Hirdetés
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Google Pixel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Apple iPhone 17 - alap
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Far Cry 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunork
veterán
válasz
creedszl
üzenetére
Igen, de nem mindenki szeretne a WASD négyessel mozogni. És elvárható egy ilyen árú játéktól, hogy úgy állítsam be, ahogy én szeretném. Ha megkérdezed, nyilván azt mondom a kérdésedre: - Vettél már Capcom játékot?, hogy NEM! Mert nekem egy fejlesztő ne kényszerítsen olyan irányításra, amit én nem szeretnék. Ha már a Q1-nél úgy állíthattam be, ahogy én akartam, hát ez 2014-ben főleg elvárható. Remélem, az új patch megoldja, ha nem, addig írok nekik, míg emberileg lehetséges, a létező összes fórumra.
-
troller
senior tag
válasz
antikomcsi
üzenetére
Hehe, rákerestem a win7 megjelenési időpontjára, valószínűleg 2010 lesz az a 2007 igazából.

Arra emlékeztem, hogy ahogy kijöttek vele, én 1 éven belül váltottam XP-ről. -
creedszl
senior tag
Megint döbbenten nézem hogy sokatoknak csomó gondja van a játékkal.Azért döbbenten mert nekem semmi de semmi gondom nem volt vele eddig.Nem akad, nem találkoztam olyan kirívó buggal, az irányítást is megszoktam már pedig talán 2-3 órát játszottam eddig vele.Ez szerintem inkább egy FC3.5...De élveztem annyira a 3-at hogy ezzel is elleszek.
-
jukio
csendes tag
Sziasztok!
Volt valakinek camera & rock bug?
Nekem teljesen eltűnt a játékból
-
Sziasztok Gamerek,
Meg tudná nekem valaki mondani, hogy érdemes-e ezt a Teco-s változatot megvenni?
Limited Edition van rajta, mintha valahol olvastam volna, hogy nem a teljes játék. Tudna valaki infót adni róla?Steam-en aranyáron van...
Köszi!!!
-
Sensut
őstag
Ez jó nagy bughalmaz lett megint
FPS a padlón, tele képhibákkal. A nagy nvidia újítások csak rontanak a látványon, és mi várunk még egy fél tonna patchre, mire valamennyire helyreáll a játék. Na de már az irányítást is egyből összehozni gáz az Ubinak, ez hihetetlen. Ha kicserélek egy bármilyen gombot az irányításban, a "visszalépés" parancs egyszerűen megszűnik létezni a nélkül, hogy kicserélném az alapértelmezett gombot (S). Aztán meg egy csomó más parancs számolja fel magát pld a kötélmászásnál, hiába írja ki a súgó a kiosztást. És ez nem csak nálam van így, sokaknál még rosszabb. Valaki tud esetleg erre a "key remapping" dologra jó megoldást? -
he7edik.
addikt
válasz
LackoMester
üzenetére
Szerintem jól müxik a játék alatt a Dunia motor i5-4590+280X+8GB RAM-al nem nagyon esik az FPS 40 alá
a leggyorsabb mozgások közben sem.
Minőség: Ultra
AA: SMAA
Ambient Occlusion: SSBC
Godrays: ON
Trees Relief: ONPersze AMD-n vannak beakadások gyors mozgás közben de azt reméljük driveresen majd gyógyítják .Egyébként a 14.11.2-es béta is sokat segít a dolgon.
-
LackoMester
addikt
cs, kipróbáltam a gémet, ami tetszik, vagyis leszámítva a játék optimalizálását. ( anno a FC3 ilyen gond nemvolt
)
VH beálításoknál járművezés közbe, vagy akciónál ( idegesítően ) belaggol. Felpakoltam a legújabb AMD drivert, de akkor is elég szélsőséges a FPS ingadozás.
Ma este elkezdek picit játszodozni a grafikai beállításokkal, hátha.
Esetleg valakinek valami ötlete, konfigom a a profilomba.
-
Sonja
nagyúr
válasz
Sondi1986
üzenetére
Eszerint nem lehet. Alul a hozzászólásokat olvasd.
-
-
Sondi1986
addikt
Valaki tud segíteni ebben: (#375) Sondi1986
Láttam pár olyan videót hogy ketten császkáltak a pályán és gondoltam hogy kampányát csinálták. -
Sonja
nagyúr
A tegnap érkezett 1.4-es patch-et vissza is vonták (hibás a patch
). Pénteken, azaz holnap 21-én jön a jó 1.4-es patch, amiben immár javítják az indításkori Black Screen hibát is. Kész ez az Ubi.

