Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- iPhone topik
-
Mobilarena
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
astrojoe12
tag
Végre sikerült frissítenem az asztali messenger alkalmazást. Azóta viszont nem tudok belépni. Email, jelszó, ellenőrző kód sms-ben és nem indul el. Azt írja, telepítsem a Store-ból. Telepítem, de így már jelszót se kér, simán nem indul el.
Uninstall, reinstall és semmi, nem működik.
Tud valaki megoldást?
-
refrigerator
tag
Sziasztok. Az elmúlt napokban történt, hogy androidos Messenger alkalmazásból nem tudok átváltani másik profilra. Azt írja ki hibaüzenetként,hogy ellenőrizzem az internet kapcsolatot, és próbáljam újra, később. Már telefon újraindítás,app kilövése is megtörtént, és még mindig ugyanazt a hibaüzenetet dobja ki. Más is van esetleg hasonló helyzetben? Mi lehet a baj?
-
tylerddd
veterán
Az androidos FB app-nél ezt az "első posztnál elakadós, csak ráfrissítéssel helyrejövős dolgot mikor javítják? Rohadt idegesítő és lassan hónapok óta ilyen.
-
ledgeri
nagyúr
Attól függ hogy melyik módi. Ok email kiesik ha talán van.
De az apposból lehet menteni biztonsági mentést, jobb app esetén az ugyanúgy jelszavas, szóval anyu apu telójára, apu anyu telójára, és ha az egyik törik nincs baj... Esetleg neked is mehet 1-1 másolat, szóval ők biztonságban, tpled meg hozzájuk, így te biztonságban, ilyesmik.
Ha bonyolultabb, pl fizikai kulcs, akkor legyen kettő... Ilyesmik! -
ledgeri
nagyúr
Minden komolyabb szolgáltatásnál van olyan, hogy léptessen ki mindenhonnan (pontosabban lépjen ki mindenhol).
Mindent kiléptet, belép, jelszócsere, mindenkiléptet, belép, 2fa bakapcs. (Mondanám, ha lehetne bízni abban hogy a facebook emiatt nem zár ki... de vannak story-k.)#35823 G@ben Az volt az első üzeneted, hogy Hogy fértek hozzá az üzenetes képekhez? Biztos, hogy a vázoltak szerint történt, nem. Van benne potenciál... Szerintem akad.
Emellett azért azt is jó lenne kiszürni, hogy akkor melyik eszköz, meg hogy kinek a fiókja is bukott el, mert egy fertőzőtt gépen ügyködni biztonsági műveleteket sem a legjobb! Az egyáltalán kizárható, hogy máshonnan került ki a kép (nem Meta termékből)?
-
ledgeri
nagyúr
Távsegítséggel sem a meta üzenetező rendszerét nem tudom áttekinteni, sem a tesó/sógor internetezési szokásainak előzményét, vagy akár akaratlan valótlanság-állítását ellenőrizni.
Panaszmentesen is történhetnek dolgok. Szépen mindenkinek át kell néznie mindent "telóapp jog-listától böngészők-kiegészítőiig". És még az erre kapott negatív válasz sem jelenti azt, hogy akkor valami nem volt ott ami már nincs.Facebook-supportnak az adott üzenet jelenthető, de ki tudja hogy a valós AI-nak milyen kedve van.
-
G@ben
addikt
válasz
ledgeri #35820 üzenetére
Ezt most nem értem. A szüleim (egy profil) kaptak a Meta AI-től egy üzenetet, hogy letiltják őket, meg kaptak képeket üzenetekből. Az üzeneteket tesómmal és sógorommal váltották, azaz két különböző profillal. Ki lehet a hunyó, ha egyik sem panaszkodik arra, hogy ellopták a fiókját?
