Hirdetés
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Bemutatkozott az Infinix GT széria új generációja
- Yettel topik
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
-
Mobilarena
Far Cry 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
dragonfx
veterán
válasz
csaba951
üzenetére
jojo akkor marad igy

nem tudom most a vysyncet kiszedtem most egész okésan ment fhd mediumba..
ez igy uncsi az elefánt leöli az outpostot meg a hust odadobom és valami vadállat megcisnálja helyettem.
kezdem azt hinni ezt egy kaladnjáték.védd még a hostage.s meg szerezd meg ezt azt cisnálj képet...ez igy uncsi...
hogy lehet robbano nyilat cisnálni vagy kiválsztani? -
válasz
csaba951
üzenetére
Biztos, hogy nem kell elsőre olyan sokáig eljutni!
@Komi28:Szakaszokra van osztva, ha egy bizonyos ideig elmész, akkor már onnan kezdi. Szerintem ha kinyírod az első hópárducot, a medvét, valamint abban az áldozati barlangban lekaszálod a három karaktert (hátulról elvágod a torkukat), akkor már onnan kezdi újra. A hópárducot és a medvét is egyszerű megölni, a dobókéssel le kell verni a fejük felett lévő jégcsapot, ami szépen kinyírja őket. Elsőre mondjuk nehéznek tűnt a játék, mivel semmid sincs, én is párszor újrakezdtem de aztán hamar túljutottam ezen a részen.
-
SchumiBácsi
őstag
válasz
csaba951
üzenetére
Hmm ez nem fordítva van? Amikor az ültetvényeket jöttek gyújtogatni az egyik Amita misszióban, nem azt mondom hogy Serious Sam játékmenet volt, de csaknem üres gránátvetővel és gránát/molotov nélkül távoztam, pedig már 3as szintre voltak ezek a dolgok fejlesztve... szal a tradernek csillogott a szeme amikor mentem árufeltöltésre
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De ha még is így van jól akkor mi lesz Sabal-nál a következő tolásnál? Armageddon?

-
tomsolo
addikt
válasz
csaba951
üzenetére
A te teóriád - bár érdekes feltevés - szintén teljesen irreleváns abból szempontból, hogy a lopott/kicsalt kódokért az Ubisoftnak kéne adni bármilyen kárpótlást a visszavont kulcsokért vagy hogy milyen szemét volt, hogy kérdés nélkül bannolta a lopott kulcsokat.
Egyébként én olyan 30 napos átfutást figyeltem meg a gyanúsan olcsó g2a-s kulcsok és a banhullám között - ez sztem vmi olyasmit jelenthet, hogy inkább lopott, csendes üzleti bankkártyákkal követték el ezeket a vásárlásokat, bár nem nehéz ám bankkártya adatokat találni a neten, mert az emberek hülyék.
Az jobban érdekelne kitől vették itt a ph-n az emberek a lopott kulcsot aki most olyan rendes, hogy széttárja a kezét
Azért az Ő neve is felmerülhetne... -
ZavaBalazs
őstag
válasz
csaba951
üzenetére
az Yumáé, ugye? az csak olyan 5-6. nekifutásra jött össze, abból is 2 autocross, nem 100% takedown
szóval ja, azzal elvoltam, jó kis erőd volt. először bal oldalt felmásztam, ott leszedtem a mortarost meg egy másikat, aztán jobb oldalt grapplevel a sniper mögé, onnan meg sima ügy 
de nem annyira szenvedtem meg vele, mint Paganéval, bár azt elsőre megcsináltam volna undetected, ha ráugorva az utolsó heavyre nem felejti el a játék, hogy tudom a death from abovet (igaz ebben volt sniper is), de utána vagy 10 próbából se jött össze. egyszer már csak a várfalon bejárat melletti heavy volt hátra, de tudta, hogy benn vagyok, és elhátrált az alarmig, amit fentről nem tudtam kiszedni.
-
watador600
senior tag
válasz
csaba951
üzenetére
A hűtéssel nincsen gond szerencsére, tuningbol visszavettem picit, és így eddig tökéletes... az érdekesség az, hogy az eddigi verziókkal teljesen jól ment ezzel a tuningal, amióta jött az 1.6, azóta csinálja ezt.
A "másik" verzió is csinálta

De eddig minden oké
(kopp-kopp-kopp....) -
watador600
senior tag
-
JoceeHunt
őstag
válasz
csaba951
üzenetére
Ugyanazt próbáltuk amit írtál, nem ment, elkezdett tölteni majd hibaüzenettel a főmenübe hagyott.
M betű , Co-Op, Invite Friend ami átdobott az uPlay felületre ahol Invite Game-ra kattintottunk, majd a másik Accept/Elfogad és ment a töltés, majd hibaüzenettel főmenübe kötött ki a meghívott fél.
-
JoceeHunt
őstag
válasz
csaba951
üzenetére
Ezzel a módszerrel sem sikerült a Co-Op mód aktíválása, mindketten 30% körül járunk a játékban, még sem megy, nem lehet hogy valami windows tűzfal akadályozza a dolgot?
Ha csak simán csinálok Co-Op-ot beszokott hozzám csatlakozni 1-2 ember, a főmenűből én is be tudok máshoz, de az Invite Friend megoldás sehogy nem megy, márpedig én vele szeretnék játszani... -
HANDO88
senior tag
válasz
csaba951
üzenetére
Hali. Nem olvastam végig a hozzászólásokat de részemről nagyon bosszantónak érzem azt hogy ha valaki jármű nélkül szeret barangolni akkor a játék egy borzalommá válik.Állandó állat támadás teszi játszhatatlanná a játékot. Nevetséges és sajnálatos.Borz,tigris,sasssss,vadkutya,farkas,minden van nem gyengén eltúlozva
Amint valahol leselkedni,felfedezni próbálok máris morgásban,támadásban van részem,borz,kutya,farkas.
Szánalom.. -
Xerxész
őstag
válasz
csaba951
üzenetére
Ez a jó a szabad világú játékokban. Hogy él a világ...már ha él.

Nekem sokszor annyiból áll a játszás, hogy csak sétálok, gyönyörködöm a tájban...Far Cry 4 esetében nézem, ahogy 3 himalájai kutya megtámad egy yakot, ahogy a sas rárepül egy disznóra...
Vagy épp a te eseted...
Amúgy nem lehet, hogy amikor utánadment a vízbe, megtámadta egy démonhal? Mert az elég köcsög egy állat és vízben ugyenár igencsak előnyben van más állattal és veled szemben is.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Építő/felújító topik
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- 8 millió felett jár a Clair Obscur: Expedition 33, egy év alatt ért a csúcsra
- iPhone topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kihagyja a következő GPU-generációt az Intel?
- Projektor topic
- LEGO klub
- Milyen egeret válasszak?
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- iPhone / Macbook / Laptop javítás Újpest!
- X1 Carbon Gen10 27% 14" FHD+ IPS i7-1260P 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7600K / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- iPhone 16 128GB Ultramarine Karcmentes, 100% akkuval!
- Thrustmaster t300 Ferrari+tlcm pedál(garanciás)!
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i5-10400H,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,IR kamera
- BOMBA ÁRrR! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 1TB Lenovo gar: 2028.01.07!
- Asus ROG Strix GAMER PC! Ryzen 3700X / GTX 1660 Ti / 16GB DDR4 / 512GB NVMe
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- eShark Karuta Gaming Egérpad - XL eladó 90cmx40cm
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
úgyis csak egy ezres a 3

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

. Ez tényleg vicces.
A 'baráti sebzést' nem 'szeressék'!