Hirdetés
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- CES 2026: Háromkarikás játékokra készül a Dreame
- Apple iPhone 11 - népalma
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Far Cry 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
LackoMester
addikt
Egy kis szünettel ( tehnikai problémák végett ), de végig toltam a gémet, azt kell, h. mondjam, h. a 3. rész jobb volt, sokkal jobb. Kicsit összecsapotnak éreztem a gémet, de ez van.

-
zsoltee10
addikt
Spoiler!
Hát az utolsó küldetés során ugye felmegyünk Pagan Minhez, aki kényelmesen üldögél az asztalnál. Előkaptam a pisztolyt ő meg kedélyesen közölte, hogy fejbe is durranthatom, vagy kultúráltan megbeszélhetük a dolgot, aztán anyám hamvait együtt helyezzük a testvérem mellé. Mondom mivan? Na jó, akkor halljuk. Hátra mentünk a szentélyhez, ahol a húgom hamvai vannak. Lényeg a lényeg, hogy ugye a fater indította a felkelést Pagan Min ellen, anyám meg apám halála után elhagyta az országot, csak nem derült ki, hogy miért pontosan. A szentélyben ott volt a neve a húgomnak felvésve Lakshmana Min. Hoppá. Anyám összejött Pagannal és született egy közös gyerek, a húgom. Apám megölte az 1 éves gyereket, amiért anyám kinyírta apámat és engem a hóna alá csapva lelépett az országból és eltemette a múltat. Aztán ahogy ezen merengtem Pagan rám csukta az ajtót és felugrott a helikopterre, majd oda kiáltott, hogy átadja nekem az országot, de megtartja a helikoptert és elrepült. Én meg annyira bambultam, hogy későn vettem elő a gránátvetőt és nem tudtam lelőni a gépet.

Ha már itt tartunk:
Valaki lelőtte Amitát, vagy Sabalt? Ez a része annyira nem tetszett. Én végül Sabal mellé szegődtem, mert Amita mindent le akart volna rombolni, meg droggal kereskedni, de nem lőttem le, viszont ugye megtámadtak a kék ruhások, akik védték, így pár embert le kellett lőjek, ami igen rosszul esett. Totál bele kevertek a kis hatalmi harcukba ezek ketten, örültem volna egy 3. lehetőségnek, és megtartottam volna tőlük a 3 lépést. -
zsoltee10
addikt
Én is végeztem, de nekem nem is volt célom a 100%, olyan 80% körül lett kb. Eleve nem töltök időt azzal, hogy összeszedjek minden vackot, aminek semmi értelme, se minden maszkot, ládát, levelet. Majd még a fater naplóját befejezem, mert arra kíváncsi vagyok.
Végre megtudtam, ki volt Lakshmana, mert azt nem nagyon értettem. Emiatt kicsit ledöbbentem a végén, még a helikoptert is hagytam elrepülni, annyira tátottam a számat.

-
Slade92
aktív tag
Az is érdekes... felszedtem az 50. maszkot és kiírja hogy "50/55 6 next reward" what ?

-
Đusty
addikt
Na végre nekem is meg van a 100%, a hátralévőkben azért még begyűjtöm a néhány megmaradt ládát. Nekem nagyon bejött, sikerült egy tökéletes játékot alkotniuk a maga nemében, érezni a fejlődést a 3-hoz képest annak minden hibáját kijavították, következőben sem vágyom többre csak új pályákra, küldikre
. A shangreliát meg az aréna 10-es elérését azért lightosabbra csinálhatták volna az elég gáz volt.
Ezt a Hulk missiót hogyan kell aktíválni, a seasson pass már létezik, az hogy lesz? -
Steve198310
őstag
válasz
Steve198310
üzenetére
Storno. Meg leltem bár nem tetszik ,hogy elöről kellett kezdeni

-
Steve198310
őstag
Sziasztok
Volna egy kis problémám... A gond ott kezdődik mikor el kezdem a "farkasbőrős" küldetést nem történik meg a begyűjtés és így nem megy a következő feladatra vagy nem lehet megcsinálni.
Újra töltetem akkor sem. Ha ki ikszelem a feladatot akkor sem lehet. Van megoldás?
-
mijos
senior tag
Elkezdem a chapter 3-at. Kiszabadulok a börtönből, megyek a hóban, látok valami alakot, levesztem az eszméletem. Jönne valami intro, de kifagy a játék, már harmadjára ennél a résznél. Ötlet ?
-
Slade92
aktív tag
Mért van az hogy a térképen az összes bell towert és outpostot elfoglaltam de a játék szerint még hiányzik 2 out és 3 tower?

-
evitiguF
senior tag
A season pass jelen pillanatban mennyivel több az alapnál? Volt egy küldetés, ahol a meg kellett szerezni Pagan elől a gyógyszert, meg Hurk is beköszönt egyszer, feladat nem volt, azóta viszont semmi. 83%, 1 Shangri La meg 4 főküldi van hátra.
-
válasz
antikomcsi
üzenetére
Ejha, na ezt szerettem volna hallani!
Köszi!
-
hdekakas
senior tag
válasz
Ateszpapa
üzenetére
Majd' minden lényegesebb játékhoz szokott lenni, de az olyan sokára, hogy addigra már senki nem játszik vele.
Kb mire jön a Far Cry 5, addigra már esélyes. 
Hogy egy példát mondjak, nem rég lett kész a Sleeping Dogs magyarítása, és már a Watch Dogs-zal se játszik senki.
-
Üdv
Magyarításról tudtok valamit?
El kezdte valaki, vagy még tervben sincs a fordítása? -
hdekakas
senior tag
Elég lesz. Nekem kb 80% játék után már megvolt mind.
Ha mégsem elég, lehet szerezni sok mindenért utólag is, pl a kósza ellenségeket lelövöd, fejbelövöd, lekéseled, stb. KARMA level miatt úgyis csinálni kell olyanokat is. De asszem a minijátékoknál is lehet szerezni utólag XP-t, de arra már nem emlékszem, csak annyit játszottam velük, amennyit muszáj volt.
-
Đusty
addikt
válasz
hdekakas
üzenetére
Igen a honeyvalami volt 2-3szor rányomtam azt elkönyveltem, hogy bugos hátha egyszer jó lesz, de nem, 4-szer kellett rányomni
, ez eszembe sem jutott, köszi a segítséget.
A skillekkel neccesen jön ki az ember mennyire kell vigyázni pl. az outpostok felszabadításával? Vagy mehet bumm-bele módjára akkor is elég lesz a skillpont az összes feloldáshoz? -
hdekakas
senior tag
Az arénában asszem az 1 rank után ad fegyvert vagy valamit, de az mindenkinek megvan, mert kötelező misszió során visz fel az arénába. Utána majd a 10. rank után.
Nekem is 2 óra volt a sas.
Az aréna 10-es rank annyival könnyebb, hogy azt bármikor apránként is megcsinálhatod. Ha 20 pontossával gyűjtöd össze a pontokat, akkor annyival, de előbb-utóbb kigyűlik.
(Így nem lehetetlen mint a sas, max időigényes, meg uncsi.) Az első oszlopot, a battle-t érdemes csinálni. Mindig újra és újra. Chain takedown-okkal lehet pontokat kaszálni, ha meg végén megfűszerezed egy késdobással is, akkor máris van 150-200 pontod. Ha túléled a negyedik kört, akkor kb 1500 bónuszpontot kapsz. De ha azokat a rohadt fekete kutyákat küldi be a 4. körben, akkor esélytelen.
Gyorsabban futnak mint mi, még elfutni sem lehet előlük.
Ráadásul négyen vannak, és egyre nem elég egy tár töltény. 
A 10-es skillek igen, csak a 10. után világosodik ki.
Van egy fashion week, amire szintén többször kell rányomni, hogy megnyíljon, de annyiszor más kérdést tesz fel.
Nem tudom, hogy ez az-e. Egy borz ölős küldetés. Nyomogassad neki az E-t, aztán 5-6 után elindul. 
-
Đusty
addikt
Ja még egy, van a reptér melletti fhashion week amit nem tudok elindítani, e-re rányomva körbepörög a csík és nem történik semmi nem indul el a küldetés. Volt valakinél ilyen?
-
Đusty
addikt
válasz
ALLAT001
üzenetére
Na megvan ez a hülye sas két órát vett el az életemből, másfél óra után feladtam, majd újra nekifutva fél óra altt lett meg, azt hiszem még az arénánál is anyázni fogok ahogy leírtátok.
Ott mit kell választani a 3 közül, mindegyiket meg kell csinálni? Legalább a 2-es szinthez egyelőre, hogy egy fegyver és egy craft feloldódjon?
Illetve a craftolásnál a boost-osakra annyiszor kell rányomni amíg maximumon nem lesznek, csak utána világosodik ki? Közben oldódnak fel a fegyverek is
remélem most már meg lesz a 100% előbb utóbb, bár az arénától félek. -
Tomdriver
őstag
Ezt a crafting dolgot nem értem...

Megvan pl. a két shambar szarvas skinem, hogy növeljem a looting bagom, de mégsem adja mikor bemegyek a crafting menübe. Mégcsak nem is látszik, pedig begyűjtöttem őket.Mit kell még csinálnom?
-
Đusty
addikt
Srácok, hogy kell kinyírni ezt a rohadt sast? már vagy 8-szor belelőttem a szájába leesik a földre majd felkel és megy tovább.
-
törölt tag
válasz
hdekakas
üzenetére
Engem is nagyon idegesített a sok farkas az északi területen. Először én is lőttem őket mint a hülye aztán később sajnáltam rájuk a lőszert, rájöttem, hogy az a megoldás, hogy amikor meglátom, hogy 2-4 farkas ott csoportosul előttem akkor oda kell dobni közéjük egy molotovkoktélt és menekülnek amerre látnak. Nálam ez nagyon bevált, és ez jó bármelyik állat ellen, és még a lőszered sem fogy.
-
hdekakas
senior tag
Nem függ a nehézségi szinttől. Bár ki tudja, hard fokozaton lehet, hogy 10-szer kell megölni.

Rakashát 10 perc alatt kinyírtam, a madarat 2 óra alatt.
Nekem végezetül tetszett a játék, de nem éreztem egyszer sem azt, hogy jajj, kapcsoljam már be a gépet, és játszak vele. Meg egyhuztomban is tán 3 órát játszottam vele, de az is kivételes volt, egy óra után már általában untam. Lehet, hogy ez már ilyen is lesz, a 3. rész volt a csúcs, már valószínűleg nem fognak tudni azt überelő részt csinálni. Minap a FC3-at is elindítottam, a 4-hez képest csúnya a grafika, pedig már az is jónak tűnt anno. A térkép északi részén a rengeteg ellenség meg farkas már vicc volt. Volt hogy lelőttem 8 farkasból álló csordát, nem mentem arrébb 100 métert, és már megint jött egy 8-as falka.
Közben meg egy 4 fős ellenség bagázs is megsorozott.
Ezeket még túléltem, de a hátbatámadó leopárd révén már kifeküdtem.
Kezdhettem elölről a maszkhoz vezető utat. 
Úgyhogy aki még csak a déli területen játszik és irritálja a sok vadállat, az az északi területen a haját fogja tépni.
És nem is lesz változatos, csak farkas van (de 6-8-10-essével), meg leopárd. Ennyi. Ott már nincsenek kutyák, borzok, rínók, stb. Minden bokorban 10 farkas. Elfogyott az ihlet a tervezéskor. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Đusty
addikt
válasz
hdekakas
üzenetére
És ezek nem függenek a nehézségi szinttől? Mindenképp ugyanolyan szívás, alapvetően mi a különbség a nehézségi szintek között, több ellen jön?
Jobban szeretem azokat a játékokat ahol nem is lehet állítani a nehézségi szintet legyen egy átlagos, nem túl könnyű de ne is lehetetlen mód azt ha szívni kell hát szívni kell
-
ZavaBalazs
őstag
olyan szempontból én annak nagyon örültem, hogy végre nem olyan a boss fight, mint a 3-ban, hogy "nyomd meg az E-t, most nyomd meg az F-et, most sorozd meg a W-t, még egyszer nyomd meg az E-t, gratulálunk, nyertél", hanem rendesen meg kellett vele szenvedni.
persze a madár már engem is idegesített, de legalább volt valami nehézség
-
Lenry
félisten
Remélem rohadt fájdalmas halállal fog megpusztulni az, aki kitalálta, hogy
- Kalinagot legalább háromszor kelljen megölni
- úgy, hogy nem látod az életerőcsíkodat
- mentési pont nélkülMeg úgy en bloc legyen szifiliszes az összes döntéshozó, aki szerint nem kell, hogy bármikor menthessek egy játékban.
-
Đusty
addikt
válasz
watador600
üzenetére
FC4 Universal Save Convertor (EN), így keress rá ezzel minden ok. Ahogy elnézem amit hiányolok fegyvert az meg valami prémium amit az fc3-al is rendelkezők kaptak, nem tudom a warez-be hogy került bele, mondjuk a sokadik játéktapasztalatom, hogy a virágbolti verzióval jóval kevesebb szívás van mint az eredetivel
, ott a mentésekkel sem volt gond soha és nem felülírja őket hanem újakat csinál a régieket meg elmenti minden egyest 
-
Gyula84
veterán
hali
állandóan ezt írja az uplay
Eredmények szinkronizálása sikertelen.
Lehet ezzel csinálni valamit?
-
Đusty
addikt
válasz
daveoff
üzenetére
Én is így jártam hiányzik egy csomó. Nálam az lehet az oka, hogy virágboltiról tértem át eredetire és a mentést sikerült átvinni minden megmaradt kivéve szerintem azok a fegyverek amiket pl. toronyfoglalásnál tesz be a listába, azok most nálam mindenestől hiányoznak, listában sincsenek nem tudom, hogyan kellene megszerezni őket.
-
MrM94
addikt

