Hirdetés
- Apple iPhone 11 - népalma
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Far Cry 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
demmer123
őstag
r9 290 sima kártya már kevés a maxhoz!
Full hd ultra smaa élsimítással 25-29fps !
-
btamas63
tag
sziasztok!
szerintetek meddig lehet majd kapni Limited Edition-t?
-
proci985
MODERÁTOR
hm, oke ezt nem tudtam.
mondjuk konkret futasi adatokat / arra utalo nyomokat hogy valaki jatszik es halad elore a sztoriban megjelenesig hangyalgoljuk, egyreszt alapelvekbe utkozik, masreszt elegge zavaro azoknak varni akik legalisan elorendeltek, harmadreszt meg az ubi patchelesi strategiaja miatt a warezben felmerulo problemak jellemzoen eredeti jatekokkal kevesbe/nem jonnek elo. anno a harmadik resznel egy honap utan is ha valakinek csak 1 gpuja/monitorja volt, akkor a valasz a "miert nem fut jol" kerdesre a "vedd meg es elmulik" volt.
-
he7edik.
addikt
Aki már játszik vele: i5-4590+ R9 280X-el mennyi FPS-t remélhetek a játékban?
-
Erdei88
veterán
Far Cry® 4 v1.2.0
Added ability to change FOV scaling.
Added nVidia GeForce Experience support.
Fixed various controls issues
Fixed various Graphic issues
Fixed various IGE issues
Fixed various Multi-GPU issues
Fixed various Multi-Monitor issues
Fixed various UI issues
Playing a map from Map Browser two times now don’t trigger an Error.
Skills, Crafting and Progress Menu now cannot be accessed while playing a created map.Far Cry® 4 v1.1.0
Fixed crash in IGE.
Fixed an issue with incorrect characters in map naming.
Fixed screen tearing when performing a handgun takedown.
Fixed various controls issues
Fixed various Graphic issues
Fixed various IGE issues
Fixed various localization issues
Fixed various Multi-GPU issues
Fixed various Multi-Monitor issues
Fixed various multiplayer issues
Fixed various sound issues
Fixed various UI issues
Fixed various Uplay Actions issues
Fixed various Uplay Rewards issues
Saved maps from IGE and Downloaded now can be opened in the Editor from in-game.
Skills, Crafting and Progress Menu now cannot be accessed in Arena.
The game now boot if the game folder name contains Cyrillic characters.
The game now boot on Korean localization.Hegesztik a Multi GPU-t
-
Erdei88
veterán
válasz
antikomcsi
üzenetére
Érdekes, nálam 100%-on ment mindkét kártya. Nem tudom mi történt azóta, de biztos, hogy ment a CF
-
válasz
ricsiii01
üzenetére
The Syringe -- egyedül, vagy a kooperatív módra elkísérő partnerünkkel egy ritka és nagyon hatásos anyag receptjét kell megvédenünk Pagan Min seregétől, hogy nehogy a lázadókon használja. Ez a megjelenés napjától elérhető azok számára, akik megvették a Season Passt.
Escape from Durgesh Prison -- Ajay és Hurk Yuma börtönébe került, ahol hőseinket megkínozták. Társaddal az a feladatod, hogy szökj meg és éld túl Kyrat viszontagságait.
Hurk Deluxe Pack -- Öt küldetés Hurk oldalán, amiket egyedül vagy kooperatív módban is teljesíthetünk. A csomagban új fegyverek is várnak, köztük Hurk szigonypuskája.
Overrun -- PvP multiplayer játékmód, amiben az a feladatunk, hogy a térkép különböző pontjait az irányításunk alá vonjunk, illetve megvédjük ezeket a rivális csapattól.
Valley of the Yetis -- Ajay helikoptere lezuhant a kegyetlen Himaláján. Fedezd fel ezt a jeges világot, készíts szerszámokat, hogy fejleszthesd a táborodat, s védd magad az éjszaka leple alatt támadó őrült szektától -- de ez még nem minden, a legsötétebb barlangokban ugyanis jetik is várnak rád. -
-
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
antikomcsi
üzenetére
hu, nekem a fo kerdes, hogy meghozza-e a posta a Kyratot keddre

