Új hozzászólás Aktív témák
-
TrollBalint
addikt
válasz
Tuco Ramirez #2808 üzenetére
nekem is csalódás volt a nehéz fegyverek. Azt hittem azzal majd cafatokra szaggatom a szupermutánsokat, direkt a játék elejétől fogva arra tápolva, mondván, később, majd milyen jó lesz. Hát nem lett jó, 2. karakterem sima kézifegyveres, és sokkal jobban halad
(illetve haladna, ha játszanék vele, de most kicsit pihen a játék
)
-
TrollBalint
addikt
válasz
$p@rr0w #2745 üzenetére
én is csak ajánlani tudom a játékot, de nyilván emberfüggő.
Nekem pl. az oblivion nem jön be és nem tudom megmondani miért, mikor a fejlődés rendszere sokkal jobb, mint bármelyik játéknak. Lehet úgy leszek vele, mint a titan quest-tel, elkezdtem 3szor félbe hagytam 10 perc után. 2 év után elővettem és nem bírom abbahagyni
Ülj le úgy játszani, hogy nem vársz semmit, és akkor nem fogsz csalódni, legfeljebb kellemesen
én speciel semmilyen mod-dal nem játszom, csak a 2 dlc van hozzá. Teljesen elégedett vagyok vele. Mikor elkezdtem másodszor játszani azt hittem kicsit más lesz, hát nagyon más lett... -
TrollBalint
addikt
válasz
katt777 #2740 üzenetére
ez a 25. szint hogy van? A dlc adja? Mert én DLC-k nélkül vittem végig először, és akkor még 20 volt a maximum. Azóta meg a 14-15. szinten tartok talán. Bár most hanyagolom a játékot.
$p@rr0w: Az én első karakterem a robbantás, hackelés és nehézfegyverekre volt ráállítva. Nem volt könnyű, de nehéz sem. Mondjuk a nehézfegyverek szerintem nem lett olyan durva, mint amire számítottam volna. A második karakterem, kézifegyverek, lopakodás és zárfeltörésben jártas. Mondhatom, sokkal jobb, mint az előző karakter.
Engem az zavar, hogy minden szinten kötezelő perket választani, ha akarok, ha nem. Van olyan, amikor egyszerűen nem tudok mit választani, mert annyira egyik sem tetszik, ilyenkor szivesen eltartalékolnám későbbre, de azt meg nem lehet.
-
TrollBalint
addikt
bár ez régi dolog, nem tudom érvényes-e még, de úgy tudom az Ati nem annyira kedveli a v-sync-et. Szerintem próbáld ki, hogy kikapcsolod.
katt777 és Eniac: Nekem is 2 giga ramom van és egy 6800-asom és engem més sosem dobott ki. Illetve rosszul mondom, volt idő amikor kidobott, azután, hogy feltettem a DLC-ket. De ha minden induláskor bepipálom, hogy töltse be őket akkor nem dob ki, ha nem pipálom be, akkor meg igen. Esetleg probáljátok meg ezt
-
TrollBalint
addikt
nem húztad a videokártyát? vagy csak naturba túl melegszik? Mikor az én videokártyámon meghalt a hűtés, nem volt semmi gond, amíg nem jött valami izasztobb játék, vagy alkalmazás. Úgy kifagyott, mint a huzat (persze nem azonnal, változó időközönként : ) )
nekem ezek az ötleteim vannak, ha minden más (szoftverileg) ugyanaz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Napelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest