Hirdetés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- OnePlus 15 - van plusz energia
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apophis
őstag
Szaggatást értsd úgy, hogy le kellett vennem minimumra, hogy rendesen menjen, egyébként very highon is jól megy. Ahol én voltam, csak a snipert tiltották, mert néha mindenki arra váltott, a többit soha. Lehet, hogy én voltam csupa szar serveren persze, ki tudja, de elárulom, hogy szinte csak külföldi clanservereken toltam. Béna csapatjáték alatt értem a TDM-et, az assaultban jól lehet összedolgozni, és végre a mérnök kaszt is élvezetes (csak ott meg van néhány imba módon erődített pálya, de ezt már mondtam). Nem sűrűn haltam (kivéve mikor támadásnál mindenki snpirrel védett, na ott igencsak sűrűn
), de mindenki meghal néha, nem vagyok camper, és akkor jött a 2 perc gyaloglás a következő elfoglalandó pontig (assault). Sima DM, TDM-ben meg a spawn-kill öltött néha durva méreteket, magyarul megszületek és repül a fejembe a gránát...
Überláma fegyverekkel tolom: szinte mindíg SMG, mert én nem élvezem a gránátozgatást (örülök, hogy közben tiltásra került, talán felnézek ma).És még annyit, hogy ha annyira jó multi, miért nem terjedt el?
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gitáros topic
- Apple MacBook
- World of Tanks - MMO
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Milyen monitort vegyek?
- Nem spórolt a PCI Express sínekkel a Maxsun alaplapszörnye
- További aktív témák...
- Dell XPS 15 9560, 15,6" UHD/4K Touch, I7-7700HQ CPU, 16GB DDR4, 256GB-1TB SSD, GTX 1050, TPM X
- HP ProBook 450 G8 - Felújított - 1 év garanciával - Áfás számla
- HP ZBOOK 15 G5 i7/16Gb/500gb m2 ssd
- Lenovo Legion 5 RYZEN 5 6600H RTX 3050Ti 4GB 16 GB DDR4 512+256 GB SSD FHD 165 Hz Magyar bill Gari
- iPhone 16 Pro 256GB gyári független akku 92%
- 199 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- Apple Watch Series 10 42mm Jet Black 96% (1év Garancia)
- Samsung A17 mobiltelefon
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
), de mindenki meghal néha, nem vagyok camper, és akkor jött a 2 perc gyaloglás a következő elfoglalandó pontig (assault). Sima DM, TDM-ben meg a spawn-kill öltött néha durva méreteket, magyarul megszületek és repül a fejembe a gránát...