-
proci985
MODERÁTOR
válasz
antikomcsi
üzenetére
kozben berendeltem a negyet (hangulata okenak tunik, technikai dolgokat megoldom, kompromisszumkepessegem meg multimonitor miatt van tehat nem fogok konnycseppet morzsolni mert nem megy egy effekt), elvileg keddre itt van.
elvileg leszunk a topikban paran, csak meg fogjuk tudni oldani a problemat valahogy. viszont komolyabb debugra talan pentek-szombat magassagaban lesz idom, heten meg eleg sok melo van.
-
antikomcsi
veterán
Csak a kedvedért, beléptem most a játékba, ami uplay-es, és csináltam egy képernyő mentést. Egyébként kipróbáltam, még régebben, és külön-külön mindkét kártyával ugyan ilyen, vagy jobb egy kicsit, simább. De nem fogom minden egyes alkalommal kiszerelni az egyik kártyát.
Szóval ilyen jól megy a CF
Már a netes fórumokat végig böngésztem, de ha még van valami ötlet, szívesen fogadom.
-
he7edik.
addikt
Jó lesz ez

Eurogamer – 8
Videogamer – 8
Joystiq – 4.5/5
Destructoid – 9
IGN – review in progress
Gamespot – review in progress
The Guardian – 5/5
CVG – 9
GamesRadar – 4/5
Metro – 9
GodisaGeek – 9
GamesVillage [Italian] – 8.7
XGN [Dutch] – 8
IGN Germany – 8.3 -
-
mijos
senior tag
Multi ebben sem lesz?
-
he7edik.
addikt
A PS4-es verzát nagyon dicsérik, remékem a PC-el se lesz gond.
-
Erdei88
veterán
válasz
antikomcsi
üzenetére
Biztos, hogy ment a CF, legalábbis 280X-el. Pont azt néztem, hogy 8X MSAA-val is vígan elbírt, egy kártyával inkább csak 2X-el
-
proci985
MODERÁTOR
nekem eyefinitym (megjeleneskor 6950el), emlekiem szerint az elso harom napban mediumon toltam 5760x1080ban mert ugy futott elfogadhatoan. cutscenek nem voltak, azokat youtubeon neztem meg
. aztan ugy ket het es 5 patch utan mar elfogadhato volt.7850ekkel mar hala egnek ket fokkal jobb volt, de emlekeim szerint legalabb 8 oram elment beallitgatasra (ez rekord volt, kb software trippleheadeket egyszerubb volt mukodore beloni).
---
mondjuk ha nagyon rosszul fog menni akkor max lehuzom a postprocesst, a szelek elmosasanak ugysincs ertelme harom kijelzovel. ha meg nagyon rosszul megy akkor kivarom a kov amd generaciot, aztan most mar nem vagyok gyartohoz kotve ha multimonitort akarok
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
antikomcsi
veterán
Persze, működött a cf, csak az egyik kártya nem dolgozott. Az akadásokat pedig úgy lehetett megszüntetni, hogy kikapcsoltuk a multigpu-t.
Most már nem kell kikapcsolni a multi gpu-t, de a játékon belül nem megy a második kártya, csak 300MHz-en elvan úgy magával, és nem dolgozik semmit.
6950CF-em volt, de akkor tele lett a hócipőm vele, lecseréltem őket egy GTX-re, és játszottam, ahogy bírta az 1 darab. Nem volt minden maxon, dehát ennyit tudott egy kártya.
Aztán jött megint a bullshit, ahogy fórumtársunk fogalmazott, és beismerem, bár ciki, hogy bedőltem neki, és 280X CF-re álltam át.
Mint kiderült, hiába, mert a FC3-nál mehetek vele a sóhivatalba. Igen, más játékokban jól muzsikál, de szerintem ez nem vigasztalja azokat, akik ennyit költenek hardverre, és pont abban az egy játékban nem működik, amiben szeretné használni.
Tuti, hogy ez volt az utolsó CF konfigom, most már tényleg elég belőle.
-
daveoff
veterán
Pont ebből következik, hogy valószínűleg az FC4 is NV-n fog jobban futni. A plussz effektek csak a ráadás, amiatt hogy NV-s a játék.
Mikor megjelent az FC3 7870 CF-em volt, na akkor volt egy-két keresetlen szavam az AMD, és a nagy Gaming Evolved bullshit felé. El is adtam a CF-et, mert hiába vártam nem jött normális driver, egy kártyával nem volt gond, de mégis NV-vel futott szebben a játék.
-
-
válasz
antikomcsi
üzenetére
Ránézel a far cry 4 nvidiás oldalára ott van feketén fehéren leirva pedig hogy a
This app supports:DirectX 11
TXAA
HBAO+
4K
HairWorksEbböl kettő csak nvidián fog működni (HBAO+ és HairWorks). Bár ez a Temporal Anti-Aliasing-ben se vagyok még biztos mert ez is nvidia találmány tudomásom szerint, tehát a lista 3-ra bővül. Ezek után mikor két beépitett megoldás is csak nvidia only nem lehet azt mondani hogy nem direkt nvidiára csinálták ajátékot..
-
Erdei88
veterán
válasz
antikomcsi
üzenetére
Én úgy emlékszem ment a 3 CF-el csak brutál mikrolaggos volt.
-
antikomcsi
veterán
válasz
djculture
üzenetére
Én csak azt nem értem, hogy miért lenne jó az ubinak, ha direkt nv-re csinálná a játékot, mikor az xbox one és a ps4 is színtiszta amd hardver. Szerintem nincs itt szó semmiféle összeesküvésről, egyszerűen csak ennyire trehányak, és nem a játékos a fontos, hanem a minél gyorsabb és minél nagyobb profit.
Ennek az eredménye lehet az új AC tragikus futása is.
A következő magyarázat mi lesz? A 30 képkocka is sok? Csak feleslegesen összezavarja az emberek szemét? Sokkal jobb a 22-24 fps, hisz már megszoktuk a filmeket is ezen a frissítésen.
Itt mindenki azt szajkózza, hogy az új konzolok hiper szuperek, és valódi nextgen cuccok. Ha ez így van, akkor az ubinál annyira törődnek a játék optimális futásával, mint amennyire én értek a szív átültetéshez.
-
NVIDIA HairWorks combines the power of NVIDIA GeForce GTX GPUs with DirectX 11 tessellation technology to add hundreds of thousands of dynamic, realistic hairs to characters, creatures, and game worlds
TXAA anti-aliasing creates a smoother, clearer image than any other anti-aliasing solution by combining high-quality MSAA multisample anti-aliasing, post processes, and NVIDIA-designed temporal filters.
gcn amd vga-t itt is el lehet felejteni érzésem szerint, a játék nvidia megoldásokkal van tele

-
proci985
MODERÁTOR
válasz
antikomcsi
üzenetére
nem tudom, en lefixaltam 30ra az fpst es ugy mar elfogadhato volt.
viszont teny, hogy eyefinityvel a cfet nem sikerult osszehoznom, mondjuk miutan megjelent decemberig kitoltam es utanna mar nem neztem a dolgot. a blood dragont meg eleve egy kijelzon jatszottam.
-
proci985
MODERÁTOR
eyefinity + cf tenyleg katasztrofa volt, sima cfet azert rendberaktak.
FC2 amdvel elegge erzekeny volt a memoriara, 2gb ram kellett neki, 6950 2GBvel teljesen jol futott.
egyebkent ettol fuggetlenul gondolkodom elorendelesen (collectorsbol nem tudom mennyi van), csak az unity utan most picit kevesbe vagyok biztos a dologban.
-
gainwardgs
veterán
Hát ezt is az ukránok csinálják... Az új Ac után no comment........ Remélem jobb lesz az optimalizálás

