- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Szerény teleppel érkezik a Galaxy A37/A57
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apophis
őstag
Szaggatást értsd úgy, hogy le kellett vennem minimumra, hogy rendesen menjen, egyébként very highon is jól megy. Ahol én voltam, csak a snipert tiltották, mert néha mindenki arra váltott, a többit soha. Lehet, hogy én voltam csupa szar serveren persze, ki tudja, de elárulom, hogy szinte csak külföldi clanservereken toltam. Béna csapatjáték alatt értem a TDM-et, az assaultban jól lehet összedolgozni, és végre a mérnök kaszt is élvezetes (csak ott meg van néhány imba módon erődített pálya, de ezt már mondtam). Nem sűrűn haltam (kivéve mikor támadásnál mindenki snpirrel védett, na ott igencsak sűrűn
), de mindenki meghal néha, nem vagyok camper, és akkor jött a 2 perc gyaloglás a következő elfoglalandó pontig (assault). Sima DM, TDM-ben meg a spawn-kill öltött néha durva méreteket, magyarul megszületek és repül a fejembe a gránát...
Überláma fegyverekkel tolom: szinte mindíg SMG, mert én nem élvezem a gránátozgatást (örülök, hogy közben tiltásra került, talán felnézek ma).És még annyit, hogy ha annyira jó multi, miért nem terjedt el?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Crimson Desert
- Építő/felújító topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- LEGO klub
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- PlayStation 5
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Xiaomi Mesh System AC 1200 EU 4 db egyben eladó. 2027.05-ig Alza gari.
- ELADÓ KOMOLY KONFIG nem sürgős, nem alkudozós játszótér
- Gamer pc + aoc gamer monitor 144hz 32" ívelt.
- GAMER PC // ASUS TUF B650M-PLUS / R9 7900X / 64GB DDR5 / SAPPHIRE Radeon RX 7800 XT / 1TB M.2 SSD
- Intel Core i7-13700KF + ASUS Prime Z790-P WIFI + Kingston FURY Beast 32GB DDR5 6000MHz
- 27% - ASUS NUC 15 Performance Core Ultra 9 275HX / RTX5070 MiniPC! BeszámítOK
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4526
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4567
- Logitech Mx mechanical master series magyar keyboardlabor gmail.com
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), de mindenki meghal néha, nem vagyok camper, és akkor jött a 2 perc gyaloglás a következő elfoglalandó pontig (assault). Sima DM, TDM-ben meg a spawn-kill öltött néha durva méreteket, magyarul megszületek és repül a fejembe a gránát...