Mondja már meg nekem valaki,hogy mik ezek a körök?Itt keresni kell valamit? vagy WTF?
-
hdekakas
senior tag
válasz
daveoff
üzenetére
Igen, meg kell venni őket. Drágák, így a végén ha nincs sok pénzed, lőj állatot meg minden gazt szüretelj le.
Én a sima fegyverekhez mindenhez megvettem minden kiegészítőt is, mert úgyis maxon járt a pénztárcám. 
Te azt a ? unknown locationt fel tudtad oldani amit este kérdeztem itt?
Állati: az igen.
Én napi egy órát játszom, így kitart 1,5 hónapig egy játék.
Gta5 meg most fő hír volt itt a ph-n, hogy nagy a csend, valszeg késni fog. -
ALLAT001
senior tag
válasz
hdekakas
üzenetére
Utolsó 1-1.5 hónap alatt vittem végig: FC3, FC4, TombRaider, Alien Isolation, Bioshock Infinite + Burial at the Sea, Portal 2, Half Life 2 + Episode One/Two, Wolfenstein New Order....
Lassan adhatom is el a gépet, mivel nem maradt semmi ami érdekelne
Egyedül a GTA5-öt várom még meg. Nem mondom 6 év lemaradást gyorsan be lehet hozni, kevés a "nagy" alkotás 
daveoff Ne sajnáld rá....

-
Na, főbe lőttem Pagan-t a kérójába, nem vártam meg míg hátramegyünk

-
daveoff
veterán
Megcsináltam már majdnem mindent, 97% körül vagyok, de a bushman-on kívül hiányzik még 8 fegyver, összesen 9, azokat hol tudom feloldani, az arénában?
-
Đusty
addikt
Melyik az a fegyver ami olyan mint a PKM csak van rajta távcső is?
Valahol bal oldalt alul kellene lennie de eltűnt. -
hdekakas
senior tag
Na, én is kijátszottam 100%-ra.
Majd' 50 óra, és 1,5 hónap alatt.
De én mindent megcsodáltam, nem csak végigszaladtam rajtuk. Meg bénáztam is itt-ott.
Egy Unknown Location-t nem tudok feloldani.
Itt a folyó közepén. (A térkép közepén látszik a kérdőjel.)
Azt ti fel tudtátok oldani?
Ott lemerülök a folyóba, van is ott egy kirohadt teherautó, meg pár láda, meg asszem Mask is volt ott. Azokat mindet összeszedtem, de továbbra is ? van, nem oldotta fel a területet. Már többször is jártam arra.
-
hdekakas
senior tag
válasz
ALLAT001
üzenetére
Nem-nem. Csak miután lelövöd Pagant, és utána még nem jössz ki a házból.
Utána már hiába mész vissza, nem lesz ott. Egy hosszúkás alakú tárgy, jelzi is hogy E interact. Kinyxírom Pagant, kiírja hogy King is dead, utána telefonál, hogy meghalt, még ott valamit kérdez is tőle a csaj, hogy megtalálta-e a mittoménmit. Csak gondolom mindenki gyorsan kiszaladt Yodához és Renihez.
De nekem meg nem töltötte be hogy mi az, elkezd tölteni, és aztán kifagy. 
-
törölt tag
Oké köszönöm.Közben a youtubon is megnéztem.De sajnos nekem a gépem mindig lefagyogat a havas pályákon.Csak ott!!!
Esetleg valaki ott járogat és megcsinálta? -
hdekakas
senior tag
Na, csak meg tudtam csinálni azt a hülye sasos küldetést.