-
proci985
MODERÁTOR
válasz
antikomcsi
üzenetére
FC2 / FC3 ment CFfel. lehet nem fog menni a CF elso nap, de megjelenestol szamitott ket heten belul tippre biztos ok lesz a skalazodas ha az elozo reszeket vesszuk alapul.
igazabol a fo kerdes nekem az lesz, hogy a CF + eyefinity kombot vinni fogja e normalisan a jatek... vagy tolhatom egy kijelzon / harmon de low-mediumon.
-
¤Envy¤
aktív tag
Kiderült, nem lesz honosítás benne.

Forrás: [link] -
Erdei88
veterán
válasz
gainwardgs
üzenetére
Dögve, majd leveszed lowra

-
gainwardgs
veterán
És megrendelve
remélem elfut majd 
-
Erdei88
veterán
válasz
Malibutomi
üzenetére
Remélem 280X és GTX680-re gondoltak és nem 290X és GTX 980-re
-
antikomcsi
veterán
Nem rossz vétel, de valahogy mégis pont ez ugrott be: [link]

Én a cd galaxis limited edition-ja mellett döntöttem, állítólag 1. nap kiadás, és benne lesz a dlc-ken kívül a Hurk's Redemption bónusz küldetés is.
A sok ilyen-olyan verzió mellett, azért valaki azt is elárulhatná, hogy a crossfire támogatott lesz e.
-
Erdei88
veterán
válasz
antikomcsi
üzenetére
Nekem sikerült 11500-ért megvennem a 9980 helyett

600 UAH helyett 675 lett a végePersze, ezzel senki nem szeretnék ösztönözni, mivel tiltott a forumon. Csak gondoltam megosztom örömöm
-
Erdei88
veterán
Sikerült megvennem az Ukrán Ubi Shopból a Gold-ot, igaz kicsit drágábban mint ahogy betettem a kosárba
Remélem működni is fog -
antikomcsi
veterán
Műszakibb beállítottságú kollégáknak ajánlom, nézzék meg, és ámuljanak, hogy mi az eredménye, amikor a hülyeség mellé elegendő tőke is párosul.
Szerintem nagyon jó a videó is és a "kész termék" is. A srác pedig a jó értelembe értett igazi állat!
Várom a következő videóját.
-
efi99
őstag
válasz
demmer123
üzenetére
Link?
Az Nvidia oldaláról a menüből már kivették a System Req pontot, lehet hogy téves volt az.
[link]
page not found:
[link]
Kételkedem pl abban, hogy egy Amazon szintű cég úgy merné előárusítani, hogy feltünteti, hogy XP is, közben meg nem az. Megveszik több ezren, aztán reklamálnak? Azt sem tartom valószínűnek, hogy 32 bit alatt ne menjen, a 64 bit alighanem csak a 4GB miatt van (volt) -
vaakuum
addikt
Kb. mennyibe fog fájni ez a játék?
-
demmer123
őstag
Várva várt gépigény!!
Minimum követelmények
Operációs rendszer: Windows 7 SP1, Windows 8/8.1 (64bit)
CPU: Intel Core i5-750 @ 2.6 GHz vagy AMD Phenom II X4 955 @ 3.2 GHz
RAM: 4GB
VGA: NVIDIA GeForce GTX 460 vagy AMD Radeon HD5850 (1GB VRAM)
Direct X: Version 11
HDD: 30 GB szabad hely
Hangkártya: DirectX 9.0c kompatibilitásAjánlott rendszer
Operációs rendszer: Windows 7 SP1, Windows 8/8.1 (64bit)
CPU: Intel Core i5-2400S @ 2.5 GHz vagy AMD FX-8350 @ 4.0 GHz vagy jobb
RAM: 8GB
VGA: NVIDIA GeForce GTX 680 vagy AMD Radeon R9 290X vagy jobb (2GB VRAM)
Direct X: Version 11
HDD: 30 GB szabad hely
Hangkártya: DirectX 9.0c kompatibilitás -
törölt tag
Azt nem tudjátok, hogy a díszdobozos FC4-hez is járnak-e a Limited Edition előrendelői extrák? (öngyújtó, póló)
-
efi99
őstag
válasz
gainwardgs
üzenetére
Az Ubisoftnál még nincs, de mások szerint ez:
http://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=8147&game=Far%20Cry%204
Még mindig nem kell XP-t, protkót és VGA-t cserélnem, ujjé. -
Erdei88
veterán
Ezt szerintetek tudom aktiválni itthon? Eddig messze ez éri meg a legjobban
-
gainwardgs
veterán
Gépigény még nincs??

