Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- iPhone topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena
Far Cry 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
Hát tudjuk van az intrós végigjátszás is... azt is megnéztem, és tök jó, hogy már az első helyen is elő lehet venni a szerelő szerszámot, amivel meg szép tüzeket lehet gyújtani:
Már várás közepette gyújtogattam, majd visszajött Pagan, bent voltam az emlékhelynél, és hát azzal az izével a karomon raktam le az úrnát... mondom szép, aztán elkezdtem bent próbálkozni, de csak a recsegést hallottam ....hát az outróban szépen lobogott az emlékhely!!!
+Spoileres kérés:
Tudna valaki linkelni Amita megölős küldiről videót amiben nem ölik meg?
-
ledgeri
nagyúr
válasz
ZavaBalazs
üzenetére
2 élet-vonallal, bár easy-n végigvíve vagy 4-gyel mediumon: Lassan nyugodtan kúszva, ha meg már látod a kaput akkor rush! Vagy ha még a feljebbi részre gondolsz akkor ott meg szintúgy...
// végigvittem alapszettel.. pár körítésmisszióval (véletlen azt hittm, hogy az is kampányos..) 8.80% és 10 óra 55 perc amiben benne van pár helikopter ellen 30 smg lőszeres beszorulás...
/Spoileres rész/
Aki vagy ekkor vagy akkor lelőtte Pagan, és nem foglalt el még rádiótornyot, az hallgassa már meg legyenszives, hogy mit mond az "Állami rádió". Csak mert én elengedtem rakéta híján, és parázott a bemondónő, hogy megtalálják, és várja vissza vezetőjét+ a meglévőket még mindig toborozza
. -
ZavaBalazs
őstag
Spoilerveszély (?)
Ez a börtöntáborból menekülős piszok nehéz... Valami gyors tipp?
-
marilllyo
veterán
Térképen látni valahol, hogy hol van a kis kopter?
-
boken
senior tag
Én feloldottam pár tornyot (kb 4-5)a többihez nem férek hozzá mert a hegyek másik oldalán vannak és nem tudok oda menni mert visszadob folyton.
-
ledgeri
nagyúr
Másodszori minimal végigjátszással (0 skillel, 1+ fegyóval, max azokat fedezgetve ami szembe jön) teljesen más képét muttja a játék (ajánlom mindenkinek):
Amíg bónuszfegyverekkel, hangtompítoval rutin volt (kés a vajon) még az erődök többsége addig itt az alap küldiknél is ár kell gondolni, hogy mit hogy kezdek, hova tudok bújni, mennyi lőszerem van (nem egyszer már kifogytam). Amíg maxolásnál csak úgy végigmentem a cuccokon, hogy legyek már túl rajta, addig most a Himalájás Willis küldik megcsinálása után azt tudtam mondani magamnak, hogy "na ez jól esett, elég is volt"... a legjobb értelemben.Arról nem is beszélve, hogy most full Amita vonalon megyek és jó látni, hogy hogyan ér össze a két nézőpont!
-
marilllyo
veterán
Far Cry 4 (RoW). Mit jelent a ROW? Ezt mutatja a steam-emben.
-
-
Prosector
addikt
Sajnos normalis, probald meg te is a cfg mókolást.
A "GPUMaxBufferedFrames"-t lehet 3-ra is allitani.
A vasadnak egyebkent vinnie kéne ultran is, erőben hasonlo gepem van mint neked, majdnem minden ultran van, FHD-ben 70-90 fps kültéren, belül 100-130.
Néha picit berangat, de minimalis.
-
Morris
veterán
No, nálam is kifagyott game. A piros fás/tigrises küldetésnél. Háromszor próbáltam, de nem volt szerencsém.
Aztán vissza raktam high-ra a grafikát és sikerült megcsinálni. Most mehet ismét ultrán. -
Rexcor
őstag
Sziasztok!
Azt szeretném megtudni, hogy az normális-e, hogy időnként beakadozik a játék, hirtelen lezuhan az FPS, majd megint visszaáll? Valamint próbáltam visszavenni a grafikából, hogy 60+ FPS-el tudjak játszani, de hiába állítok be valami helyébe alacsonyabb minőségű effektet, kb. 1 FPS-t nyerek vele, a GF Experience meg sajnos szokásos módon hülyeségeket állít be.
-
tibee77
őstag
-
tibee77
őstag
Csak nekem lett hänyadek a jätek kinezete a patch utän?Meg patch elött ätirtam en is a cfg-t es ugy futott mint kes a vajon (very high-on) most patch utän meg "szaggat" ezerrel...
-
FaTHI
őstag
Sziasztok!
Kipróbáltam a warez verziót, de közbe kaptam egy Nvidia kupont. Megéri felrakni, vagy eladjam, elajándékozzam?
Lehet hülye kérdés volt, de engem csak a szingle érdekel, ott talán sok külömbség nem lehet, vagy igen?
köszi előre is a válaszokat
-
Habugi
addikt
válasz
Norbika88
üzenetére
Az sok íjászattól megkérgesedett jobb mutatóujjadat ráhelyezed az egérgörgőre és a megfelelő irányba egy határozott ámde mégis kontrollálható mozdulattal görgetsz rajta vagy 5-6hsz-nyit és megtalálod a választ!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
16:9es kijelzőkön van Fullscreen, minden máson alapból olyan mint nálad is.
Járja egy olyan urban legend az étert, hogy ez csak a virágbolti kuncsaftokat boldogítja, jelentem ez téves.Amúgy a rinocéloszba olyan 16-18 nyílvessző kell..
(#856) ledgeri:

