Hirdetés
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Fotók, videók mobillal
- Idő előtt felbukkant a Motorola Razr 70: képek, specifikációk és ár is van
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- iPhone topik
-
Mobilarena
Far Cry 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
És nem az lenne a legegyszerűbb, hogy a torony melletti kútban lemásztok, és a földalatti járat pont a torony alá visz és már bent is vagy a torony belsejében.
Csak azért mert szerintem ezt eredetileg is így kell az más kérés, hogy alternatív módok is vannak a torony megmászására. -
zsoltee10
addikt
2 hete nem játszottam a játékkal, de ma van egy kis időm. Éppen csak átjutottam északra, és rögtön az első rádiótorony megszivat. A közepe táján van egy lógó kötél, amire fel kéne kapaszkodni, de nincs honnan felugrani. Ami alatt van a levegőben vékony gerenda, az túl alacsony.

-
iguana
őstag
a felénél túl vagyok. most kezdtem el használni a kődobást figyelem elterelésként, ahol settenkedni kell.
hogy ezt eddig miért nem használtam?
aréna. nehezen megy. gyűlölöm. valószínűleg béna vagyok, szóval megyek yt-s videókat nézni a how to jegyében.
-
válasz
hdekakas
üzenetére
Ne a fegyveres témákat nyomd, mert azokból relative kevés az xp. A sima battlet kell, mert ha túléled az 5 kört, akkor az bónuszt is ad. Gyorsabb.
Persze még így is idegtépő level 10-ig eljutni. A legjobb taktika amúgy a főkapuval szemben, bal oldalt, a kapuszárny mellett sunnyogni. Ha ott állsz, onnan nem jön ellen. Aki a legközelebbi kapun jön, azokat gránátozni kell, meg felgyújtani. És minden körben az utolsó ellent cserkészd be szépen takedownnal, hogy legyn xp abból is.
Nekem szétmentek az idegeim tőle, mire 10-es szintre eljutottam, többet nem lépek be az biztos. Ha pl az utolsó körben állat falkát küld be, tuti a vereség. Egyszerűen nem lehet 3-5 tigrissel elbírni ott bent. Elbújni nem tudsz, olyan fegyvered meg nem lesz, amivel hatékony vagy ellenük is. A másik geci dolog az orrszarvú... az elől nagyon ügyesen kell elfutni, körbe körbe, és közben gránátozni, vagy hordóra csalni. -
hdekakas
senior tag
Igen, a % miatt kell a fegyver. Amúgy ugyanazzal a 4 fegyverrel játszottam végig.