-
CJ3
senior tag
Sziasztok.
Egy Driver frissítés mindenképpen kell, én most felraktam a Catalyst 11 Bétát és megszűntek a röccenések, darálások amik az előző Driverrel jócskán előfordultak. Szóval most már nyugodt vagyok

Egy tipp aki most kezdi: Ne kezdj el gyűjtögetni, bejárni mindent már az elején mert úgyis a küldetések oldják a cuccokat meg kapod őket még az elején. Pl fegyverek Secundary weapon, Bow, tartozékok. Potyára ne költs.
Egyébként sok újdonság van a játékban, amik igen tetszetősek.
Pl tegnap este rám is rámrabolt egy Sas
Komoly volt. Az állat támadások, mozgások eszméletlen jól meg vannak csinálva. Összességében nagyon jó kis game csak a Drága a Shop szerintem 
-
troller
senior tag
válasz
antikomcsi
üzenetére
2007-ben tettem fel, ha jól emlékszem, akkor még nekem nem tűnt a legjobb választásnak a 64 bit, az XP-s tapasztalatok alapján. (Driver gondok stb.) Kevés szabadidőm van (család, meló, angol tanfolyam stb,), és OK, hogy a win felmegy gyorsan, de mire használható lesz az sok időbe telik. Mondjuk most így végig gondolva játszani se lenne elég időm vele, szóval majd egyszer, addigra olcsóbb is lesz...

-
Sondi1986
addikt
Valaki meg tudná nekem mondani hogy a Far Cry 4 kampányát végig lehet tolni multin keresztül egy haverral?
-
Viper26
nagyúr
válasz
antikomcsi
üzenetére
Akkor fasza.

-
Black Dragon
addikt
Üdv all, nekem is sikerült beszereznem a játékot, és már néhány dolgot sikerült is megcsinálni, és tetszik, amolyan far cry 3 felturbózva.

Az feldobta a ma estémet, amikor egy sas felkapott egy disznót, és elrepült vele, majd ledobta.

-
Rossi
addikt
Fut ez szépen, lehet nem is kellene fHD monitort vennem?

Olyan jó látni kiírva a 120 fps-t, bár 5:4 aránynál kicsit (na jó nem kicsit) zavaró a fekete sáv alul-felül.
De ez a 7 éves, 1280x1024-es montitor miatt van...Azért átlagban 60-80 között mozog, az elején az autózáskor esett le 50-re.
-
Habugi
addikt
Néhány apróság, amik lehet nem csak engem idegesítenek fel..
Átugorhatatlan Into--> oFF [link]
Az anti-shutteringes dolgot nem próbáltam ki, mert nincs ilyen probléma.
Aztán, jó öreg DoF..., ugyan úgy kell kiírtani ahogy az FC3-ban kellett/lehetett, nevezetesen mivel a PostFX-be van integrálva, ingame min. lowra lehet állítani, szóval ugyan azt a filet kell megnyitni amire a fenti link is hivatkozik (GamerProfile.xml), majd megkeresni ezt:
PostFxQuality="low"
átírni szépen erre:
PostFxQuality="false"
Bye-bye DoF..!

Arra kell figyelni, hogy innentől ingame bármilyen változtatást csinálunk azok között a beállítások között ahol a PostFX is szerepel, amikor Applyzzuk az adott változtatást a DoF vissza fog kapcsolni, mivel ott ugye nem létező beállítás a false (azaz oFF), így mindig low-ra fog visszaállni!
Amúgy nem vagyok elájulva a játéktól és még szépen fogalmaztam (nagyon szépen..).., azért még pár órát adok neki.
-
Erdei88
veterán
Van esetleg arra megoldás, hogy nyelvet váltsak a játékban? Orosz régióból vettem és csak orosz nyelv van benne. Ki lehet ezt valahogy küszöbölni?
-
Viper26
nagyúr
Vettem ijat, jó drága volt (60K), hogyan lehet elővenni?Mert a weapon wheel nem mutatja.

-
válasz
huskydog17
üzenetére
Az azért érdekelt volna mit hoz ki ebből a "sz@rból" max.
60FPS megy ennél gyengébb cuccal is

-
Cseneles
őstag
válasz
zovifapp111
üzenetére
HBAO+ helyett állítsd ár SSAO-ra!
-
zovifapp111
senior tag
Sziasztok!
Az mitől van,hogy medium beállításnál tök jók a fények,high-nál meg az árnyékok szinte sötétséget csinálnak? -
JohnnyX
őstag
Nemrég hoztam haza a játékot, feltelepítem, és aktiválás után még leszed 3 gigát.
Zsír!
Elfért volna még egy lemez a tokban... -
Rossi
addikt
Már tölti is UPlayről, és már csak 11 óra...