(#862) antikomcsi:
Kétféle íj van, a modernebbik verzió alapnyílvesszője fémhegyű.
A égő/robbanó fej mással nagyon nem (vagy legalábbis nehezen..) összekeverhetőek..
-
btamas63
tag
Hali!
patch után azonnali black screen volt valakinél? -
marilllyo
veterán
Valaki belinkelné a patch notes-t? Érdekelne, hogy mit javítanak az 1.4-gyel.
-
törölt tag
Reggel kipörgettem végre. A vége még a Far Cry 3-nál is jobban össze lett csapva szerintem. Plusz ha megszerzed az MG42-őt onnan már mindenki egy lövés.
-
antikomcsi
veterán
válasz
boogie84
üzenetére
A fém hegyű az nem a robbanó?

Amikor az íj van a kezedben ki tudod választani, hogy milyen nyilat használj. Nálam a 'Q' hozza elő a menüt, Nálad nem tudom mi, aztán azt már látni fogod, hogy egyik gombot nyomva tüzes nyíl, másik gombot nyomva robbanó nyíl. Ha nem kell, akkor pedig vissza lehet váltani alap nyílra.
C4 ha eldobod nem tapad, ha közel mész mondjuk egy nyomda géphez, és ráteszed, akkor tapad.
-
gabee jr
tag
Skacok, csak egy tipp, mert látom (többek között) az Amazon vásárlók is küzdenek vele.
Aki DVD telepítést választ, (mert nyilván boltban megvette) az nagyon figyeljen a telepítés útvonalára!Nem mindegy hova van rakva a játék, mert az unintelligens Uplay alkalmazás nem fogja megtalálni a nem megfelelő helyre telepített állományokat, és elkezdi az elejéről letölteni. Igen, mind a 31 gigát. Ez az Uplay egy f0s...
Nálam csak akkor találja meg a már fent taglalt lemezről telepített fájlokat, ha azok a: .../Ubisoft/Ubisoft Game Launcher/games helyre lettek telepítve.
Persze ez nem szentírás, a lényeg, hogy a lemezről telepített játékfájlok egy helyre kerüljenek az Uplay által letöltöttel. Elég nevetséges, utoljára DOS korszakban volt ilyen.
-
Prosector
addikt
Ha íjjal ölitek meg az állatokat, 2 db. bőrt kaptok.
Ha mindenki tudta, akkor sry...

-
-
Habugi
addikt

(#846) bbchris:
Nálam 1.3/1.4-el is kiválóan működik, tudom leírtam meg nyilván úgy is csináltad de azért csak megkérdezem, hogy fut az FC4 amikor rányomsz h remove?

16:10, 1680x1050 és pöpecül eltünteti a widescreent, az a vicc benne, hogy ráadásul nem is a képet húzza ki mert amikor elveszi szimplán csak láthatóvá válik ami "alatta" volt, ergo azt is számolja a játék/VGA csak az Ubi úgy gondolta az minket nem érdekel..
Simán megérne egy sz@rr@l kikent rozsdás vaslapáttal történő hátbaveregetést..

(#847) Rossi:
"Talán nézd meg a térképet.."
Büntess basszus..

Mert nyilván nem próbáltam mielőtt rákérdeztem.., egyszerűen még nincs olyan terület/torony unlockolva, hogy lássam a térképen eme két jószágot és gondoltam manuálisan útbaigazítotok, mint ahogy az meg is történt!
-
hdekakas
senior tag
Nálam is az 1.4 patch óta vannak "működése leállt" hiba! Ma konkrétan befagyott a játék, és újraindult a gép is. Patch nélkül, és 1.3 patch-el is ugyanezzel a géppel játszottam, és egyszer sem volt hibám. 1.4 óta már vagy 6-8.
Én is lejjebb vittem a memória tuningot, meglátjuk. -
btamas63
tag
amd athlon II x3 460, 2x2 gb memória és alaplap gigabyte turbo 3d dx10
-
Tomdriver
őstag
válasz
antikomcsi
üzenetére
Ok, persze majd felteszem, de nekem most az irányítással van gondom elsősorban, azt nem hiszem, hogy orvosolja.
Tehát pl. lövedék becsapódásakor átjön a rezgés, de egyik gombra sem reagál a gamepad, beállításoknál meg nem találtam olyant, hogy elsődleges vezérlőként ki lehetne választani.

