Hirdetés
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Milyen okostelefont vegyek?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
Mobilarena
Far Cry 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomdriver
őstag
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Nemtom, ki kéne próbálni, csak az egér maradna bedugva amivel játszol, meg a bill.
Ha így sem jó akkor tényleg passz., nincs ötletem nekem sem sajna. -
-
Tomdriver
őstag
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Nincs valami más vezérlő is USB-re dugva? Nálam pedált ki kell húzni, kormányt tiltani és csak ezután hajlandó USB egérrel vagy xbox 360-al kommunikálni rendesen.
De pl. BF4 alatt nincs ilyen gond, ott akár be lehet kapcsolva a többi vezérlő is. -
hdekakas
senior tag
Én próbáltam CF-el a 4-et, és ment, hozta is a teljesítménynövekedést rendesen.
Csak a Catalyst-ben a 3D alkalmazásoknál be kellett állítani manuálisan, hogy AFR-Friendly. Kb 80%-os teljesítmény növekedést hozott. 2 db R9 290-el próbáltam, amik tuningolva is voltak. Ahhoz képest az egy db gtx 980 (20%-kal tuningolva) sehol sincs teljesítményben, pedig elvileg NV-s játék.
Úgyhogy nem értem, mik ezek a hsz-ek, hogy "nem kezeli a cf-t".
-
-
JoceeHunt
őstag
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Milyen egered van?
Mások nem panaszkodtak.Bár mindenkinél mas bajok jönnek elő amik másnál nem

-
-
JoceeHunt
őstag
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Gránát dobás nekem az egerem középső görgőjének lenyomásával megy, a görgővel választom: gránát, kés, molotov, hús
Egyébként szerintem beállítás kérdése...
Bug az van, eddig nem volt microlag-os nekem, viszont már az

-
Tegnap megvettem másodjára a játékot .( Sajnos elsőre egy itt aprón egy csalótól vettem még másik 26 emberrel együtt és 4 nap után elvették a játékot) ! Az lenne a gondom , hogy hiába frissítem az Uplay-t nem adja vissza a régi mentett állásaimat ? Lehet azért mert más a CD kulcs ? Igaz csak vagy 4 órát játszottam vele eddig ,de nem akartam elölről kezdeni az egészet . Jah igen beállítások . Ez még mindíg olyan bugos mint volt ? A gránát dobás még mindig nem megy egy billvs egér gombbal sem ez egy vicc.
-
JoceeHunt
őstag
Este újraraktam DVD-ről, el is indult az első megcsinálás után, a börtön viszont káosz.
Patch nélkül próbáltam meg, hogy megy-e, hát megy, de olyan sötétek a sziklák, és minden hogy alig látni valamit. A kötelet összehoztam, de a sziklákon már nem jutottam túl, mert semmit nem látok
.
Éjjel lejött a patch, remélem menni fog, ha legközelebb is ilyen bajom lesz veszek egy másik winyót, mert ez a második amire telepítem, bár HD sentinel szerint mind 100%-os. -
daveoff
veterán
-
Habugi
veterán
válasz
JoceeHunt
üzenetére
Elég ha megnézed, hogy sikerült az új AC..
Az Ubinak most így sikerült ez két játék.., megjegyzem kopp-kopp, még mindig nem volt se bugom, se fagyásom se semmi problémám az FC4-el, pedig nálam aztán húzva van minden jóideje.., cpu/ram/vga.
Ha Steames lenne mondanám hogy nyomj egy integritás checket a játékra, esetleg megpróbálhatod azt, hogy a kérdéses rész előtt ablakba csapod és adsz high prioritást neki winfosban és/vagy emellé adminisztrátorként indítod.
Ott valami adatírási/olvasási/mozgatási hibát sejtek, hogy ez a memóriában zajlik-e vagy háttértárolón az a marha nagy kérdés.
-
Slade92
aktív tag
válasz
daveoff
üzenetére
Én még nem de mióta feltelepítettem a 1.5 patchet azóta befagy az egér...
Vicc hogy ilyen nagy játékfejlesztő cég mekkora hatalmas trágyát tud összehozni állandóan bugok tömkelege...máskor adják át az egész franchise fejlesztését valami inden csapatnak jobban járnak vele -
JoceeHunt
őstag
Nem hiszem el....
Nagy nehezen újratelepítettem, a lassú net miatt 2 napig töltött az uplay.
Csináltam 8%-os, 55-nél vagyok, és megint fagy...
W-s küldetésnél valami CIA-s faszit késelek le, majd repkedek a hegyek között, de W kilök a gépből és fejbe csapnak. Gondlom mennék börtönbe...
Na itt kiírja hogy ACT 2 kész, és lefagy a töltésnél, azaz full fekete kép marad...12x csináltam már meg a küldetést....
Van valakinek ötlete?
-
törölt tag
Sziasztok azt szeretném kérdezni, hogy a játékban mikor lehet majd átmenni a térkép jobb oldalán lévő területre ahol pl. Pagan Min vára van? Köszi..
-
válasz
Intelligencs
üzenetére
Vagy veszel egy nvidia kupont 8e körül, beregisztrálod uplayre, és már meg is van.
Amúgy most kb a végére értem a játéknak. Nincs több küldetés, összes poster, maniwheel, mask, outpost, tower, fortress... 83% és 50 óra. Maximum még a shangrilaból megcsinálom a maradék kettőt, de azt rühellem igazából...
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Intelligencs
üzenetére
ez nem igaz, siman tudod telepiteni lemez nelkul is.
nekem amikor megvettem a far cryt eppen nem volt optikai egyseg a gepemben
-
válasz
antikomcsi
üzenetére
Nekem nincs semmi trükk. 60 euró a játék. Én már nem akarok lemezeket, azt akarom, ha például újrarakom a gépet, akkor csak kattintok, lejön a játék, és ugyanott van az állásom. A Far Cry 3 ilyen. Gondolom a dobozos verziónál meg a fő játékot lemezről kell felrakni.

