Hirdetés
-
Mobilarena
Far Cry 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
Adebayor
aktív tag
hali
a zöld levélen kivül, a többivel mit lehet kezdeni? mert az oké hogy a zöld-ből automatikusan csinál győgyszert. de a többi?

-
Adebayor
aktív tag
szevasztok.
ennél a küldinél most mit ekll csinálni? másik oldalon kitörtem a jeget ugye. de nem lehet kimászni.

-
Adebayor
aktív tag
hali. hogy lehet késziteni dolgokat? valahogy nem értem ezt az új menüt. nem a buys and customize-nél kéne hogy legyen? de ott nincs crafting... vagy el kell jutni egy adott küldetésig?
-
Adebayor
aktív tag
válasz
ZavaBalazs
üzenetére
kösz. azt probálgattam csak felváltva. amugy meg most megnyomtam azt amit irtál. és az se ment. és kihuztam a kormányt, és sikerült. és nem is gamepadosan irja a cuccokat hanem gombokat ir... pfff.

régi kormány. tuti bezavart.... érzékeny már.. -
Adebayor
aktív tag
válasz
ZavaBalazs
üzenetére
azt vágom. azzal csinálok mindent. már fogom a kötelet. de valami két ismeretlent irt ki meg a jump-ot...
-
Adebayor
aktív tag
szevasztok.
hogy lehet felmászni kötéllel egy rohadt hegyen, az elején, mert a rohadék játék persze gampeados sinbólumokat ir. azt meg találjam ki hogym elyik billentyű. séztvet az ideg má.... köszi
-
Adebayor
aktív tag
hali. a minimum rendszerigény közeli, inkább alatti géppel próbálta már valaki?
amd x4 955 öm van 4 giga rammal hd 7770-val... esélyes lehet ezzel normálisan játszani? -
Adebayor
aktív tag
hali.
van akinek 4 magos procival 4 giga rammal és egy hd7770 szintü karival megy aránylag rendesen a gém?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Filmvilág
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Hálózati / IP kamera
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Építő/felújító topik
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- 271 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (multitouch) (ELKELT)
- Apple Watch Space Black rozsdamentes acél szíj
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Apple iPhone 13 mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest