- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
Új hozzászólás Aktív témák
-
XeeN
senior tag
Semiprokat SMGvel?
Pro multira alkamatlan? Nah igen. Überláma, sehol meg nem tűrt fegyverekkel talán. A szerverek 99%-án az általad istennek tartott fegyverekkel nem is játszhatsz, vagy ha igen, és van bent néhány értelmes arc, hamar kickelve leszel. Béna csapatjáték? Ha valóban az volt milyen ''semi-prokkal'' játszottál? A gyakori unalmas dzsungelséták arra engednek következtetni, hogy sűrűn haltál... Ha olyan jó játékos vagy, áruld már el milyen néven játszottál, hátha porig aláztál párszor engem is.
Had állítsak neked szobrot.
Én speciel CS-t hagytam ott ezért a játékért, mert szvsz sokkal kevesebb benne a kamu. A szaggatásról pedig annyit, hogy normális géppel kell tolni és akkor nem lesznek ilyen problémák.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte GeForce RTX 4070 SUPER WINDFORCE OC 12GB GDDR6X
- Lenovo ThinkPad L450 használt notebook olcsón
- LG 27G850A - 27" Nano IPS - UHD 4K - 240~480Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4651
- 196 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Apple iPhone 14 Plus 128GB sárga használt, karcmentes 97% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pro multira alkamatlan? Nah igen. Überláma, sehol meg nem tűrt fegyverekkel talán. A szerverek 99%-án az általad istennek tartott fegyverekkel nem is játszhatsz, vagy ha igen, és van bent néhány értelmes arc, hamar kickelve leszel. Béna csapatjáték? Ha valóban az volt milyen ''semi-prokkal'' játszottál? A gyakori unalmas dzsungelséták arra engednek következtetni, hogy sűrűn haltál... Ha olyan jó játékos vagy, áruld már el milyen néven játszottál, hátha porig aláztál párszor engem is.
Had állítsak neked szobrot.
Én speciel CS-t hagytam ott ezért a játékért, mert szvsz sokkal kevesebb benne a kamu. A szaggatásról pedig annyit, hogy normális géppel kell tolni és akkor nem lesznek ilyen problémák.