-
antikomcsi
veterán
válasz
Intelligencs
üzenetére
Én igazából nem értem, hogy miért jó steam-en, vagy uplayen megvenni a kódot 60 euróért, amikor a dobozos változat 10.990.--ért volt kapható, uplayen aktiválható, és volt mellé ajándékba sok kis apróság. Ráadásul többször is volt már ingyen kiszállítás akció. Igazából olcsóbban kapni a dobozos verziót, pólóval, poszterrel letöltőkódokkal, de ennek ellenére valaki jobba szereti a sima kulcsot. Gondolom van valami trükk és jóval kedvezőbb az ár, mint ami a hivatalos.
-
Na, úgy döntöttem, hogy már eltelt kellően sok idő ahhoz a kiadás óta, hogy a gyerekbetegségek javítva legyenek.
Most akarom megvenni a játékot, mindenképpen download version-t akarok, nekem nem kell lemez meg semmi csicsa. Viszont van különbség, ha steam-en, vagy uplay-en veszem meg? Mindkét helyen vannak már egyéb játékaim, szóval ebben a kettőben gondolkodom, az uplay annyiból szimpatikusabb, hogy az FC3-at is ott vettem meg. -
proci985
MODERÁTOR
válasz
rapidsquirel
üzenetére
FC2ben csak a feladatok voltak picit repetitivek, viszont mindket resz eszmeletlenul valtozatos volt.
gondolj bele delen a to kornyeke, a holland /belga telepitvenyektol a lezuhant orosz helikopteren at az eszaki vizesesig, a repterig, a bortonig es kat ultetvenyig, es a harmadik resz dzsungelharca.
mellekkuldetesek is jok voltak, ld a vonatrablas, a kiraly megolese (es utanna a fiatol kapott arany jeep) es ugy altalaban az egesz lezarasa.
persze, eleg sokat kellett benne boklaszni, de az elso Stalker se volt kulonb ilyen tekintetben.
-
Ciccuka
veterán
Ez kizárólag csak 64-bit OS-en fut

-
Habugi
veterán
válasz
daveoff
üzenetére
Nem, viszont ez hatalmas!

