Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aranypatkány
tag
Ja, bocsánat ilyet is kaptam, ezután zárolták a profilom, majd miután visszaszereztem jöttek a fentebb berakott hülye nevű "profiljaim/oldalaim". Köszi a segítséget aki tudja miről van itt szó
Amúgy nem szoktam semmi szabályba ütközőt elkövetni. Valami METÁs bugról lehet szó?
-
Aranypatkány
tag
Sziasztok! Nem rég kidobott a facebook állítólagos "szokatlan tevékenység észlelése" miatt, majd miután visszaszereztem a profilomat ez jött elő, amit másik profilomként, illetve oldalként is észlel. Semmit nem tudok velük kezdeni. Ez vmi vírus, vagy bug? Mi a jóbüdösfranc ez??
-
Aranypatkány
tag
válasz
Viktor0610 #32063 üzenetére
Közben megoldódott a probléma, frissítettem a teljes MIUIt, kvázi új dizájnja lett az egész OP rendszernek a Redmin.
-
Aranypatkány
tag
válasz
Viktor0610 #32057 üzenetére
Még mindig nem tölt be, de csak a mobilomon nem, reggel óta. Miért???
Hadd ne vigyem már szervízbe, nyilván nem telefon vagy internet hiba.Mi van veled messenger???
-
Aranypatkány
tag
válasz
Viktor0610 #32057 üzenetére
Remélem holnapra jó lesz. Végülis csak pár 100 millió embert szopatnak ezzel világszerte, hogy mobilon nem jön be a messenger...fél napja
-
Aranypatkány
tag
Sziasztok! Mi történt a messengerrel? Reggel óta nem működik a telefonomon (Redmi 8), csak egy fehér kép fogad azt annyi, számítógépen minden OK. Telefont újraindítottam párszor, alkalmazást is újratelepítettem, de semmi. A facebook megy. Globális a probléma esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Kedvező ár! Dell Precision M4600 laptop (15,6FHD/I7-G2QM/8GB/320HDD/FirePro/AkkuX)
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- Kedvező ár! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/8GB/128SSD/Good)
- Meta Oculus Quest 2/3/3S Szemüveg és Kiegészítő Shop
- 24" EIZO Full HD LED monitor, Több db + 2 év bolti Garancia + Számla!!!
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest