- Google Pixel Watch 3 - képpontos idő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- iPhone topik
- Szerény teleppel érkezik a Galaxy A37/A57
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
XeeN
senior tag
Semiprokat SMGvel?
Pro multira alkamatlan? Nah igen. Überláma, sehol meg nem tűrt fegyverekkel talán. A szerverek 99%-án az általad istennek tartott fegyverekkel nem is játszhatsz, vagy ha igen, és van bent néhány értelmes arc, hamar kickelve leszel. Béna csapatjáték? Ha valóban az volt milyen ''semi-prokkal'' játszottál? A gyakori unalmas dzsungelséták arra engednek következtetni, hogy sűrűn haltál... Ha olyan jó játékos vagy, áruld már el milyen néven játszottál, hátha porig aláztál párszor engem is.
Had állítsak neked szobrot.
Én speciel CS-t hagytam ott ezért a játékért, mert szvsz sokkal kevesebb benne a kamu. A szaggatásról pedig annyit, hogy normális géppel kell tolni és akkor nem lesznek ilyen problémák.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel Watch 3 - képpontos idő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ASUS blog: Aludj nyugodtan!
- Hálózati / IP kamera
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- BestBuy topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- Apple MacBook
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- SAPPHIRE Radeon RX 7900 XT Pulse Gaming OC 20G
- Macbook Air 15" M4 2025 - 16 GB RAM, 512 GB SSD - Apple garancia (116)
- Macbook Air 13" M1 2020 - 16 GB RAM, 256 GB SSD - garancia (112)
- Samsung Galaxy Watch5 Pro LTE titán ház, zafír üveg
- Xiaomi Mesh System AC 1200 EU 4 db egyben eladó. 2027.05-ig Alza gari.
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Lenovo X280 12" - i7 8550U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 15 128GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Pro multira alkamatlan? Nah igen. Überláma, sehol meg nem tűrt fegyverekkel talán. A szerverek 99%-án az általad istennek tartott fegyverekkel nem is játszhatsz, vagy ha igen, és van bent néhány értelmes arc, hamar kickelve leszel. Béna csapatjáték? Ha valóban az volt milyen ''semi-prokkal'' játszottál? A gyakori unalmas dzsungelséták arra engednek következtetni, hogy sűrűn haltál... Ha olyan jó játékos vagy, áruld már el milyen néven játszottál, hátha porig aláztál párszor engem is.
Had állítsak neked szobrot.
Én speciel CS-t hagytam ott ezért a játékért, mert szvsz sokkal kevesebb benne a kamu. A szaggatásról pedig annyit, hogy normális géppel kell tolni és akkor nem lesznek ilyen problémák.