Amikor tolatsz és megpróbálod nagyobb gázzal + M79-essel áttörni..

Najónem, tudom hogy valójában csak szemléltetni akartad..

Szerk.:
Elképzelhető, hogy természetvédelmi terület határához értél, azokra szokás tiltani a Quaddal történő belépést! Csak semmi stressz, Kyrat természeti és kulturális örökségeit óvod!
-
daveoff
veterán
Ez mi ez? Ilyennel találkozott már valaki?
[link] -
juhiati
aktív tag
Sziasztok! Készülök megvenni a gémet szezonpassostól (bevallom virágboltiztam de annyira bejön hogy kellkellkellkell). Valakinek van-é kedve velem néhanapján egy közös Coopozáshoz?

-
moli.hu
őstag
válasz
Silvirenzo
üzenetére
en ugy emlekszem, ilyen beallitas gyarilag van a settings menuben. vagy az inditoban volt? ez az, ahol lehet diagnosztizalni a problemakat.
-
válasz
JoceeHunt
üzenetére
1.5 patch után nekem is ez volt... pár hely amit már felfedeztem újra kérdőjeles lett, illetve lootchestek újra ott voltak, amiket már kinyitottam...
Egyébként most ami meglepett, hogy pagant megölve ugye ott van az utolsó mohan gale journal. Összeszedtem, és vártam a csodát, de semmi
Ehhez tényleg semmi unlock, videó, történet, miegyéb nem tartozik? Csak megvan a 20 és kész? (Ok persze, oda eljutva az embernek leesik mi az a Lakshmana, de akkor is...) -
tálusz
tag
-
JoceeHunt
őstag
Ma reggelre végzett a letöltés Uplay-en, kár hogy melónap van, kiváncsiságból elindítottam, fut a játék, a mentéseim csak nagyjából maradtak meg, pár skillem hiányzik abból ami megvolt, és az ahhoz szükséges előfeltétel, de legalább nem legelőlről kell indulnom...
-
ledgeri
nagyúr
-
moli.hu
őstag
99.91% -ig jutottam, hianyzik egy takedown skill, amihez kellett volna egy retaliation party, amirol foglalmam se volt, hogy micsoda, egesz addig, mig egyszer egy a toltesek alatti random hintben nem olvastam, de akkor mar keso volt, mert mindent elfoglaltam. annyit meg nem er, hogy reseteljem az outpostokat.
a nem 100%-os dolgok kozul hianyzik egy location, ami bugos, es egy chest, ami bent maradt a cityofpainben, pedig kifejezetten kerestem azt a mission alatt, megse volt ott. meg az autoversenyek kozul nem mind arany, de azok amugy se voltak szorakoztatoak a mikrolag miatt.
-
Slade92
aktív tag
1.5-ös patchel eltűnt a mentésem

Profile backup-ból bemásoltam a mentést de semmi...valami ötlet? -
ZavaBalazs
őstag
csak nálam nem tud számolni az outpost master? nekimentem yuma erődjének megint, mert bökte a csőrömet, hogy nem sikerült undetected, ha jól számoltam, akkor 7 takedown, 2 fejes (autocross), nem riasztottak, undetected, az összegzésben meg kaptam össz 4 takedownt, minden más kill 0.

