- Google Pixel topik
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Dobjátok a padlóla, le!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apophis
őstag
Szaggatást értsd úgy, hogy le kellett vennem minimumra, hogy rendesen menjen, egyébként very highon is jól megy. Ahol én voltam, csak a snipert tiltották, mert néha mindenki arra váltott, a többit soha. Lehet, hogy én voltam csupa szar serveren persze, ki tudja, de elárulom, hogy szinte csak külföldi clanservereken toltam. Béna csapatjáték alatt értem a TDM-et, az assaultban jól lehet összedolgozni, és végre a mérnök kaszt is élvezetes (csak ott meg van néhány imba módon erődített pálya, de ezt már mondtam). Nem sűrűn haltam (kivéve mikor támadásnál mindenki snpirrel védett, na ott igencsak sűrűn
), de mindenki meghal néha, nem vagyok camper, és akkor jött a 2 perc gyaloglás a következő elfoglalandó pontig (assault). Sima DM, TDM-ben meg a spawn-kill öltött néha durva méreteket, magyarul megszületek és repül a fejembe a gránát...
Überláma fegyverekkel tolom: szinte mindíg SMG, mert én nem élvezem a gránátozgatást (örülök, hogy közben tiltásra került, talán felnézek ma).És még annyit, hogy ha annyira jó multi, miért nem terjedt el?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- PCI Express 7.0 – Brutális sebesség, de minek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Peugeot, Citroën topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Minigép vagy NAS? Mindkettő!
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Formula-1
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Új Lenovo ThinkCentre NEO 50T G3 "Tartós" Asztali Számítógép -50% Intel Core i7-12700 16/512 DVD
- Samsung A56 5g 8/256gb alza garis
- Weller PU 81 állomás + WSP 80 páka szett + Extrák (Keveset használt!)
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- I7-8700 / 16gb ddr4 /Xfx Rx 5700xt/Ssd/Hdd
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4496
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4414
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / 27%-os ÁFÁS
- Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512 /// Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), de mindenki meghal néha, nem vagyok camper, és akkor jött a 2 perc gyaloglás a következő elfoglalandó pontig (assault). Sima DM, TDM-ben meg a spawn-kill öltött néha durva méreteket, magyarul megszületek és repül a fejembe a gránát...