Az Arénában amúgy rakhattak volna ki jobb oldalt valami képet a fegyverekről. Honnan tudjam, hogy a .41, meg a G-45 (csak írtam valamit), melyik fegyver?
Valamelyikekről tudom, de a többségéről nem.
Még a sasokról annyit, hogy oké, biztosan történt már a való életben is különös támadás, de az szenzáció számba megy. FC4-ben meg konkrétan ezek emberrel és vaddisznóval táplálkoznak.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
hdekakas
üzenetére
eleinte ~2000, aztán ~5000, végén ~10000, talán a 10. szinthez már 20, nem emlékszem
de amikor lenyomsz egy csatát, és megnő a sárga csík, akkor alatta írja, hogy 3795 / 5000 pont, vagy valahogy így, szóval tudod számszerűen is követni.
battlevel meg eleinte ilyen 1300, később 2300 körül lehet hozni, asszem. -
hdekakas
senior tag
válasz
ALLAT001
üzenetére
Köszi, s neked is, Balázs.
Te is a hagyományos battle-ról írtál ezek szerint. Azzal csak egy menetet játszottam. A Weapon challenget próbálgattam. De ahogy írtam, nyíllal, pisztollyal, stb hülyeséggel esélytelen számomra. És itt fegyvert sem lehet váltani közben értelemszerűen. És sokszor lőszer utánpótlás is nuku.
Amúgy a pontokról lehet tudni valamit, hogy kb mennyi kell egy csillaghoz, illetve ranghoz? -
ALLAT001
senior tag
+növény
hdekakas Útmutató az arénához:
Pontokat kell szerezni, amiből ha eleget összeszedsz megkapod a következő szintet.
Ha nem nyered meg az utolsó kört, akkor csak elenyésző pontot kapsz, ergo cél a túlélés!
Túlélni a legnehezebb a legelején, amikor sok az ellenfél, nincs fegyver, sem sebtapasz.
Ezért az elején óvatosnak kell lenni, lehetőleg 1 csoportot egyben leszedni és felvenni egy jobb fegyvert és fedezéket keresni.
Elmondható h középre bemenni csak a legritkább esetben van értelme, mert innen mindenki célpontjává válsz, a széleken jól el lehet bújni.
A közönség dobál be segély-pakkokat, amik különböző színnel füstölnek. A zöldeket a legfontosabb begyűjteni, mert azok a gyógyítócsomagok.
Utolsó kör többnyire a legkönnyebb, ha van 2-3 gránátod a végére, akkor gyorsan bedobálok közéjük, ahogy kijöttek a kapun és csak azt kell elintézni ami megmaradt még belőle.
Nem túl nehéz... néha beküldenek állatokat is, ezek van h sokkal jobban bírják a golyókat, ezért velük jobb nem leállni (persze főleg ha 2-3 támad egyszerre) mert van h 1 tár sem elég leteríteni őket... ilyenkor futni kell és amikor elszaladsz egy hordó mellett visszakézből kilőni, amikor az állat pont mellete van.
Fehér tigrissel kell vigyázni nagyon, meg főleg a fehér borzzal mert annak annyi HP-ja van mint Diablonak (
)
Végül még annyi h 10. szintnél adja meg a Bushman hangtompítós géppityut, de utána is vannak még rangok....
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
hdekakas
üzenetére
a hagyományos battle a legjobb ár-érték arányú szerintem, és abban orrszarvúra sem emlékszem, a végén a "durva" körben 5 katona jönni a főkapun, amiből 0-5 heavy. jó, persze kezdésnek valami pusztulat szar fegyverrel mész, ezért kell valamelyik közeli csapat mögé lopakodni, 1-2 takedown után meg van p416 vagy ak.
5. szint környékén kb 2 csata volt egy szintlépés, vége felé meg 5, ha jól emlékszem (már nem tudom, másodjára már nem fogom kipörgetni, annyit nem ér nekem a bushman, hogy megint végigszopjam
) -
bitmad
aktív tag
Nem tudom ki tudta, de közben rájöttem, hogy autózás közben az ü betűvel lehet kikapcsolni a rádiót, így nem kell hallgatni azt a szörnyű zenét, meg a DJ pofázását.
-
hdekakas
senior tag
Arénában mi kell, hogy 10 legyen a rang?
Ugye nem kell mindent öt csillagra csinálni?
Egy délután rászántam, de csak 5 rankig jutottam, innen meg még lassabb.
Mit javasoltok, hogy lehet a legkönnyebben összeszedni a 10 fokozatot?
Nekem valahogy nem buli íjjal meg kispisztollyal lövöldözni géppuskás ellenségeket medvével, orrszarvúval, vaddisznóval egyetemben.
Nem egy súlycsoport. Ráadásul lőszer is alig van. Beleengedem az összes lőszert az orrszarvúba, meg se kottyan neki, aztán lőszer nélkül szaladgálok, míg fel nem rúg. 
-
Đusty
addikt
Azért azt sajnálom, hogy a ládák nem számítanak bele a 100%-ba, úgy lenne az igazi.
-
nugat
tag
hi!
aki jatszott az elozo reszekkel: azokhoz viszonyitva milyen? most jatszottam vegig a 3-at, de felek hogy nem fogja tortenetben es jatekmenetben azt az elmenyt nyujtani.
-
Erdei88
veterán
Msi Afterburnerben állítottatok valamit? Nekem ha fut akkor indításnál megáll exe hibával
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
csaba951
üzenetére
az Yumáé, ugye? az csak olyan 5-6. nekifutásra jött össze, abból is 2 autocross, nem 100% takedown
szóval ja, azzal elvoltam, jó kis erőd volt. először bal oldalt felmásztam, ott leszedtem a mortarost meg egy másikat, aztán jobb oldalt grapplevel a sniper mögé, onnan meg sima ügy 
de nem annyira szenvedtem meg vele, mint Paganéval, bár azt elsőre megcsináltam volna undetected, ha ráugorva az utolsó heavyre nem felejti el a játék, hogy tudom a death from abovet (igaz ebben volt sniper is), de utána vagy 10 próbából se jött össze. egyszer már csak a várfalon bejárat melletti heavy volt hátra, de tudta, hogy benn vagyok, és elhátrált az alarmig, amit fentről nem tudtam kiszedni.
-
csaba951
veterán
válasz
ZavaBalazs
üzenetére
Baghadur-t baromira élvezhetted!

-
ledgeri
nagyúr
válasz
hdekakas
üzenetére
Mozgóképen két támadás, bár fel nem kapja őket.. Más súlyarányoknál el tudom képzelni az elemelkedést is...
-
ALLAT001
senior tag
-
törölt tag
Egyébként tényleg nagy igazság az, hogy ha megszerezi az ember a buzzsaw-ot akkor onnantól kezdve nincs ellenfél. Pagan erődjénél mikor lebuktam 5 helikoptert szedtem le vele egymás után úgy mint a legyet.Amikor a játék legvégén el kell foglalni azt a nagy katonai bázist ami a Pagannal való leszámolás előtt van ott is jöttek rám mint a hangyák, de a buzzsawwal szitává lőttem őket pillanatok alatt.
-
ZavaBalazs
őstag
+1, sniperrel egyesével leszedni kintről annyira anti-klimatikus,fantáziátlan. varshakot a tó felől beúszva, kútból felmászva a legjobb, kétszer csináltam meg undetected, egyszer mindenkit lekéselve (snipert a falon auto crossal), másodjára kipucoltam a kút környékét, a heavyket+a maradékot meg a mortar állásból, takarásból.

-
Lenry
félisten
Varshakot riasztás nélkül, egyedül. Erre most büszke vagyok

-
watador600
senior tag
válasz
csaba951
üzenetére
A hűtéssel nincsen gond szerencsére, tuningbol visszavettem picit, és így eddig tökéletes... az érdekesség az, hogy az eddigi verziókkal teljesen jól ment ezzel a tuningal, amióta jött az 1.6, azóta csinálja ezt.
A "másik" verzió is csinálta

De eddig minden oké
(kopp-kopp-kopp....) -
csaba951
veterán
válasz
watador600
üzenetére
"Normális" gépnél nem csinál ilyet. Ez a játék a többi programnál sokkal jobban terheli a gépet. Vegyél vissza a tuningból vagy cserélj egy jobb hűtőrendszerre!
Esetleg vedd le a gép oldalfalát és nyisd ki az ablakot! Így a Himalája küldetések is sokkal élethűbbek lesznek!

Ja látom, hogy a "másik" verzió működött nálad. Akkor lehet, hogy az hagyott fent valamit a gépen, ami esetleg aktiválja a FC4 védelmet.

-
watador600
senior tag
-
csaba951
veterán
válasz
watador600
üzenetére
Ahogy haladsz a játékban, megjelenik egy kék H betű a térképen. Odamész, és kezdődik a küldetés.

Menüben vagy UPlay-en felesleges keresned ezeket a plusz tartalmakat, mert nem jelzi ki sehol. -
watador600
senior tag
Na megvan a game. Limited Edition-t vettem meg. Aktiváltam mind a két kódot uplayen, de azt hogy azt a dlc-t aktiváltam, azt nem látom sehol.. vagy nem is kellene, hanem majd ha játszom akkor látom meg? Vagy hogy működik?
-
válasz
hdekakas
üzenetére
Engem is idegesítenek az ilyen "misztikus" küldetések. A háromban is halálba idegesített, amikor azt a nagy maszkot kellett lőni íjjal, utána meg rohantak rám azok a csontvázak a tök sötétben, és semmit sem láttam.
A sas témához pedig, valóban kicsit túl sok a sastámadás (no meg a kutyák is állandóan jönnek), de azért egy kisebb disznót simán felkaphat szerintem a sas (ebben a cikkben egy kisebb termetű kutyát próbált meg) , meg nála jóval nagyobb testű állatokra is rátámad (nyilván elragadni nem tudja). "Bár általában nem vadásznak szarvasra, a ragadozó madarakról ismeretes, hogy ambiciózus támadásokat intéznek nagy testű állatok ellen is."
Egyébként nekem nagyon bejön a játék, szerintem pont azokat a dolgokat javították ki / tuningolták fel a háromhoz képest, amiket kellett. Például itt sokkal aktívabbak már a "kollégák" is, segítenek a harcban. A háromban utáltam, hogy mindent egyedül kell intéznem, az őslakosok csak akkor jelennek meg, ha leöltem az ellent. Na itt lehet hívni őket segítségül. Továbbá a háromban mindig csak magyaráztak, hogy tartsuk nyitva a szemünket az outposton, mert jöhet egy counter attack, de sosem volt ilyen. Na, itt az is van.
Szerintem változatosabbak a kis mellékküldetések is, és személy szerint nekem ez a hegymászós terep is bejön. Automata vezetés a járműveknél, kijelöli az utat a térképen ha megjelölöd a célt, egyértelműen le van írva, hogy mit kell teljesíteni ahhoz, hogy megkapj egy-egy a signature weapont, kis helikopter a gyorsabb célba jutáshoz, szebb a grafika, egyszóval sok kis apróság, amitől nekem ez jobb, mint a három. Szó se róla, az is jó volt, végigjátszottam vagy háromszor-négyszer azt is, de ez még jobb. -
hdekakas
senior tag
válasz
daveoff
üzenetére
+12mV-al is néha ledob. Két kártyával is próbáltam, ugyanaz. 40mV esetén már csak nagyon-nagyon ritkán dob le 13MHz-et, de +45mV-nál már sosem. FC4-nél 66 fok a max így tuningolva.
Kivettem AB-ben a Temperature-nél a Link elől a pipát, azóta 2 x 3 óra hossza alatt nem fagyott ki. (KOPP, KOPP.
) Nem tudom mi célt szolgál az. 
-
daveoff
veterán
-
hdekakas
senior tag
válasz
daveoff
üzenetére
És egyben
is.
Úgy megnézném, mikor leteszi a fiókáinak a sasmama az élő vaddisznót.
"Nesze b+, osszátok be." 
Valamelyik fejlesztőnek sas-fóbiája volt, hogy ennyire vérengző fenevadnak állítja be a játék folyamán.
Mekkora plusz fesszel viszi az 1500 órajelet?
Nekem +55-tel 1490MHz. (Más játékoknál 1540.)
Viszont a memóriám 8208MHz-en megy.
Ez nem tudom melyik élsimítás, de nekem csak a TXAA2 jött be, a többi nem élsimítás, csak élelmaszatolás.
-
hdekakas
senior tag
Láttátok már, hogy a sas elveszi a vaddisznót?