-
op.erik
aktív tag
Aki esetleg unja a normál játékmenetet: Far Cry 4 módok
-
ingalls
senior tag
Mikrolag sokatoknál van? Nálam folyamatos, nagyon idegesítő (3570k, 970gtx, 8 giga 1333mhz).
-
Slade92
aktív tag
Azért unalomba fulladásnál a FC 2 se volt kutya

-
Naja, ezen már én is gondolkodtam, hogy hardon kellett volna kezdeni... úgy talán lenne kihívás még benne.
Igazából ezek a fegyverek ölik meg a kihívást, kezdve a tompított trooperrel, aztán a bushman, vagy a buzzsaw... nincs már kihívás velük szinte, max ha kötelező a sunnyogás.
De az való igaz, hogy a tekergetés, tépkedés, gyűjtögetés egyszerűen érdektelenné vált már az északra átkeléskor. Nem is adnak semmi lényegeset, meg ahhoz képest macerásak, repetitívek csak. XP se kell már, karma se, pénz se...
Esetleg egy moddal végigtolni hardon, amiben nincs 3d spot.... se, meg signature fegyverek se. Csak a harcolós dolgokat, a mellékes baromságok nélkül...
Egyébként a 3-at én ugyanígy untam meg a végére. Szerintem ott is csak idő szépítette meg az emlékeket egyeseknél. Meg maximum azért szebb az emléke annak, mert kicsit színesebb, élénkebb környezet volt. Ez a fakó, sivár hegyvidék kicsit nyomasztóbb a 4-ben.
-
Sensut
őstag
Hát, erősen meguntam ezt a játékot. El se hiszem, hogy ezt egy Far Cry-ról mondom, de szerintem túlzásba vitték ezt a sok egyforma, egyhangú feladatot. A túszmentés is ugyanolyan, mint a posztfoglalás, egymillió kincses láda ugyanazokkal a csecsebecsékkel, egy halom hasztalan fegyver... Még egyetlen fecskendőt se kellett kotyvasztanom eddig! Nem láttam semmi értelmét. De a legnagyobb gond az, hogy nincs motiváció begyűjteni, letépni, megforgatni stb. mindenféle bazárt. Már a játék felénél fullban van mindenem. Betehettek volna még néhány különleges ereklyét, amit ha összeszedsz, kapsz valami értelmes bónuszt. De legalább azt a rohadt védőmellényt tudnám kicsit fejleszteni, mert így nem ér egy lóf@szt. Azt hiszem gyorsan ledarálom a fő feladatokat és nyugtázom a dolgot. A 3-ast akár most is szívesen újrakezdeném, de alig hiszem, hogy ennek egyhamar újra nekifogok. Valamit nagyon lesiettek ebben. Nem egy STALKER az biztos!
-
daveoff
veterán
válasz
antikomcsi
üzenetére
Nem szabad már CF/SLI-t venni, egyre rosszabb a támogatottsága, és a hírek szerint csak tovább romlik, állítólag 2015 lesz a mélypont. Én is sokat próbálkoztam, szenvedtem vele, köszönöm többet nem kérek belőle, inkább egy darab erős kártya, és nincs gondod!