-
Tomdriver
őstag
Nekem ma hozta a futár a gamet, első benyomásom hogy a grafika lenyűgöző és szerencsére 3 monitoron is szépen fut high beállításoknál.
Még sokat nem volt időm játszani vele de bs nem volt még, 1,4 patch fent van viszont AMD driverből a 14.4-es, ami ugye nem a legfrissebb de talán még a legmegbízhatóbb.Egy gondom viszont mindjárt akadt, az xbox 360 kontrollerrel nem akar semmit csinálni, nem tudom a menüben hogy aktiváljam ha kell egyáltalán, de gyanús, mert konfigurálni is csak a billt tudom, itt fel sem ajánlja.
Tudtok esetleg segíteni vagy van valakinek ötlete mi lehet a gond? -
Habugi
addikt
Ezt pár napja csináltam, még 1.4 Patch előtt: [link]
(#829) Erdei88:
Csak ritkán használok AB-t, az esetek 99%-ában GPU-Tweakkel van húzva/használva a VGA.
(#831) daveoff:
Gyakorlatilag a Maxwellek marketingje köré építették a játék megjelenését, minden előzetes infó/kép/benchmark ami az Ubi sajátja volt 980assal készült ha nem tévedek. Kizártnak tartom hogy gondja lenne a Maxwellekkel..

Amúgy az SMAA Injector 1.2 kilőve, megnéztem és nem működik..

(#832) bbchris:
Sonja már linkelte korábban a megoldást: [link]
A legtöbb vírusírtó beriaszt miatta/automatikusan törli, de nem vírusos!
Szóval ha nálad is kasztrálja, érdemes a kivételek közé betenned.
bin mappába bemásolod (az sem biztos hogy muszáj..), elindítod, közvetlen utána a játékot és amikor fut mindkettő alt+tab, remove és van fullscreen!
Kikapcsolni sem kalandmentes, hiába csukod be a futó programok között ottmarad, szóval Feladatkezelő/ProcessExplorer stb a barátod!

-
bbchris
senior tag
Hogyan lehet 4:3-mas monitoron fullosra tenni a képernyőt ? Most olyan 16:9-es effektben van és elég zavaró
Be is van állítva hogy 4:3-mas arány de így sem jó 
-
Erdei88
veterán
Msi AB-nek fut valakinek a háttérben játék közben?
Én ha elindítom, kifagy a játék és a mentéseim is elfelejti...
Ez mitől lehet? -
Habugi
addikt
válasz
pr1mzejEE
üzenetére
Küldetés ügyileg eléggé le vagyok maradva. Mellék küldetéseket csinálom, lopkodom a teherautókat meg ilyesmi, de megnézem, kösz az infót!
Egyébként most azon filózok az SMAA kontra MSAA apropójából, hogy kikapcsolom a belső élsimításokat és megnézem viszi-e az SMAA Injector! FC3-ban is azt használtam, mert szebb volt sokkal mint a szutyadék FXAA, ráadásul az fps is sokkal több volt vele.
Kicsi az esélye hogy működni fog, révén főleg dx9/10 gamákhoz való, de rápróbálok hátha megy és nem maszatolja el a képet mozgás közben mint a belső SMAA.(#822) daveoff:
Ötletem sincs sajnos. Az biztos, hogy nem Te vagy az első aki azóta tapasztal problémákat mióta kijöttek a patchek, televan ilyen panaszokkal a net..

(#823) boogie84:
Tájkép csata után?

Kösz, kipróbálom ezt is.
-
Sonja
nagyúr
25%-nál járok 13 óra játékidővel, és most kezd egy kissé unalmas lenni. Azért nem adom fel.

-
-
pr1mzejEE
addikt
Én most teljesen kimaxoltam a játékot, ultra természetesen, msaa, hbao+ (vagymi) és így talán még jobban is fut a játék. Érezhetően szebb, de kb 40-50 fps között vagyok. Eddig a minimum a 35 fps volt pár mp-re.
Egy fx6300, r9 270x és 4gb ram társaságában, semmi sincs tuningolva.Egyébként a himalájás küldetéseknél öltem snow leopard-ot. A fegyveres csákóhoz kell eljutni, aki elküld téged ilyen küldetésekre.
-
tálusz
tag
Nah, most nekem is kifagy a játék 5-10 perc után. Azt hiszem hagyom mára, ennek ellenére kurva jó a játék!
-
Habugi
addikt
Srácok.., medvét de leginkább "snow" leopárdot merre találok?