A sávszél. 10%-ával megy kb.
Szerk.: Hát ez szánalmas, felrakom lemezről inkább...
-
DNReNTi
őstag
Nos eddig körülbelül egy órát toltam bele a játékba, tehát mondjuk úgy kipróbáltam. A sok korábbi bemutató alatt folyamatosan egy Far Cry 3 DLC-t láttam, nem pedig egy új játékot. Mivel a Far Cry 3 szvsz egy veszett jó játék volt (mondom ezt kimondottan nem FPS rajongóként), így a DLC érzés ellenére is beneveztem erre. Így a kipróbálás után, azt merem mondani, a megérzésem beigazolódott, ez nem egy új játék, ez a korábbi kiegészítése, vagy mondjuk úgy következő szintre emelése. Egyelőre azt látom, mindent megörökölt, ami a 3. részben király volt, és előny, ha valaki játszott vele, lásd például a takedown, a tutorial nem is említi, pedig az első másodperctől rendelkezésre áll, és igen hasznos. Kicsit erőltetettnek érzem Pagan Min karakterét, mintha megpróbálták volna ugyan azt, ami két éve überbrutál jól sikerült: Vaas Montenegro. Nem tudom nem látni a párhuzamot, jobban örültem volna valami újnak. A grafika brutális, cserébe a gépigény nem vészes. Még 5760x1080 felbontáson is játszható marad ultra beállításokkal, igaz maradok inkább a FHD-nál, az élsimítás sokat kivesz.
Összességében így egy bő óra után elmondható: jó vétel. Remélem a véleményem nem fog változni később sem. 
-
Lenyomtam pár kört a multival. Hát nekem a 3 jobban bejött. Sehol egy TDM

-
-NRGyP-
tag
válasz
antikomcsi
üzenetére
Szia!
Hát köszi a tippet, megpróbálom.
-
antikomcsi
veterán
-
-NRGyP-
tag
Ezt az első hozzászólásomból idézem:
"64 bites win, az alap konfigom simán megvan"
Tehát rendelkezem azokkal a minimális hardware elemekkel amit a gyártó megadott, az adatlap kitöltése pedig úgy tudom nem kötelező...
De amint látom egyébként sajnos többünknél is fennáll ez a probléma, reméljük orvosolják majd a dolgot.
-
Hunork
veterán
Tehetségtelen mongol-idióták portolták, ennyi. Ha belemegy az ember a rendszer mélyébe, tök világosan látszik, hogy a PC port a PS3-ból építkezik. Ezer hála, hogy ezért szétcseszték az irányítást. És pont nem érdekel, de ehhez kell patch, nem lehet rinyálni. Minden nap 5 levelet kap tőlem a support, csak megunják, oszt visszadobják a pénzemet...
-
törölt tag
Nálam is ugyan ez van. Kidobott pénz volt. Az új 1.4-es patch legalább hozott valami javulást annak akinek megy a game?
-
-NRGyP-
tag
Hali!
Nálam pontosan ugyan ez a probléma!
64 bites win, az alap konfigom simán megvan, de konkrétan ahogy elindítanám, kb rögtön kiírja, hogy nem válaszol...
Ez elképesztően idegesítő! Ma vettem meg, 3 DVD-ről telepít, 3 gigát lecuppantott, és semmi.
Valakinek valami ötlet esetleg?
-
laja80
tag
Sziasztok!
Tegnap megvettem a játékot,ma felraktam,azután leszedett 3giga frissítést,na mondom jó végre kockulok vele egyet,erre nem indul el: program működése leállt!!!
Mi lehet a gond?Ki.aszott idegesítő h nem megy :S -
Thome
veterán
Instant megvettem, annyira bejött a 3. rész.
Gt555m, full low-on 1366x768-ban kb 15-20 fps.
(Far Cry 3 medium-high körül futott ugyanezzel a gpu-val.) Intel Core i3-2330 és 8gb ram társaságában... Kezdek félni attól hogy kiszórtam ezt a sok pénzt, s nem fogok vele sokat játszani mert ez így nem játszható.