-
antikomcsi
veterán
válasz
JoceeHunt
üzenetére
Én rendesen el szoktam távolítani, nem csak a mappát törlöm.
Nekem a uplay könyvtár jelenleg nem a rendszer meghajtón van, de rendesen be van állítva, hogy hova töltse le a telepítőt, és hova telepítsen, és nem szokott gond lenni. A játék lemezeit nem használom, hagyom, hogy letöltse és telepítse. Ezek után mindig ott tartok, ahol abbahagytam.
Nem tudom, hogy menne e rendesen az sli, de én belefáradtam az egészbe, a jövőben csak 1 kártyás rendszert építek.
Pedig pont az volt a marketing, hogy most veszel egy kártyát, ami erős, és egy-két év múlva csak mellé dobsz egy ugyan olyat már olcsón, és meg van oldva megint a fejlesztés. De sajnos ez így nem működik. Hiába megy másik 10 játékban, ha abban a 2-3-ban vacakol, amivel én játszanék. Igazság szerint most is el tudom érni, hogy menjen a két kártya, csak fele/harmad fps-t kapok, plusz grafikai hibák is vannak. Teljesen használhatatlan jelenlegi formájában.
-
JoceeHunt
őstag
válasz
antikomcsi
üzenetére
Akkor windows alól program eltávolításával uninstallozzak vagy csak töröljem a mappát?
Sli az megy/menne nem?
Én 10 év után 1,5 hete váltottam Nvidia-ra... -
antikomcsi
veterán
válasz
JoceeHunt
üzenetére
Nekem minden uplay-es játék így megy. Feltelepítek egy évek óta nem használt játékot, és szinkronizálja az állásomat. Nem mentegetek semmit sehova. Sokan szidják ezt a felhős mentést, de szerintem jó dolog, én örülök neki, hogy van.
Aminek viszont nem örülök, hogy hiába az új patch, hiába az új meghajtó, crossfire még mindig nincs. Azt hiszem én fel is adom, az életben többet nem fogok cf-el kínlódni.
-
JoceeHunt
őstag
válasz
Slade92
üzenetére
A türelmem elfogyott.
1. próba: 15 perc várás semmi
2. próba: 25 perc várás semmi
3. próba: 40 perc várás semmiVan valakinek javaslata?
Reinstall?Ha újra kell telepítenem a mentéseket honnan vegyem ki?
Menni fog egyáltalán utána a mentéseimmel?
50%-nál tartok és nem örülnék neki ha ugrana, mivel nincs sok időm játszani :S -
Cseneles
őstag
Sziasztok!
Néztem egy teljesítmény tesztet mit változtatott az 1.5-ös Patch
Tapasztalataim alapján végre sikerült megoldaniuk a laggolást, vaj simán megy a játék semmiféle Fps drop
igaz ez vagy -8-10fps be került az 1.3-as verzióhoz mérve 
-
zsoltee10
addikt
Engem is kiakaszt ez a része, jobban szeretem a valóságos világban játszódó küldetéseket. Anno az első Far Cry-t is addig élveztem, amíg nem jöttek az idióta ugrálós, karmolós szörnyek. Húúú de régen volt.....

Egyébként ezért nem erőltettem eddig a fő cselekményt, mert a déli részen már csak a fő szálat kell végig vinnem, így sokkal folyamatosabban bontakozik ki a sztori, mintha minden egyes fő küldetés után két napig azzal lennék elfoglalva, hogy tornyot foglaljak, outpostot, hozzá tartozó mellék küldetéseket, stb. A 3. részben is, miután a fő küldetést végig csináltam, hiába tértem vissza a szigetre, már nem érdekeltek a mellék küldetések, amik megmaradtak.
-
Habugi
veterán
válasz
Locutus
üzenetére
"Fel is robbantottam a templomot a tó közepén.. "
LoL
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Hát hazudnék ha azt állítanám nagy fantasy rajongó vagyok, viszont szerintem ahhoz képest, hogy hülye szóval élve egy "minijáték" a játékon belül Shangri La, szerintem hangulatosra sikerült. (Sztory/látványvilág)
Először én is @gyfaszt kaptam tőle mikor megláttam ez micsoda, hagytam is a francba.Viszont ahogy írod is, amikor kiderült h Yumát is ebben a környezetben kell majd leápolni, akkor bízva abban h némi előnyre szert tehetek tálan, kipörgettem előbb Shangri Lat.
A 3. után már vártam a 4.-5.-et!
-
Az egész játék legundorítóbb része ez a Shangri-Las ökörködés... beszívva dzsaborézni egy ilyen fantáziavilágban, ahol láthatatlan tigrissel gyilkolom a démonokat... amúgy is utálom az ilyen fantasys játékokat, de a farcrytól nem ezt vártam valahogy. Szerencsére csak mellékes végülis. A hab a tortán az volt, mikor Yumát kell megölni hasonlóan kiváló körülmények között háromszor takedown-nal, robbanó vázákkal teli arénában trippelve..
A játéknak ez a vallási vonala egy erőltetett baromság. Fel is robbantottam a templomot a tó közepén
-
daveoff
veterán
Na tegnap este végre engem is beszippantott a játék (eddig először).