-
Honzi
senior tag
13 perc ps4 gameplay [link]
-
Rossi
addikt
-
Rossi
addikt
Előrendelve.

-
Ryder62
őstag
válasz
UnConnecteD
üzenetére
Amikor először elkezdtem játszani a Far Cry 3-al, kellett egy jó 1-2 óra míg megszoktam a grafikát. Egy Crysis 3 után rondának tűnt. Sőt, még a Far Cry 2 is szebb volt. Kicsi olyan sterilnek, butítottnak éreztem a FC3 grafját. Most így 25 óra után azt kell hogy mondjam, hogy szép csak meg kell szokni.
-
törölt tag
Yuma

-
Honzi
senior tag
Gamescom PS4
[link] -
vaakuum
addikt
-
mlinus
őstag
válasz
laceszgamer
üzenetére

-
Bjørgersson
félisten
válasz
laceszgamer
üzenetére
Mire gondolsz?
-
melega
őstag
Nekem érkezni fog ez a játék a megjelenés napján, és szerintem a grafikája is jó.
Remélem még idén játszhatunk vele. Alig várom xbox 360-ra. -
Bjørgersson
félisten
-
Bjørgersson
félisten
-
melega
őstag
Remélem a grafikus motort már lecserélték, és nem lesz gagyibb mint az előző részek.
Az előző részek a Far Cry Wild Expedition csomagból voltak.
-
zseko
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Várjuk
A 3. elég jóra sikerült a 2. rész után, bízom benne nem a win 'sikerességét' másolják (minden második jó) 
-
Bjørgersson
félisten
Olvasd el a Téma összefoglalót!
A Ubisoft bejelentette hogy novemberben érkezik a Far Cry 4. A helyszín ezúttal a Himalája lesz, egész pontosan Kyrat. A feladatunk egy despotikus, önjelölt kiskirály hatalmának megtörése. A fejlesztés oroszlán részét a Ubisoft Montreal végzi, de további stúdiók is besegítenek, mint például a Ubisoft Toronto, a Ubisoft Shanghai és a Ubisoft Kijev.
Az előrendelők egy Limited Edition csomagot kapnak, ami a Hurk’s Redemption című DLC-t tartalmazza majd. Várható megjelenési időpont november 20. Célplatformok PC, PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One. További részleteket az E3-ra ígérnek.
[ Módosította: radi8tor ]
Új hozzászólás Aktív témák

- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Apple iPhone 11 - népalma
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Netflix
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- További aktív témák...
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- BROCADE Ruckus ICX7150-24port - Switch - több db - 130Gbps
- 3D nyomtató - SAURER MarkingSolutions Signum Eco Lasersysteme - laser marking system
- Netgate XG-7100-1U 8GB pfSense+ - VPN - Profi tűzfal -10Gbe- Rackbe szerelhető
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)