-
huskydog17
addikt
60 FPS gameplay egy elmebeteg konfigon (Large Pixel Collider)
-
Cseneles
őstag
válasz
huskydog17
üzenetére
Teszek fel normális minőségű videót is a faluban és kicsit barangolva! Amúgy mikor be kell venni a falut mert elfoglalják, 55-70Fps között ingadozik minden kimaxolva!
akkora külömbség sehol nincs szerintem a játékban Nvidia AMD között! Közel azonosan kb 10-fps vagy kevesebb differenciával megy R9 290X-en mint GTX980 
-
Viper26
nagyúr
Ha valakinek exe leállás problémája lenne, ellenőrizze uplay-en belül a játékfájlokat, nekem az megoldotta, és elindult végre ezután.
-
huskydog17
addikt
válasz
Cseneles
üzenetére
Köszönjük a videót!

A korábban linkelt teszt nem kamu, ők egyszerűen teljesen más test scene-t használtak. Ha összehasonlítod a két test scene-t, akkor látni, hogy a PCGH-nál sokkal több több számolást kellett végezniük a VGA-knak, hiszen nem csak nagy robbanások, de járművezetés is van benne, ami ugye a játék egyik legnagyobb gyengéje. Teljesen normális a sebességbeli eltérés a két teszt között, hiszen nálad egy jóval nyugodtabb test scene van.
Ezen felül a GW effektek simán okozhatnak olyat, hogy egy olcsóbb GF gyorsabb legyen alatta, mint egy drágább Radeon, hiszen épp ez a lényege a GW-nek, hogy még a fejlesztő sem látja, hogy milyen a kód, nincs beleszólása, az összes GW effektet az NV írja. Pontosan tudják, hogy a saját termékük hol tud jobban teljesíteni, mint a konkurens termékek. Érvényesült a papírforma, ez várható is volt.#325: Pffff, na ennyit a szabványos kódról. Kíváncsi voltam, meddig bírja ki az NV szabványos kóddal. Hát eddig.
-
Cseneles
őstag
válasz
antikomcsi
üzenetére
Nem akadt, én is néztem mikor láttam videón...MSI Afterburnel vettem fel lehet ez a gond...

-
gyuromoj
veterán
SPOILER
Mennyire változtatja meg a játék kimenetelét hogy kinek a küldetéseit választom?(S vagy A) Vagy teljesen mind egy, a lényeg ugyanaz lesz?
SPOILER
-
zsoltee10
addikt
nekem is megjött, most raktam fel, el is indítottam, irányítás rendben, video beállításokat még nem piszkáltam, de fullhd high beállításokkal úgy tűnik élvezhető lesz, Nvidia 850m mobil vga-val. Az még nem derült ki, hogy a mentés működik-e?
-
Cseneles
őstag
válasz
huskydog17
üzenetére
Szia!
Mértem neked ma, hogy lásd mekkora erőforrás igénye van a Godrays effektnek AMD R9 290X-en! Mint mondtam az a teszt KAMU!! Teljesen jól megy R9-eken a játék!
A videó R9 290X@Farcry 4 -
Hunork
veterán
Komolyan lepetézek... a Steam verziónál a mai legújabb patch több, mint 500 mega...Természetesen Ubifos kliensél még semmi, még mindig 1.3 a cucc. Amúgy tök jó, a vezetés legalább normális, ott a hátramenet működik. Mi a lócitromért nem megy, ha a karaktert irányítom???

És még mielőtt valaki kérdezné: két egérrel próbáltam ki, egyik infra a másik meg USB. Tök mindegy, melyik portba dugom... Ez van amúgy, ha fos konzolról portolják át a programozók, mert az úgy kényelmesebb nekik...

-
törölt tag
Azt suttogják a verebek, hogy állítólag nemrég jött valami 1.04-es patch....

-
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Ezt már te tudod ha most akarsz vele játszani akkor megveszed. Elég jó játék de szerintem nagyon gyorsan csökkenni is fog az ára mert annyi újdonságot nem nyújt az elődhöz képest. Nem csoda hogy már a dlc-röl beszélgetnek.. Én az biztos hogy végignyomtam tegnap és el is adtam fiókkal együtt egy havernak. Majd fél év múlva dobozos verzióban megveszem 3000-ért mint az elődjét

-
antikomcsi
veterán
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Szerintem, ha az előző részt szeretted, akkor ez is tetszeni fog. Elég sok minden ugyan az, csak más köntösben. Nem akarok semmilyen poént lelőni, ezért nem mondok bővebbet, de 7.500.-Ft.-ot bőven megér ezekre a borongós estékre, hétvégékre.
-
Urak olvasom itt a posztokat ,de eddig csak a beállításokról látok infót a játékmenetről nem. Senki nem játszik vele vagy nem indul el . Milyen a játékmenet olyan mint az elődben vagy jobb ? Tegnap a Pc gurus cikket végignyálaztam az alapján hasonló lehet mint az előd azt szerettem itt van a polcon . Most 7500 Ft-ért lenne egy szóval megvenném ha megéri ?
-
Hunork
veterán
Például: [link]
De akkor a lényeg: ha alapbeállításon hagyom, akkor minden jó. Viszont a gamer-evolució során én továbbfejlődtem a WASD négyesről.
Ez azt jelenti, hogy RMB - előre, LMB - Lövés, MMB - újratölt. Minden más bal kézzel a billentyűkről. (S maradt egyedül meg a hátra mozgáshoz) És ha beállítom a minden más játékban működő dolgokat, akkor NINCS hátra billentyűről, hanem két mozgást rendel a LMB-hez, nevezetesen a lövést és a hátra mozgást. EZ a baj! ETTŐL játszhatatlan számomra, és még sok más arcnak is. Legjobb barátom, akivel még mindig lanozunk Q3-al, ő is RMB-vel megy előre. És ő is szív most. 
-
-
demmer123
őstag
Monition blur sokat ront a grafikán?Mert ha kikapcsolom +5-6fps ad
-
Mostanában megjelent AAA szintű játékok 99% csak azon megy. Nézz körül a cdgalaxison mindegyiknél oda van irva. Fontos tudni: Csak 64 bites Windows 7 vagy 8 rendszeren futtatható
Crew-töl kezdve far cry 4-át a shadow of mordorigEgyedül a Borderlands The Pre-Sequel ami még elmegy 32-esen az újak közül meg a grid autósport.
-
troller
senior tag
Tényleg csak 64-bites winen megy?
-
-
Nekem televan beállitással .. Ha nincs neked akkor az a baj. Szerintem az egeres mókát is ott kell megoldani mert az is bennevan.
<ProfileSpecificGameProfile Sensitivity="1" MouseAcceleration="1" MouseAccelerationOn="0" MouseInvert_y="0" MouseInvert_y_Flying="1" MouseLookSensitivity="1" Invert_x="0"
Meg mindenféle contoroller tigerek. -
Hunork
veterán
Hmm, akkor Te ezek szerint az alapbeállításokkal játszol...hát nekem az nem játszik, de akkor is tök mindegy, a két opciót NEM tudom elválasztani. Azaz bal-egérgomb= lövés és hátra mozgás. Mindegy, mit állítok be, akármelyikre is. Egy szánalom az egész. Írok a support-nak, küldjenek egy kupont vagy bármit, amivel vissza tudom kapni a pénzemet a kereskedőtől, mert így nyilván pont lef@@@ák, mi a bajom...
-
Hunork
veterán
Valakinek esetleg frissített ma ez a szánalmas ubitermék? Mindenki Day1 patch-ről regél a neten, de sehol nem találom. Mert ha kell, manuálisan megoldom, de nincs sehol.
Kiadtam egy halom pénzt, hogy ne tudjak lőni az egeremmel. Egy trágyadomb a Ubisoft, eddig is állítottam, most sem teszek másként. Legalább következetes vagyok. 
VAGY: valaki esetleg bemásolná nekem a HIDinputremapper állományát? Főleg, azt a sort, amiben a bal-egérgomb szerepel! Köszönöm előre is.
-
he7edik.
addikt
Azt a cigánykodást ami a hardveraprón megy az nVidia kuponok körül.Hihetetlen.
-
Új hozzászólás Aktív témák

- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Google Pixel topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Sweet.tv - internetes TV
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- BESZÁMÍTÁS! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Xcover Pro / 4/64GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

FPS a padlón, tele képhibákkal. A nagy nvidia újítások csak rontanak a látványon, és mi várunk még egy fél tonna patchre, mire valamennyire helyreáll a játék. Na de már az irányítást is egyből összehozni gáz az Ubinak, ez hihetetlen. Ha kicserélek egy bármilyen gombot az irányításban, a "visszalépés" parancs egyszerűen megszűnik létezni a nélkül, hogy kicserélném az alapértelmezett gombot (S). Aztán meg egy csomó más parancs számolja fel magát pld a kötélmászásnál, hiába írja ki a súgó a kiosztást. És ez nem csak nálam van így, sokaknál még rosszabb. Valaki tud esetleg erre a "key remapping" dologra jó megoldást?
) a Beta van fent, szóval gebasz.
Idegesítenek ezek a beakadások.
)

). Pénteken, azaz holnap 21-én jön a jó 1.4-es patch, amiben immár javítják az indításkori Black Screen hibát is. Kész ez az Ubi.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)