SPOILER!
Elfoglaltam egy fortresst, utána megvédtem a monostort, aztán go föl a hegyekbe, lehoztam a négernek azokat a köveket, a hófúvás, meg az oxigénmaszk nagyon állat volt. Ezután megcsináltam a Blood Ruby missiont(DLC), az is nagyon tetszett, jól elszórakoztam, ha nem kellet volna ma dolgozni jönni, akkor még játszottam volna tovább.
-
ingalls
senior tag
Zoom toggle már van? Ezt a folyamatos jobb gombot nem érzem

-
JoceeHunt
őstag
Srácok nálam szar van a palacsintában.
Lefrissítettem a játékot (eredeti), és nem indul.
Főmenübe eljutok, Online módra nyomva 75%-nál megáll a csík és setovább
Offline módba csík az 50%-nál áll meg és setovább..Van valakinek ötlete?
-
demmer123
őstag
Szerintetek nagy grafikai különbség van ha enchanced helyet volumetric fog beállítást használok?
Enchencedel van 40fps volumetricel 55-60fps
-
rapidsquirel
aktív tag
válasz
boogie84
üzenetére
Atom stabil 1 GTX980-assal is, igen, de én továbbra is beleőrülök ebbe a monotonításba, minden küldetés gyakorlatilag ugyanaz, csak a helyszín változik valamelyest.
Én úgy játszom vele, hogy letolok egy akciót aztán kilépek, már megunom.
A Far Cry 3-ban még meg voltam békélve ezzel a játékmóddal, de ha az 5 is ilyen kriminálisan lineáris lesz, nem veszem meg. -
Tomdriver
őstag
3 monitornál tudok FOV-ot állítani? Csak mert nem találom sehol ennek lehetőségét..

-
Gaboman
nagyúr
Fel akarom rakni az 1.3 Patchet, de ha ráteszem kitörli a mentéseket és kezdhetem előröl.
Viszont saveket nem találok hogy lementsem őket és visszategyem.
Valami megoldás hogy ne vesszen el a mentés patch felrakást követően? -
csaba951
veterán
FC3-ban egy idő után csal mész és nem történik semmi.
FC4-ben nem akarták, hogy ugyanez történjen, ezért telerakták akcióval a játékot. Viszont szerintem is zavaróan sok lett! Tegnap konkrétan nem tudtam odamenni kocsival a kb. 1500 méterre lévő küldetés kezdőpontjához, mert mindig történt útközben valami. Gerillatámadás, állattámadás, 3 autós konvoj. Amikor ezeket lerendeztem és elindultam, akkor meg betámadták az előttem lévő saját outpost-ot.
-
Slade92
aktív tag
Hát nem tudom ez a játék néha jó pillanatokat tud szerezni néha meg a billt. csapkodom miatta...
1.4-es verzióba is még mindig kifelejtették a "skip" gombot.
Az FPS nem ritkán ugrál 20-50 között (tisztára mint a COD Ghost)
Kicsit túlzásba vitték a vadállatok agresszivitását... hogyha nem minden 5 méter után vadkutyák vagy sas támad meg akkor valami más vadállat, ez egy idő után elég idegesítő tud lenni, meg egyfolytában ordítozza valaki hogy "SAS SAS LEGYÉL ÓVATOS"
De még a folyókba meg a tavakban se lehet úszni egy jót mert ott is valami nagy dög hal harapdál na hagyjuk már...
Az is érdekes volt amikor 3x arcon lőttem egy medvét a sörétes puskával és semmi baja nem volt....
A civil AI is tud érdekességeket csinálni néha...
Volt hogy jött velem szemben egy kisbusz simán elfértünk volna egymás mellet erre mit csinál... keresztbe fordítja a kisbuszát hogy biztosan bele menynek...
Oké ez már apróság de "kijött belőlem"
-
Sensut
őstag
Nekem 90 - 100% mindig a FOV, viszont itt a FC 4-ben nagyon nem jó valami. Tényleg, mintha csőlátásom volna amikor felhúzom. Lényegében a FOV az a Field Of View, vagyis a látómező. Ez minél nagyobb, annál szélesebb a látószög, ami értelemszerűen FPS veszteséggel is jár. 50%-nál úgy érzem, mintha a puska a hasamból nőtt volna ki és minden, amit elérek, annak már neki is mentem
. -
daveoff
veterán
Na most feltoltam olyan 70% körülire a játékban, igazából nem érzem a különbséget, de hagyom így, max kevesebbet kell húznom az egéren. Szerintem csak megszokás kérdése, kinek mi, de azt tartom, hogy single-ben sok előnyöm nem származik belőle.
(#1209) sinick: MSI Afterburener
-
Habugi
veterán
válasz
boogie84
üzenetére
Amiről te beszélsz az a Hal-látás, "csőlátás" ebben a megfogalmazásban alacsony FOV-on van, mert minél lejjebb veszed annál kevesebbet látsz.
Anno még a CRT-k idején (óóó azok a jókis késleltetés nélküli 160Hz-ek..
), hardcoreabb multikat 110-es FOV fölött toltak az emberek, na az volt a durva nem a Tarzan tenyere! 
Próbáljátok ki az alap FOV után a 70-95 fokokat, először szokatlan lesz, de pár óra/nap után ha visszateszitek alapra.., na onnantól az életben többet nem fogtok semmi FPS-el a mai alapfovokon játszani.
Amúgy így pár év távlatában először a Skyrimon sírtam fel hangosan, ott konkrétan 50 körül volt az alap FOV, persze consoleból 2mp volt átállítani vagy .cfg-ben 24/7-re beállítani. -
Habugi
veterán
válasz
daveoff
üzenetére
"single-ben nem szoktak lelőni...
"Jaj ne máááár!

Azért engem kétszer utaztatott a Samsung Dél-Koreába a WCG-re évekkel ezelőtt, állítom neked rendben van az aimom/reflexidőm, de singleben simán lelő az amit nem vettem észre, sőt még az is amit észrevettem.
Tudod miért, mert ha valakik, na hát az NPC-k azok aimbotoznak!

-
Habugi
veterán
válasz
daveoff
üzenetére
Hát figy ha nem zavar ne nyúlj hozzá, az FPS is egyenes arányban csökken a FOV emelésével egyébként, igaz nem vészesen.
Csak előfordult már velem, hogy egy játék patch után defaultra visszaállította, játszottam vele negyed órát és nem értettem miért fájdult meg a fejem/szemem.
Gondoltam szólok hátha nálad is ez a szitu, egyébként sztem erre pont kár ráhúzni a single/multi snassz jelmezt, mert ha egy ember lő le multiban az nem kevésbé gáz mintha egy NPC singleben? Engem sokkal jobban bosszant, pláne ha azért történt mert az alap 60 fokos FOV(ok) miatt nem láttam szartse.

De szerintem az összes fps gama teljesen más normális FOV-val, persze izlések és pofonok.
Ha mégis feljebb tolod és este lesz időd játszani vele kicsit, sztem azt fogod mondani 1-2 óra játék után hogy: tyűha!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- nVidia tulajok OFF topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kuponkunyeráló
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- G.SKILL TRIDENT Z RGB 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz F4-3200C16D-16GTZR
- AKCIÓ! Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! R7 9850X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB Nvme!
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
- LG SMART 32SR50F-W IPS Monitor! 1920x1080 / 8ms / 60hz
- Ultimate előfizetés akár 3611 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ehhez tényleg semmi unlock, videó, történet, miegyéb nem tartozik? Csak megvan a 20 és kész? (Ok persze, oda eljutva az embernek leesik mi az a Lakshmana, de akkor is...)

az ősember is már használta a tűzet