-
G@ben
addikt
Szüleim kaptak egy üzenetet Meta AI névről, hogy ki fogják őket zárni, stb, ha nem kattintanak a kapott linkre. Nem is kattintottak rá, mert ezt már megtanítottam nekik, viszont olyan képeket kaptak üzenetben, amiket ismerősöknek küldtek messengeren keresztül. Ilyenkor mi van, mi a teendő? Hogy fértek hozzá az üzenetes képekhez?
-
macilaci78
nagyúr
Sziasztok!
Újabban a Messenger azzal örvendeztet meg, hogy akármilyen linkre kattintok, azt az Edge böngészőben akarja megnyitni, nem az alapértelmezett Chrome-ban.
A magam eszétől a Edge-t eddig csak arra használtam, hogy a Chrome-ot letöltsem, ennek már vagy 7 éve...
Hogyan lehet rábírni, hogy a Messenger is a Chrome-ot tekintse alapértelmezett böngészőnek?
Alternatíva lehet számomra, hogy az Edge-t legyalulom, de ez nem valós opció tudtommal.
Köszi! -
válasz
Sztyepadzso #35812 üzenetére
Ez ilyen sajnos. Nekem van, hogy frekventáltan használt kapcsolataimat megosztáskor név szerint sem találja.
-
vacs
veterán
válasz
Sztyepadzso #35812 üzenetére
Ha képet/linket akarok tovább osztani, akkor a feleségem nincs a listában, de akikkel ezer éve beszéltem utoljára, tele van!
Ha erre gondolsz, akkor ez szerintem ilyen csodás! -
Sztyepadzso
őstag
Sziasztok,
A kérdésem a következő lenne:
A messengerben a beszélgetéseim 95%-át 3-4 csoporttal, meg 5-6 fővel bonyolítom le, ennek ellenére, amikor valamit megosztok, a messenger chat-re kattintok(nekem nem jönnek fel direkt messenger címzettek a felső sorban, az egyébként se tetszene), az első kettőn kívül (amit tényleg legutoljára használtam) egyik sem releváns, van, amivel sosem beszéltem, van akivel évek óta nem.
A naponta használt csaladi csoportom, aminek a nevében benne van a "Nagy" szó, nem képest felajánlani, ha az "na" szót beírom, akkor jelenik meg az utolsóként a listában.
A beállítások/adatvédelem és biztonság/elrejtett kapcsolatok-ban ban elrejtettem annyi irrelevánsat, amennyit csak tudtam, de a lista, amiből választhatok, nem tükrözi az ismerőseim listáját, jó, ha a harmada van ott(van összesn kb 120 ember).
Lehet ez ellen valami érdemlegeset tenni, vagy bele van sz@rva? Angol fórumokon csak ez utóbbi lehetőséget láttam.
Facebook app nincs telepítve, Huawei P30 Pro telefon, a messenger friss.
Köszi! -
-=RelakS=-
veterán
válasz
elfelejtette #35810 üzenetére
Lehet
Érdekes, hogy belebotlottam egy reddit postba, ahol jó páran panaszkodnak ugyanerre, már 1-2 évvel ezelőttről is -
elfelejtette
veterán
válasz
-=RelakS=- #35809 üzenetére
Lehet a rutinosabbak ezért cserélik naponta...
-
-=RelakS=-
veterán
Olyat már láttatok, hogy eltűnik a profilképetek? Ma vettem észre, hogy már csak az alap ikon van a képem helyén, és a profilképek között sincs a régi kép
Jó, nem volt kimondottan mai kép, sőt, de akkor is -
zeon.hu
nagyúr
Messenger-en, ha az órámról küldök rövid választ (előre megírt sablonok) egy üzenetre, az óra jelzi, hogy "elküldve", de valójában nem történik semmi. Cserébe viszont a telefonon megnyitja a Messenger alkalmazást, amit ugye nem kéne.
Mint kiderült, nem csak engem érint a hiba, ugyanilyen és más Samsung óra tulaj is írta, hogy pár napja nála is ilyen.
Van már valami megoldás erre esetleg?