Kijátszottam, miután lelőttem Pagant, utána volt az asztalon egy valami tárgy. Hiába nyomtam rá az Interact-ra, elkezdett tölteni, és utána kilépett a játék. Többször is megpróbáltam, aztán hagytam a fenébe.
Az mi lett volna?
És vajon miért nem működött? 
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Dodi72: Ahol most vagy az Yuma börtöne ahonnan meg kell szökni.Amire figyelj: A barlangban fel kell venni egy kampós vasat ami a barlangban egy ilyen oltáron van egy halott ember hátába beleállítva, és utána egy kötelet is fel kell venned ami a barlang egy másik pontján van, és szintén egy halott ember van rá felakasztva ha jól emlékszem. Ez a két eszköz azért kell mert ezekkel tudsz majd leereszkedni a szikláról, hogy meg tudj szökni.

-
törölt tag
Himalájás pályán ahol bedrogoznak és valami barlangban kell keveregnem a "kék szelem" nehogy elkajon.Valaki tudja mit merre hogyan?
-
hdekakas
senior tag
Na én ma kettő óra hosszát rászántam a Shangri-La utolsó küldetésére, de nem sikerült megcsinálni.
Általában csak egyszer tudom a tigrist a madárba küldeni, nagyon ritkán kétszer. De hogy négyszer sikerüljön, ennek esélyét sem látom.
Úgyhogy nem lesz meg a 100%. Ilyen se volt még a Far Cry-ok történelmében. Ráadásul egy ilyen oda nem illő mellékküldetés miatt.
Innentől kezdve a többi még megcsinálni való sem érdekel.
Gratulálok a fejlesztőknek, így kell elvenni az ember kedvét a játéktól.

-
juhiati
aktív tag
Sziasztok! Öcskös monitorja 5:4 rátójú, de hiába rakjuk a beállításokban arra ugyanúgy ott marad a két fekete csík alul és felül. Hogy lehetne azt onnan kiírtani? Eddig csak FC4-el jelentkezett.
-
Martin97
aktív tag
Sziasztok!
Van valami megoldás arra, hogy 2 magos gépen is tudjam futtatni a Far Cry 4-et?
ÜDV
Martin97 -
Gyula84
veterán
Hali
ha újra rakom a gépet akkor a játékot el tudom menteni egy vinyora és visszamásolni, hogy ne kelljen leszednem újra?
-
Slade92
aktív tag
Nem is tudtam hogy a darazsak kárt tudnak tenni a golyó álló mellényben

Az is érdeske hogy az aréna előtti fix oszlopban lévő tüzek közelébe hogy tudok meggyulladni vagy megégni
-
ALLAT001
senior tag
Jön a kiegészítő

[link]
Új hozzászólás Aktív témák

- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hogyan tovább? — Ezeket várjuk 2026-ban 🖥️
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Samsung kuponkunyeráló
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- OTP Bank topic
- LEGO klub
- További aktív témák...
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- BROCADE Ruckus ICX7150-24port - Switch - több db - 130Gbps
- 3D nyomtató - SAURER MarkingSolutions Signum Eco Lasersysteme - laser marking system
- 176 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

. A shangreliát meg az aréna 10-es elérését azért lightosabbra csinálhatták volna az elég gáz volt.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)