Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- 1 mAh-val lopta el a Realme a Honor győzelmét
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
XeeN
senior tag
Semiprokat SMGvel?
Pro multira alkamatlan? Nah igen. Überláma, sehol meg nem tűrt fegyverekkel talán. A szerverek 99%-án az általad istennek tartott fegyverekkel nem is játszhatsz, vagy ha igen, és van bent néhány értelmes arc, hamar kickelve leszel. Béna csapatjáték? Ha valóban az volt milyen ''semi-prokkal'' játszottál? A gyakori unalmas dzsungelséták arra engednek következtetni, hogy sűrűn haltál... Ha olyan jó játékos vagy, áruld már el milyen néven játszottál, hátha porig aláztál párszor engem is.
Had állítsak neked szobrot.
Én speciel CS-t hagytam ott ezért a játékért, mert szvsz sokkal kevesebb benne a kamu. A szaggatásról pedig annyit, hogy normális géppel kell tolni és akkor nem lesznek ilyen problémák.
Új hozzászólás Aktív témák
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- TCL LCD és LED TV-k
- Arc Raiders
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Hardcore café
- Sózd a jégakkut! Megoldotta a CATL a téli akkuproblémákat
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Eladó Apple Watch Series 11 46 mm Jet Black
- ÉRTÉKCSÖKKENÉS! Lenovo Thinkpad T460s, i5-6300U, 8GB/128GB SSD, FHD/IPS, HDMI, jó akku!
- Nvidia RTX 5000 széria
- ROG Zephyrus G14 GA401QC 14" QHD IPS Ryzen 9 5900HS RTX 3050 16GB 500GB NVMe ujjlolv gar
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Akku: 100%, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 11 Pro 256GB 100% (3Hónap Garancia)
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- Asus VivoBook W11 Laptop
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4357, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pro multira alkamatlan? Nah igen. Überláma, sehol meg nem tűrt fegyverekkel talán. A szerverek 99%-án az általad istennek tartott fegyverekkel nem is játszhatsz, vagy ha igen, és van bent néhány értelmes arc, hamar kickelve leszel. Béna csapatjáték? Ha valóban az volt milyen ''semi-prokkal'' játszottál? A gyakori unalmas dzsungelséták arra engednek következtetni, hogy sűrűn haltál... Ha olyan jó játékos vagy, áruld már el milyen néven játszottál, hátha porig aláztál párszor engem is.
Had állítsak neked szobrot.
Én speciel CS-t hagytam ott ezért a játékért, mert szvsz sokkal kevesebb benne a kamu. A szaggatásról pedig annyit, hogy normális géppel kell tolni és akkor nem lesznek ilyen problémák.