(Próbáltam korábbi Messenger verziókat feltenni, de nem segített) -
válasz
aprokaroka87 #35800 üzenetére
Ahha, akkor az valóban nem okés és főleg nem takarékos.
-
teleahocipöm
senior tag
Sziasztok! Tudja valaki esetleg, hogy facebook csoportban miért nem tudok bejegyzést létrehozni? Ami érdekes, hogy bejegyzésekhez viszont hozzá tudok szólni.
-
Feri1977
senior tag
válasz
Feri1977 #35801 üzenetére
Nem dob ki híreket tovább, egyhelyben áll vonalakkal. Másnál is van ilyen? És mi lehet a megoldás? A szervereiknél van a probléma? Vagy nem tud kirakni bizonyos dolgokat?
Telefonon semmi baja, csak pc-n áll meg a hírfolyam és vonalak vannak helyette és nem megy tovább. -
Feri1977
senior tag
...de ez akkor is nagyon idegesítő, hogy pc-n ha a facebookon görgetek lefelé, eltelik 1-2 perc, és nincs tovább, halványuló és erősödő vonalak vannak csak hírfolyam helyett, egyszerűen megáll.
-
válasz
aprokaroka87 #35797 üzenetére
A takarékosság gondolom az adatforgalomra vonatkozik, ahhoz meg kell a nagy cache.
-
Sziasztok.
PC, Opera böngésző, oldalsávon a Messenger, elég sűrűn használom.
Pár napja nem engedi, azt írja lépjek be a telefonomon a Messengerbe és engedélyezzem a böngészős használatot. Csak az a bibi hogy nekem nincs a telefonomon FB Messenger és soha nem is lesz. Mivel egy olyan rootolt custom romon élek amire nem lehet felpakolni de amúgy se telepíteném.
Ilyenkor, hogy a kör bezárult, mit lehet tenni?
Mi a f@szról kell döntenem, ennyire gyökerek ezek?
Így nagyon baba a felhasználói élmény, szó se róla.
Ha PC-n weben böngészőből nyitom a FB-ot és azon belül cseteknél a "Megnyitás a Messengerben", akkor meg simán engedi. -
aprokaroka87
nagyúr
A kép meg videó küldés csak nekem gajdult meg mióta volt pár napja az Facebook hiba?
Facebook lite és Messenger sem küldi el. -
degec
senior tag
Sziasztok, HELP pls..
beállítottam a kétfaktoros azonosítást, google authentikátorral, elsőre sikerült is, kiléptem a böngiből, töröltem cache-t de ugyanúgy csak felhasz jelszó párost kér, nem kér google authentikátorból 6 számjegyű kódsórt. ez idő míg átáll?, vagy én csinálok rosszul valamit? köszi ha segít valaki.
-
Feri1977
senior tag
Másnál is csinálja gépen a facebook, hogy görgetsz lefelé, és utána üres mezőket dob fel, és nem folytatja a hírfolyamot és csak áll üresen villogva egy helyen? Már mindent próbáltam vírusírtó, kémprogramírtó, rendszertakarító, oprendszert is váltottam 11-re, több böngészővel is néztem, de csak üresen áll bizonyos idejű mennyiségű lefelé görgetés után! Nem dob fel újabb hírt vagy bármit, csak villog ki-be a vonalak üres mező.
-
Laurh
aktív tag
Valaki már vissza tudott lépni?
-
Nwis86
aktív tag
-
Nwis86
aktív tag
válasz
Graphics #35782 üzenetére
Ezek nem azok, a kedvencek besorolással csak az történik hogy a hírfolyamba előrébb rakja az ilyen embereket és gyakrabban jelennek meg, de értesítés nem történik. Amúgy használom ezt a funkciót is, sokan bent vannak a kedvencekbe, lényegébe azok akiket tényleg ismerek és gyakran beszélek velük, így az ő dolgaikat többet látom mint 1 random munkatársét, akit csak azért jelöltem vissza hogy ne legyen sértődés...