Ez már tényleg röhej.
Nem egyszer láttam már, hogy az a 8-10 kilós sas lecsap, és már röpül is a karmai közt a mázsás vadkannal.
Pont, mint a való életben.
Hogy honnan szedték ezt a sas ökörségeket?
-
do3om
addikt
Elkezdtem én is játszani vele de eddig nincs jó véleményem róla.
A 3-al nem is tudom meddig nyomtam de vagy 3x végig meg csak késel gyilkolászva ki tudja hány órát. Na itt ez egyenlőre nem kapott el, az állatvilág az akkori szarnál is szarabb lett, nem is értem a készítők legalább láttak e néha természetfilmet. Az biztos hogy biztos hogy ennyi sas, meg kutya egész indiába nincs. Hányszor láttam már az ismeretterjesztő filmekben hogy arrafelé emberevő sasok vannak
(valahogy nem emlékszem)
Na mindegy, nem tudom másnál hogy van de a sebesség hozza az ubi szintet, lagol mit állat, beesik az pfs 1x-re. Borzalmas.
Már keresgéltem hátha van valami jó beállítás de nem igen találtam rá, mit lenne jó a gépemnél kikapcsolni hogy esetleg csökkenjen ezeknek a elbaszott optimalizációknak köszönhető hibák? (x6 4GHz, 7970) A grafika nem maxon van, nem a legújabb drivert használom (14.4 van), segít ha felteszem? -
-
hdekakas
senior tag
Azt én is sokáig kerestem, már nem emlékszem pontosan, de meglett.
Az előbb azt a nemtomkit öltem meg íjjal, hát ez a misszió sem tetszett, hogy háromszor kellett megölni egy rohadt íjjal. Közben a tigrisét küldte rám, meg mindenféle egyéb ijjasokat, azt se tudtam már hogy kit kell kinyírni. Nem szeretem az ilyen elvont dolgokat. -
Đusty
addikt
válasz
ZavaBalazs
üzenetére
lementem de ott merre, ahol a mask szobor van?, nem találtam raktam rá waypontot
na mindegy akkor megyek keresem -
Đusty
addikt
Srácok a harmadik shangrilla küldetésnek ami egy barlangnál van jobbra középen hol van a bejárata? Már vagy 2 órája keresem mindjárt teszek fel képet tudom így nem nagyon léthető de hátha más is kereste és ráismer. A hegy belsejét mutatja de körberepültem és nem találok semmit.
-
Slade92
aktív tag
válasz
Slade92
üzenetére
Jól bebugolt nekem egy skill (karma boots vagy mi) feloldható de hiába próbálom feloldani csak a skill pont fogy de a skill nem oldódik fel, játék újraindítása se segít...
Amúgy azt vettem észre hogy az esetek nagy többségébe mikor bemérem valaki fejét mester lövésszel hirtelen pont akkor indul meg mindig...
(tuti véletlen)
Az is idegesítő számomra mikor elkezdek egy versenyt és amikor indulok pont akkor jön valaki szembe és keresztbe fordítja az kocsiját hogy tuti belemenjek mert ilyenkor ez a logikus teendő!
-
törölt tag
válasz
Slade92
üzenetére
Engem egy maszk szívatott meg. Legalább 20 percig kerestem. Végül is a ház fala és a mellette lévő vadketrec között volt a kb 10cm-es résben. Egyébként amikor a maszkot keresi az ember akkor a háttérben szól egy ilyen ősi törzsi zene, és minél közelebb vagy a maszkhoz annál hangosabban szól a zene, ez is segít a pontos behatárolásban, mert amikor a térképen bejelölöd a helyet ahol a maszk van amikor odaérsz a helyszínre akkor sem mutatja pontosan, hogy hol van hanem egy kör alakú területet jelöl meg, ilyenkor a zene hangja után kell menni. Egyébként valami ilyesmi zene szól :já-já-höjjáá-höjjá-jáá-höjjáá.....Ugye ti is hallottátok már?
-
válasz
hdekakas
üzenetére
Én úgy tudom ,hogy a rendszer memória használatát csökkentették.
Azóta nem lépett ki a játék azzal az üzenettel,hogy kevés a memória.
A Vram használattal nincs és nem is volt gondom.
Amúgy az 1.6-os peccsről memória téren ennyit irtak csak,hogy: Memory usage reduced
Ebből nem látom,hogy a Vram-ra utaltak volna.
-
hdekakas
senior tag
válasz
ALLAT001
üzenetére
Minek?
Hogy néhol a csúcs vga-k kapacitását is megtölti?
Semmi. Csak az új patch-hoz azt írták, hogy csökkentették a vram használatot, ahhoz képest meg... Duma. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ja, meg hogy javították az árnyékokat. Hát azt sem.