A medve még csak-csak oké, néha beléjük futok de a snow leopárd tönkretesz, két upgradehez is kéne..

Amúgy az 1.4 patch nálam rendbehozta az egeret, továbbá jármű/quad vezetésnél már nem akad be, kicsit tovább is gyorult a játék, így SMAA-ról MSAA-ra váltottam mert előbbi mozgás közben elmossa/ta a képet valamiért.
Úgy zusammen egy 5-10fps-el jobb lett a patchtől, persze ahogy írtam is ezt egyből feléltem az MSAA-val.Ja.., lehet csak placebó, de mintha a töltési idő viszont hosszabb lenne.
(#817) pr1mzejEE:
Az engem is érdekelne, mert nálam marha szépen viszi az Ultrát.
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Legkomolyabb fegyók egyike.

Most néztem tesztet Ultran képes egy 280X-et is megfogni a játék.
-
hdekakas
senior tag
És a procit is ez a játék dolgoztatja meg a legjobban. De már a FC3 is ilyen volt.
4,7 GHz-en futó 4790K-nál volt amikor 90%-on mentek a magok.
Nálam is volt FC4 működése leállt hiba, de nálam is 1400-on megy a vram 1250 helyett.
Pont ezt tapasztaltam én is, hogy van, hogy 1,5 óráig is megy, de ha egyszer kidob, utána már hiába indítom el újra a játékot, 2 percenként kidob. Gép restart után ismét megy.
Kénytelen leszek visszább venni a memória tuningot.
Daveoff, nálad mennyin megy a volt procim?
-
Gaboman
nagyúr
A legjobb Farcry játék volt, eszméletlen jó nem lehet megunni, folyamatos késztetést éreztem hogy végigvigyem.
Végigvittem a teljes küldetést és a legtöbb mellékküldetést is.
Grafikailag is nagyon szép, egy kicsikét akadozik menet közben, ezen a most felrakott 1.4 patch segített, Ultrán 30-40FPS között megy és nincs az a akadozós mozgás, egyetlen negatívum hogy több helyen nem hajtja ki a kártyát, 50-70% között megy csak.
Most megint elölről kezdem mert a mentéseim elvesztek.
-
Zorel
senior tag
Ilyet nálam akkor csinál, amikor a vga-n mem jobban van húzva. Az érdekes az, hogy minden másik játékban vagy bench alatt bírja a VRAM a beállított értéket, de FC4 alatt fekete képernyő. Játék restartnál meg egyből alkalmazás hiba. Gép restart után már ok.Ha alaplapon vagy alap közeli értéken hagyom a vram-ot akkor nem csinálja...jah és még azt is megjegyezném, hogy a gpu-t is ez a játék terheli le legjobban. Átlag 3 de van hogy 4fokkal melegebb itt a gpu, mint mondjuk több óra BF4 vagy bármi más alatt.
-
daveoff
veterán
Na elkezdem folytatni, feltette az 1.4-es patchet, jobb is lett tőle a játék, erre 10-15perc után fekete képernyővel szétfagyott.....most akkor így hogy legyen kedve az embernek játszani vele....

El se akar indulni már, FarCry 4 működése leállt üzenetet bedobja egyből, beszarás ez a játék....

Le fogom törölni, ha így folytatja....
-
daveoff
veterán
Megjelenés napján aktiváltam ubi oldalán a cdgalaxistól kapott előrendelői kiegészítőket(vagy DLC-ket, vagy nemtom mik azok), és ma kaptam meg a kódokat, amiket uplayben tudtam aktiválni. Nem kapkodnak ubinál....

Új hozzászólás Aktív témák

- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Energiaital topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OpenMediaVault
- Milyen TV-t vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Tőzsde és gazdaság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Olcsón! LG 34WR55QC-B 100Hz 21:9 UltraWide USB-C PD Machez is! Gari: 2027.áprilisig.
- Liquid Freezer III 360 - használt, garancia: Alza 2031.02.16-ig - ALKUKÉPES.
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- Mobil LTE hotspot router TP-Link M7200 V4 4G/LTE 150Mb/s,WiFi 2,4GHz 300M
- Four Connect Stage2 2x10mm2 prémium hangfalkábel Nakamichi banándugókkal
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i5-10310U - Garancia, Akció!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

.

Örülök, hogy az Ubisok úgy vélik, hogy a játékban nincs mit javítani.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Én is lejjebb vittem a memória tuningot, meglátjuk.

![[link] [link]](http://prohardver.hu/dl/upc/2014-11/27/429691_t8ecyhp1jvb4viye_farcry4_2014-11-27_19-02-13-680.jpg)
![[link] [link]](http://prohardver.hu/dl/upc/2014-11/27/429691_wmpz95d0levls238_farcry4_2014-11-27_19-00-28-392.jpg)