Az ismerőslista módosításnál pedig csoportokat lehet beállítani, pl közeli ismerős, stb, így 1 új állapot frissítésnél mikor be lehet állítani hogy kik láthassák, nyilvános, ismerősök, egyéni, ott már ez a új csoport beállítás is szerepelni fog, pl közeli ismerős stb
De amúgy emlékeim szerint valamikor régen 5+ éve itt szerepelt ezen a részen amiről a képet felraktad az hogy értesítések beállítása, ami most nincs, és ha jól értelmezem a chatgpt is ezt írja hogy itt kéne lennieDe persze kitudja mikori adatbázis alapján dolgozik... Meg azt is írja ha itt nem találom akkor a hírfolyamba ha meglátom az adott ismerős 1 bejegyzését akkor a bejegyzés mellett a 3 pontnál is kiválaszthatom hogy értesítést kérek erről a személyről, ez helyett a nekem most ha rámegyek ott az szerepel értesítést kérek erről a bejegyzésről, szóval ha valaki ír ahhoz az 1db állapot frissítéshez akkor arról kapnék infót, de engem nem ez érdekel, hanem az adott személy összes frissítésé. Olyan mintha kivették volna ezt a funkciót vagy átalakították volna, de közbe a régi ilyen beállításaim azok még működnek, és sehol semmi infó arról hogy megszűnt volna ez a funkció. Sőt a globális beállításoknál , az értesítéseknél, azon belül "Az ismerősökkel kapcsolatos hírek" beállítás jelenleg is ott van, ez arra a funkcióra vonatkozik amit én keresek, de itt csak be ki kapcsolni lehet ezt a típusú értesítést, de az embereket nem itt lehet hozzá adni, na azt a részt keresném, vagy megszűnt, vagy nagyon el van dugva, de ha megszűnt akkor nem tudom a többi erre vonatkozó beállítást miért nem vették ki.
-
-
Nwis86
aktív tag
Sziasztok
Valaki tudja hogy lehet értesítést beállítani ismerősök állapot frissítésére? Szóval ha valaki kiír valami újat akkor arról én kapjak értesítést.
Valamikor régen 5+ éve ezt tök egyszerűen be lehetett állítani, ott volt az ismerősök profilján erre 1 beállítás, ott ahol most a követés van, vagy követés leállítása, de 1 adott személyre szóló értesítési beállításokat sehol se találok, anno akikhez beállítottam a külön értesítést, 3 emberhez, azok a mai napig működnek és kapok értesítést, de új emberekre sehol se találom hol tudnám ezt beállítani, kíváncsiság képpen töröltem az 1ik régi isminél az értesítést hogy akkor mi lesz a helyén és semmi, nála se tudom vissza kapcsolni
Kérdeztem a chatgpt-t isazt írta hogy még mindig létezik ez a funkció és lépésről lépésre leírta hova kell kattintgatni hogy ezt bekapcsoljam, de nekem nincs olyan menü amit ír, se mobilon se asztali böngészőbe...
-
Globális leállás van a MetaVerzumban.
Face, Messenger, Insta szarakodik.Akinek akadozik , emiatt van. -
zzola
titán
Valami gebasz van tuti, nekem betölt böngészőben is a FB, de PC-n eltűntek a chat előzmények, 1 évvel ezelőtti jelenik meg, telefonon viszont megmaradt.
-
MadGame
senior tag
Csak engem szivat?
Egyszer csak újratöltött az oldal és ez fogadott...
Telón is kidobott, Messengerem sincs. Meghalt minden.
Nem kaptam előtte semmilyen üzenetet, hogy zárolnak vagy ilyesmi... -
juve600
nagyúr
Sziasztok ? Ez mi ??
-
MadGame
senior tag
Sziasztok!
Marketplace-re feldobtam pár dolgot, megosztottam a hírfolyamomban, viszont az ismerőseim csak Whatsappon, messengerben ill. csoportokban tudják megosztani, nyilvános a saját hírfolyamukban nem.
Ez valid? -
Chris78
aktív tag
Előtte néhány nappal töltötte le a telójára a "google hitelesítőt". De azt az új ügyfélkapu miatt. Nem kapcsolta össze a facebook-al.
Ez automatikusan gondolom nem tud összekapcsolódni a facebook-fiókkal
[Cartmenn] .Nem sajna ,pc-ről sem tudunk belépni. -
Chris78
aktív tag
Sziasztok.
Tegnap reggel feleségem Facebook-ra nem tudott belépni (telefonról). Még próbált új jelszót kérni és ott azt írta valamilyen biztonsági kódot elküldött a "ipon13 készülékre". Neki huawei telója van és nem is volt sosem iphon-ja.
Most meg már 2 faktoros hitelesítő kódot kér a belépéshez. De ő nem használt 2 faktoros hitelesítőt.
Valószínűleg ellopták a fiókot. Próbáltuk a személyigazolványos visszaszerzést. A belépési jelszót meg tudjuk változtatni de akkor is kéri a 2 faktoros kódot.? 🫤
Vissza lehet valahogy szerezni ilyenkor a fiókot? -
gyulaszu
senior tag
Sziasztok,
járt már valaki úgy, hogy a Messengerben használt gboard billentyűzet azt mondja, hogy nincs jogosultsága a "Hangvezelt írás"-ra, amikor a kis mikrofont megérintem? pedig de megvan adva neki -
Grave_444
nagyúr
Üdv!
Egy ideje nem kapok értesítést androidon a FB szülinapokról.
Más is tapasztalt ilyet, beállítás kérdése lehet? Elvileg a legfrissebb verzió.
Nem a telefon értesítésre gondolok, appon belül a csengőn sem jelzi, rá se tudok keresni. -
ToBeY
nagyúr
Kaptam messenger üzenetet és amikor PC-n meg akarom nézni ezt írja ki a FB
Mi megoldás?Telon se látom,ott is ezt írja ki
"Azelőtt küldött üzenet, hogy ez a készülék belekerült a beszélgetésbe. Az üzenetet nem lehet kézbesíteni." -
vacs
veterán
Jelszócsere és utána kijelentkezés minden eszközről!
A jelszót NE mentse el, mert akkor megint meg lehet szerezni!
És a kétlépcsős autentikáció bekapcsolása, ha azt akarja, hogy tényleg ne férjen más hozzá! -
xrvman
őstag
Sziasztok!
Jelenleg a Messenger 215.6.0.24.211 desktop verzióját használom. Frissíteni akarna, de akkor már az asztali Store-s Messengert tenné fel. Neten nem találtam másik desktopost ami újabb lenne.
Mehet fel a Store-beli? -
degec
senior tag
Tiszteltem, Segítsetek pliz..
Elnézést ha nem szakspeciál messenger és fb kérdés de igen szorosan oda tartozik..
Elég kellemetlen a szitu... jó ismerőseimnél, ilyen indokolatlan féltékenységi roham apuci részéről téma fut, telefonba messengerbe bejutotott, fb-re is, pcről mindent olvas telón párhuzamosan.....nem ragzom..., Samsung A53 telón fut FB, és sima messenger. kétlépcsős autentikáció nem jáccik csaj user részéről, azt nem akarna sajna.., elegendő mindkét fiókban a jelszavakat megváltoztatni, és a fiókokhoz tartozó helyreállító, és értesítési címeket átfésülni (magamtól eddig jutok kb bocs), továbbá a telefonba való fizikai bejutást megakadályozni, fész andorid ájdi, pinkód, újlenyomattal miegymás.. Mire kellene gondolnom még, mit és hol kellene még állítani biztonságba tenni ??? mi lenne a legtutibb megoldás (ne használjon fb-t és messengert tudom).., én nem használok FB-t se Messengert sem sehol.. hidegen hagy..de PC-n belépve kényelmesen lehetne ezt matatni szerintem.. Köszönöm szépen ha segít valaki, aki csinált már hasonlót, vagy van rálátása !
-
donnie.d
aktív tag
válasz
Attila2011 #35753 üzenetére
Ismereteim sehogy.
Ismereteim sehogy.
Megváltoztatod a képet, majd a bejegyzésnél a három pöttyre rákattintasz és a célközönségnél beállítod, hogy a bejegyzést csak te lásd. Így csak az értesül róla, aki abban a pár percben látta, hogy képet cseréltél.
A mobilapplikációban a célközönséget az adatvédelem menüpont alatt találod majd. -
Attila2011
aktív tag
Sziasztok, ne haragudjatok, hogy nem olvastam vissza a témában, azt se tudom hogy keressek rá hirtelen. Szóval a kérdésem.
Hogy lehet beállítani, hogy a Facebook ne kürtölje világgá, ha megváltoztatom a profilképem, borítóképem, és bármi mást? Kifejezetten el akarom kerülni, hogy a változtatásokról bárki értesüljön. Természetesen a profilkép láthatósága lehet teljesen publikus.
Köszi! -
Ez vajon mikor tűnik el, mert a bejegyzés már nem is létezik.
-
w.miki
veterán
válasz
MadGame #35750 üzenetére
Routerembe törtek be hekkerek
-
w.miki
veterán
Valami beletette magát a telefonomba
Ez történik, ha egy FB alkalmazásban linkre kattintok.
Videó
Átirányítana a 89.208.107.49 ip címre, aztán már ott is a spam oldal
Hogyan tudom ezt leszedni?
Töröltem az FB, és a Chrome app adatait, de mégis újra ez jön be -
elfelejtette
veterán
Sziasztok!
Próbáltam rákeresni a kérdésemre, de nem jártam sikerrel. Messengerben tudtok rejtett játékokról? Anno egy 2016-os hírt olvastam, hogy a kosárlabdát elküldve, és rákattintva bejön valami játék. Most nálam ez a fallabda stílusú játék jön be a képen is látható smileyt elküldve, és arra rákattintva:
Ez a szivecskés smiley van beállítva a messengerben alapértelmezett reakcióra, és tegnap 3x is elindult a játék, és aztán többet nem. Ma reggel pedig az első próbálkozásra megint elindult. -
donnie.d
aktív tag
válasz
kovacss72 #35738 üzenetére
Nálam is ugyanez a jelenség. Mutat egy olvasatlan üzenetet, de nincs sehol.
Másik jelenség, ami nemrég jött elő nálam az a telefonhívás.
Sokat beszélek messenger applikáción belül. Majd egy idő után előjött az, hogy vége a hívásnak, bezárom az adott személlyel az ablakot majd mikor újra használom a messengert az nem fogadott hívásnak tekinti a beszélgetést. Olvasottnak kell jelölnöm vagy megnyitnom a beszélgetést. -
ledgeri
nagyúr
Érdekes:
Csak telefon szám volt csatolva a facebook fiókomhoz, mint kapcsolat... Meg 2fa-ként fizikai kulcs. Mikor a 22fa részhez értem mostanában, csak kódküldés whatsappra (ami nincs csatolva) történt. Viszont, mikor hozzá akartam adni egy emailcímet, akkor már "egyéb opció" is megjelent, és ott engedte, hogy SMS küldjön a rendszer a csatolt számra... Szóval furi, hogy magamtól vég, ha matatnám a beállított dolgom, de ha emaild anék hozzá, akkor segít megoldani máshogy is! -
Atomgeszi
nagyúr
Szerintetek olyan van, hogy egy nyilvános csoportban engedélyezett a név nélküli bejegyzés és utána azt csak a bejegyzés közzétevője látja később hiába a kis bolygócska "Nyilvános"nak mutatja?
