de a játék D-re kerül?
Nem lesz vele így gond?
Új hozzászólás Aktív témák

- BestBuy topik
- Robotporszívók
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Villanyszerelés
- Crypto Trade
- Milyen okostelefont vegyek?
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Sorozatok
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- TP-Link TL-SG2218 16 x Gigabit Lan + 2 SFP Alza gari
- Xiaomi Redmi Note 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A01 Core 2 SIM kártya helllyel rendelkező mobiltelefon.
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI GT 710 1GD3H Low Profile DDR3 1 GB/64 bit Videokártya
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- Újszerű Dell Latitude 7400 14" FHD IPS, i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

jól viszi a játékot! a faluban is 55-70 között mozog mikor elfoglalják és be kell védeni

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Szánalom. Ja, és el sem indul a kliens. Gratula a fejlesztőknek, Uplay-nek meg még inkább. Folyton sikertelen bejelentkezést dob ki. És én meg hányszor megfogadtam, hogy tőlük soha többé játékot...