Titeket nem zavar, hogy néhol valami csík árnyékot vet? Olyan mintha egy pici résen sütne csak valahová a Nap, vagy világítana be a barlangba.
-
ALLAT001
senior tag
válasz
watador600
üzenetére
Az a kérdés, hogy internetkapcsolat nélkül el lehet-e indítani az eredetit. Mert ugye annak is mentenie kell vhova...
hdekakas Ennek milyen látható előnye van?
-
hdekakas
senior tag
válasz
ZavaBalazs
üzenetére
Még jó, hogy az 1.6 patch révén "javították" a vram kezelést... Most mértem, ugyanúgy 2800 mega vga memóriát használ, de vannak helyek ahol 3700 mega is volt.

Azért, mert van, amit 10mp-cel hamarabb is meg lehet csinálni. Ha te is csak fél mp-cel előbb tudtad, akkor ez a racing tényleg nem könnyű.
Ma egy protect the truck küldetést is bő egy óra alatt tudtam megcsinálni. Ez eddig a legnehezebb, a többit max harmadjára megcsináltam. Rohadt helikopter 2 mp alatt szétlő, és lelőni is 10-ből egyszer sikerült.
Valami átlagot csinálhattak volna. Az nem pálya, hogy 95%-a a játéknak baba, 5% meg elveszi az ember idejét olyan nehéz.Nekem a fehér képernyőből nem is tudom előhozni a feladatkezelőt, lent marad a tálcán. Inkább ki szoktam jelentkezni meg vissza. De most 3 óra hossza alatt nem dobott ki, ilyen még nem volt.

-
watador600
senior tag
Sziasztok!
Már egy ideje játszom a játékkal
(virágbolti), kb 30%-nál járok, és az lenne a kérdésem, hogy tervezem a játék megvételét, és arra lennék kiváncsi ,hogy a mentéseket átlehet valahogy importálni? Vagy ez teljesen lehetetlen? -
ZavaBalazs
őstag
válasz
hdekakas
üzenetére
mi az, hogy nem remekeltem? ha nem remekelek, ez történik.

-
marilllyo
veterán
Srácok!
Az ezen a helyen lévő ( ahol állok) mask of yalun-t meg tudná mondani valaki, hogy hol van? Megőrülök egyszerűen sehol sem találom.
-
op.erik
aktív tag
nem tudom ki ismeri eme zseniális kézügyességű férfiút, de kurvajó: Colin Furze - a valós Tuk-Tuk
-
ALLAT001
senior tag
--- spoiler ---
Ti a végén hagytátok elmenni Pagan Mint vagy kapott egy headshotot? Mi történik ha golyót kap; én túl lágyszívű voltam

-
hdekakas
senior tag
Megint 1,5 óra múlva menetrendszerűen (most épp) fehér képernyővel kifagyott.

-
törölt tag
Hy...
Elég jól haladok kb 2-3órát nyomtam a rendes fűves pályákon majd mikor a havas pályák jönnek akkor folyamatosan kiakad azaz kifagy.
Patch 1.4 volt majd probáltam 1.5 el de sajnos azzal is.Most 1.6 van fent de azzal is.
Nvidia driver 347.09 van fent.
Mit tehetek még?
2500k,2*4gb ram,ssd,gtx560ti
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- BestBuy topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Ghost of Yotei / PS5 / 1x kijátszott
- ZBook Power 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- Lenovo ThinkPad P15 G1 i7-10875H / 32GB RAM / 512GB SSD / RTX 3000 / 15.6" FHD 12 hó garancia
- Honor X5c Plus 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ProDesk 600 G4 USDT,Pentium Gold G5400T,8GB DDR4,256GB M2 SSD,WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 8GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- Apple iPhone 13 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 16GB DDR4 / GTX 1650 Super / 500 SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Csak azért mert szerintem ezt eredetileg is így kell az más kérés, hogy alternatív módok is vannak a torony megmászására.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

....
elég beteg...