Van egy csoport, név nélkül közzétettem, le is tiltottam a hozzászólásokat előre a veszekedések elkerülése miatt.
Most viszont másnap már nem tudom visszaengedélyezni a hozzászólásokat.
Párom is benne van ebben a csoportban, ő konkrétan nem is látja a posztot.
Én bent vagyok még egy profillal azzal látom és kedvelni is tudom.Lehetséges az, hogy valahogy az admin láthatatlanná tette a posztot úgy, hogy még mindig nyilvánosra van állítva?
-
Aranypatkány
tag
Ja, bocsánat ilyet is kaptam, ezután zárolták a profilom, majd miután visszaszereztem jöttek a fentebb berakott hülye nevű "profiljaim/oldalaim". Köszi a segítséget aki tudja miről van itt szó
Amúgy nem szoktam semmi szabályba ütközőt elkövetni. Valami METÁs bugról lehet szó?
-
Aranypatkány
tag
Sziasztok! Nem rég kidobott a facebook állítólagos "szokatlan tevékenység észlelése" miatt, majd miután visszaszereztem a profilomat ez jött elő, amit másik profilomként, illetve oldalként is észlel. Semmit nem tudok velük kezdeni. Ez vmi vírus, vagy bug? Mi a jóbüdösfranc ez??
-
kovacss72
aktív tag
Nálam meg mobilon facebook appon belül a messenger ikon jelzi, hogy van 1 nem olvasott üzenetem. Amit nem találok sehol. PC-n és másik mobilomon nincs ilyen jelzés.
Messenger app eltávolítás és újratelepítés után ismét előjön a jelenség. Már egyesével végigmentem minden üzenetem, mégis ott marad a jelzés.
Ki érti ezt? -
Tibiajax
nagyúr
válasz
astrojoe12 #35736 üzenetére
akkor nem csak nálam van ez a szrság, ezek szerint
-
Tibiajax
nagyúr
sziasztok,
messenger windows app két napja kért egy frissítést, megcsináltam, azóta nem indul el a nyomorult, csak az áruház ablakát dobja fel újra és újraletöröltem, újraraktam, de a megnyitás-ra csak újra az áruház jön be
van esetleg valakinek ötlete?
tiltva nem vagyok, telón és böngészőben facebook-oldalon belül megy minden..
köszi -
zoli62
addikt
Hogy lehet egy fiókban egy fölöslegessé vált profilt törölni? A Facebook súgóközpontjában található leírásban a profil törlésére vonatkozó beállítást az asztali Facebookbann nem találtam meg. A másik kérdésem, hogy lehet két fiókot létrehozni? Amikor léltrehoztam egy másik fiókot, belépve az eredeti fiókokban tudtam belépni, pedig az e-mail cím, vagy telefonszám eltértek.
-
Csupati
őstag
Sziasztok !
Jól sejtem ez egy scam üzenet , vagy micsoda? Eléggé meglepődtem és2412 óra van azt a linket megnyitni , a kitakart helyek számokat jelölnek.
[kép] -
Bl.Gyo.
őstag
Próbálok rá keresni valakire, erre meg ezt dobja fel. Miért?
-
ledgeri
nagyúr
válasz
bb.bocs #35718 üzenetére
Nem a fiókodra, hanem az URL/WEBCÍmre gondolva írja. Sajnos a facebook.com sem elég már, mint benne szereplő "jaj ha benne van akkor már jó"... Utána kell nézni, hogy egy URL hogyan tartalmazhat mit, hogyan lehet azt akár elfedni.... aztán ezek ismeretével lehet csak linkekre kattintgatni.
Emellett meg majd kéretik nem idelinkelni a kapott linkjidet, mert vagy spam, vagy veszélyesebb oldalra visznek, vagy privát token-eket tartalmaznak (amit nem akarsz kiadni!)!
-
bb.bocs
őstag
válasz
razorka777 #35715 üzenetére
basszus,most látom hogy ez egy milyen profil
belépni ugysem tud ,mert a jelszavamra nem emlékeztem, igy megerösítő kjódot kaptam smsben
azzal emg cseszheti
-
bb.bocs
őstag
sziasztok. Ma kaptam egy mesenger üzenetet:
"Facebook biztonsági csapat értesítése alaki arról számolt be, hogy egy termék az Ön piacterén sérti a szolgáltatási feltételeinket. Ha úgy gondolja, hogy döntésünk helytelen, kérjük, ellenőrizze fiókját. Ellenkező esetben fiókja véglegesen letiltásra kerül. Ellenőrző link: http://unbouncepages.com/facebook-team-sp/ *Ha nem kapjuk meg az üzenet melletti linkben szereplő információkat, előfordulhat, hogy fiókját 24 óra elteltével ideiglenesen letiltjuk. A 24 órás időszak akkor kezdődik, amikor elküldjük Önnek ezt az értesítést. *MEGJEGYZÉS: Ez egy automatikus üzenet a Facebooktól, és csak a következő megerősítő linkre válaszolunk: http://unbouncepages.com/facebook-team-sp/ Facebook Security 2024 Facebook Meta"nyomkodom a linkeket, de ilyen 6500000 pontos regényekre vezet át, csak azt nem mondja mi a 3.14-et kell csinálnom hogy nehogy deaktiválják a profilomat.. tud valaki segíteni? (nem árulok semmi szabályzatba ütköző eszközt,stbstb." köszönöm a segítséget.
-
MadGame
senior tag
vacs és Goose-T, köszi a válaszokat.
Hát, elkeserítő -
Goose-T
veterán
válasz
MadGame #35709 üzenetére
A Marketplace már csak zombijátszótér. Az aktív hirdetőket kezdik kiszórni valamiért, többen is írták itt és másik topikban is, hogy elvették tőlük a Marketplace-jogosultságot. Tőlem is. Valószínűleg az lehet az oka, hogy jelentgettük és tiltogattuk a scammereket, aztán valami elbaltázott AI diszkriminációnak vette. Vagy a scammerek jelentgették bosszúból a hirdetőket, nem tudom. Mindegy is, az utóbbi időben már az én hirdetéseimre is alig jelentkezett igazi érdeklődő, de ez szerintem azért van, mert az ország kiváló gazdasági helyzete miatt nincs senkinek pénze már használt cuccokra se.
-
MadGame
senior tag
Sziasztok!
Létezik az, hogy Marketplace-en kizárólag kamu robotok keresnek meg?!
Emberek hirdetnek és dummy-k jelentkeznek szinte rögtön?? Képtelenség így bármit is eladni
Egy hete próbálkozom, de eddig egy élő ember nem jelentkezett...még csak nagy számok törvénye alapján sem. -
envagyok
veterán
Sziasztok
Anyunak szerettem volna facebook profilt csinálni.
Be lett állítva email, jelszó, név, fotó (valódi) feltöltve, erre meg elkezd ilyen hülyeséget írni belépéskor:
Letiltottuk a fiókodat.
Elvégeztük a fiókod ismételt ellenőrzését, és megállapítottuk, hogy továbbra sem felel meg a fiók integritására vonatkozó közösségi alapelveinknek.
Nem kérheted újra a döntésünk felülvizsgálatát.
Ha szeretnél részletesebben tájékozódni arról, hogy milyen okból tiltunk le fiókokat, nyisd meg a közösségi alapelveket.
Döntésünkkel szemben adott esetben ellenvetéssel élhetsz az országod bíróságain, vagy hivatalos vitarendezési testület elé terjesztheted azt.
Alatta gomb: adataid letöltése, amire nem reagál semmit, az alatt További informávió a fiók integritásáról, amire az jön, hogy ez az oldal jelenleg nem érhető el.Ilyenkor mi van?
Komolyan vicc ez a fdacebook -
vacs
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Samsung Galaxy A05s 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest