Hirdetés
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
IntelKiller7
nagyúr
Facebookon ki lehet kapcsolni, hogy meg azt se mutassa kik a kozos ismeroseink?
-
Cartmenn
aktív tag
válasz
batyuska100
üzenetére
nálam is 1,8 Gb --ne nyiss meg annyi mindent ha kevés a ramod --nekem van 16Gb ,de nem nyitok feles oldalt sose ,mert minnek is ,de ez persze felhasználás függő
és csak 3 reklám blokkolóm van bővítményként -
kenwood
veterán
Marketplace keresesnel van barmi trukk,amivel kiszurhetoek az irrelevans talalatok ? Az idezojel semmit nem er. Legyen mondjuk a pelda a "Bmw 120i" kulcsszo. Ha csak siman beirom, vagy idezojelet rakok az egeszre,esetleg a ket szora kulon-kulon idezojel, akkor is jon minden. 5-os bmw, 3-as, de meg i3 felni is. A konkret pelda PC, Firefox, de ugyanez a helyzet az Android appban is.
-
Alusky
senior tag
válasz
Alusky
üzenetére
Oké megvan, egy régi és már nem aktuális cikk alapján, de nagyjából ugyanott megtaláltam. Beállítások, Értesítések, Megjelölések, ott legörgetni és a Csoportos említésekről a csúszkát lehúzni.
Ez egy 3 évvel ezelőtti funkció, érdekes, hogy én most boltok bele először, most viszont napi többször is jelezte már.
-
Alusky
senior tag
Ezt a @mindenki opciót hol lehet kikapcsolni? Rohadt idegesítő, hogy minden ismerősöm, meg csoport amibe beléptem, ha használja akkor értesít róla, mikor egyáltalán nem érdekel és eleve nem is nekem szól az értesítés.
-
xrvman
őstag
Ha messengeren küldenek egy PDF-et., miért nem ajánlja fel letöltését Androidon?
Google drive-ot se ajánlja fel mint pdf nézőt.
Igaz, dedikált pdf nézőke nincs külön telepítve .
PC-n asszem le lehettölteni. -
Sziasztok!
Az miért van, hogy a csoportokban nem tudok bejegyzést, hirdetést írni? Ha megnézem a csoportban a tartalmaimnál, azt írja, hogy eltávolítva. Erről se email, se semmi infó nincs, hogy miért, de azonnal eltávolításra kerül valahogy. Az egyik csoportban egy adminnal beszéltem, nem lát korlátozást a fiókomon.
Marketplace-re tudok hirdetést feladni.
Köszi!
-
Gainka
őstag
Hali, elirtam az oldalam nevét, kimaradt egy betű, 60 napig nem lehet megváltoztatni, ezzel a telefonrazos megoldással küldtem hibaüzenetet, közben gyors beállitottam hogy mo-n ne látszodjon az oldalam (vállalkozos). Nevetséges hogy nem javithatom változtathatom mikor én szeretném.
-
koshmar
veterán
válasz
idegen lény
üzenetére
Horgász.
-
koshmar
veterán
válasz
idegen lény
üzenetére
Beszéltem az adminnal, és azt mondta, hogy sajnos ő nem tudja megváltoztatni.. panaszkodtak már mások is, de nekik is csak annyit írt, hogy nem tudja.
-
kutga
félisten
Hölgyek/Urak!
Ez valami újfajta átverés? Írtam egy kommentet egy videó alá, arra jött ez a válasz. Fogalmam sincs ki ez a hölgy, profilja alapján friss regisztráció, egy ismerős, egy kép, stb, nem is szoktam kommentelni azt a csatornát. A nyelvtan is elég érdekes a válaszában, de ilyenekkel eddig csak privátban találtak meg.
-
koshmar
veterán
Üdv!
Most értesültem róla, hogy bizonyos Facebook csoportokban a rendszer nem engedi, hogy új tagok posztoljanak, csak 1 hónapos tagság után. Ezt a beállítást az admin módosíthatná? -
draco31
veterán
Hello!
Messenger csoport törlés ha jól gondolom úgy megy, hogy az admin mindenkit kidobál, és végül Ő is kilép, ekkor véglegesen törlődik minden üzenet igaz? -
Rob Rob
tag
Tudja valaki, hogy androidon miért nem működik a Facebook csoporton belüli kereső?
Ios-en működik.
Közben érkezett egy frissítés és az megoldotta -
ledgeri
nagyúr
válasz
Tomcsiben
üzenetére
Új előfizu nem kell, mert amikor a teló rohangál össze vissza az antennák közt, le és fel csatlakozik a kapott IP sűrűn változik... Viszont teló minden más eleme ami a FB app, és vele megosztó adatforrások számára látható az mind mind újlenyomat!
Pl közeli konyvtárban, annak wifijénmegy nem régebb óta nem használt, kölcsön kapott, vagy apróról olcsón vett használt teló, vagy barátnál PC-n új reg, 1-2 heti ottani használat. Ilyesmire kell gondolni tiszta újrakezdéskor... És még akkor is benne van, hogy lehet, hogy valami korábban felkínlódott adat alapján (pl arc) simán kitilt. -
Tomcsiben
újonc
válasz
totron
üzenetére
Üdv!
Páran javasolták nekem is, hogy másik telefonszámról regisztráljak, valamint új email címmel is, viszont az új OS, valamint a cookie-k törlésére nem gondoltam. Viszont azért ott még nem járok, hogy ezért egy új mobil-előfizetést kössek, csak hogy fel tudjak újra regelni a Face-re..
Egyébként videós azonosítással történt az első "visszaengedés", a teló kamerájába kellett néznem és össze-vissza forgatgatni a fejemet, aztán ezek ott fent biztos eldöntötték, hogy szimpatikus vagyok-e nekik, vagy pedig a lószart. Sokadjára már nem voltam az, ezek szerint...
Történt jelszóváltoztatás is többször, amikor megkaptam a felfüggesztéseket, egy ideig jó is volt, aztán utána újra felfüggesztést kaptam. Amikor pedig feltörték korábban a profilomat, úgy vettem észre, hogy beléptem a messengerbe, és láttam real time, hogy épp olyan embernek írtam, akivel sosem beszélgettem egy szót sem messengeren.. Nyilván egy bot volt, aki épp segítséget kért az ismerősömtől valami szépségverseny lebonyolítására..
Ezt az üzenetet elküldte még kb. 4 ismerősömnek. Ezután volt egy ujjlenyomatos azonosítás valamint jelszóváltoztatás, ami látszólag meg is oldotta a problémát. "Látszólag".
Viszont ha neked sikerül az ügyben valamilyen fejleményt és előrejutást eszközölnöd, akkor megköszönném, ha jeleznéd!
Köszi Ledgerinek, és Cartmennek a reakcióját! -
lionshamlet
senior tag
Sziasztok.
Messengerben a Médiatartalom és fájlok menüpontban a képek ömlesztve jelennek meg.
Gyakran a hónapokkal korábbi képeket is előre sorolva.Ehhez kapcsolódik a kérdésem, van e lehetőség a képeket rendszerezve, listázva megjeleníteni?
Mondjuk hónapokra lebontva.
Az is bőven elég lenne, ha csak jelezné hogy épp melyik hónapnál járunk a képeket böngészve. -
Cartmenn
aktív tag
Pár napja az asztali gépemen a kezdő oldalon eltünt a chat lista jobb oldalon( a régi-új beszélgetések ) ,pedig nem állítottam el semmit vagy igen ?a chrome, és a mozillán se jön elő ---ha a haveroméval lépek be annak ott van ---köszönöm ---nincs meg a kapcsolatok bekapcsolása

-
Üdv! 1-2 hete megszűnt a FB app-nál androidon ez az első poszt után nem betöltős dolog, legalábbis nálam.
-
totron
addikt
válasz
Tomcsiben
üzenetére
Ugyanebben a gödörben vagyok. OS és szolgáltató is számít a böngésző mellett. Cookie-kat érdemes törölni. Írom mindezt úgy, hogy egyelőre megoldás itt sem született. Azt nem említed milyen fajta azonosítás után engedett vissza, ahogy azt sem, hogyan következik a feltörésből a vázolt jelenség.
A többivel nem merek bejelentkezni próbálni ezzel a setuppal, nehogy ugyanezen szankció alá essenek, azoknál sem megoldható, nem is cél bármiféle valós adatokkal való összekapcsolás, azokkal való validálás. A faszért kell variálni, a chatek korában is mindenki vígan elvolt egy nicknévvel és nem csak a trash ment, most miért nem elég ugyanennyi? -
ledgeri
nagyúr
válasz
Tomcsiben
üzenetére
Ha bármi, ugyanaz, mint korábban volt, regisztrációkor, persze, hogy nem fog engedni újból regisztrálni, hiszen azok alapján vagy te te, akinek a profilja zárolva lett. A miért ebből a szemszögből mindegy.
Ha "elkezd felfüggesztgetni" akkor az már valami nagyon gyanús, és mindent akkor meg kell viszgálni, bármiről is beszéljünk.
A többi passz, mivel túl sok részlet amin múlhat, ami nem derül ki, akár te csináltad, akár ők úgy veszik. -
Tomcsiben
újonc
Sziasztok!
Bocs, ha már volt téma korábban, de nem olvasgattam vissza a hozzászólásokat, lévén van pár ezer, így nézzétek el nekem.. Inkább leírnám a saját esetemet, ami eléggé frusztráló és nem is biztos, hogy olyan sűrűn előfordult itt ilyesmi bárkivel is..!
Facebookkal kapcsolatos kérdésem lenne, ugyanis pár hónapja elkezdte felfüggesztgetni a profilomat a rendszer 180 napra, ami után persze kért videós azonosítást, adataim megadását stbstb.. Egy-egy ilyen felfüggesztés után kb másfél napra rá vissza is engedett a rendszer, de csak egy ideig, random időközönként ugyanis újból megkaptam a fiókom felfüggesztését. Sejtem miért történhetett, ugyanis valaki régebben feltörte a profilomat, ami igazából lassan már hétköznapi dolog sajnos, és ezek után meg is változtattam a jelszavam, meg mindent amit ilyenkor szükséges..
Látszólag minden rendben is volt egy ideig, majd egyszercsak mikor lépnék be újra, az az üzenet fogad, hogy véglegesen törölték a profilomat. Kiírta, hogy nem élhetek ellenvetéssel már, max jogi útra terelhetem a dolgot valamilyen európai bíróságon.. Magyarul beszoptad paraszt, a 2009 óta működő adatlapom és ismerőseim mentek a levesbe.. Oké, ezzel még akkora nagy probléma nem is lenne, de mikor megpróbáltam új profilt kreálni, az első belépés után még köpni-nyelni sem volt időm, ismét benyomta a képembe a fentebb leírt szerelmeslevelet, hogy profilját véglegesen töröltük..
Próbáltam másik email címről regisztrálni, más levelező programokon keresztül is, ugyanaz az eredmény.
Próbáltam több módon segítséget kérni, esetleg egy facebbok-supportot ahová írhatnék, de semmilyen megoldást nem találtam eddig, amik vannak levelező címek, mindegyikre próbáltam, de válaszra sem méltattak.. Próbáltam új IP címmel is regisztrálni, az sem működőképes. Arra gondoltam, hogy a telefonszámom alapján azonosít be ez a fos, és azt bannolták végleg.. Fogalmam sincs, hogy ezt egyébként hogy tehetik meg, a pedofilok, bűnözők, különböző zaklatók pedig vígan facebookoznak és semmiféle retorziót nem kapnak..
Szóval ha esetleg vette valaki a fáradtságot, és elolvasta ezt az üzenetet, annak máris köszi, azt meg mégjobban köszönöm, ha esetlegesen valaki tudna épkézláb segítséget nyújtani a témát illetően, mert azt elég nehéz elhinnem, hogy valakit végleg tiltanak erről a közösségi platformról.. -
kenwood
veterán
válasz
kidnou
üzenetére
Errol jut eszembe egy kerdes :
Ugye a lathato kozos ismerosok szamat ugy tudod megnovelni, ha megnezed a reakciokat a kepeken,posztokon. Ott azok a nevek is megjelennek, akiknel ez privat.Van esetleg valami plugin, ami ezt megcsinalja automatikusan ahelyett,hogy neked kezzel vegig kellene nyalaznod a fotokat,posztokat? -
AssAssynn
addikt
válasz
kidnou
üzenetére
Köszönöm!
Minden ismerősét látom. Eddig egyezett a két szám. A napokban ugrott meg a fenti szám 5-el, a lenti maradt ugyanez... elég fura. Elsőre azt hittem, hogy nem frissitett a rendszer, de még mindig így áll a számláló. Most lett volna hirtelen 5 olyan új ismerőse, akik mind tiltottak engem? Fura.
-
offer199
csendes tag
Sziasztok
A facebook alapérdelmezett böngészőjétől hogyan tudnék megszabadulni? Korábban volt egy módszer, hogy korábbi verziót kellett feltelepíteni és utàna frissíteni, de ez már nem működik sajnos. -
kidnou
őstag
válasz
AssAssynn
üzenetére
Több oka is van, de nem irtad, hogy minden ismerőst látsz, vagy csak a közöseket, Ha minden ismerőst, akkor egyik ok, hogy valaki letiltott téged, a másik, hogy van olyan ismerőse aki hibernálta a fiókját. ilyenkor számszerűleg látod, de az adatlapot nem jeleníti meg. Ha csak a közös ismerősöket látod, akkor privátra van állítva az ismerősök listája, ilyenkor csak azokat a közösöket látod akiknek nyilvános, akik szintén privátok azokat nem, de számszerűleg igen. Ugyanez a beállítás érvényes a követőkre.
-
AssAssynn
addikt
Adott egy profil, amit ha megnyitok az androidos facebook appban, akkor eltérő ismerős számot mutat fent a neve alatt (X ismerős, Y követő) és lent, amikor legörgetek az "Ismerősök" részhez. Ez hogy lehetséges? Egyetlen másik profilnál sem látok ilyet.
-
djsunstealer
aktív tag
Sziasztok!
Xiaomi 14T, Android 15.AP3A.240905.015.A2, HyperOS 2.0.2.0. VNEMIXM.
A Messenger esetében ha valaki reagál egy üzenetre, akkor nem az alap Messenger hang szólal meg (new_message), hanem csak vmi teljesen más (pl. Cseppek értesítő hang), amelyet nem tudok a Messenger alap értesítő hangjára megváltoztatni, mert sehol nem találom a rendszerben. A régebbi telóimon ilyen gondom nem volt. Valami megoldás van rá?
Köszi szépen előre is! 
-
Goose-T
veterán
Jött egy ilyen értesítés:
Ha rányomok, azt írja, hogy április 7-én lép életbe. Abban reménykedem, hogy visszaadják az indoklás nélkül elvett Marketplace-hozzáféréseket. Ezt írja amúgy ki:
Másnak is jött ilyen? Itt most elsősorban azokra nézek, akiknek az utóbbi időben ugyanúgy elvették a Marketplace-hozzáférését, mint nekem. -
lord_m
senior tag
válasz
idegen lény
üzenetére
Én is erre gondolok, csak egyelőre kérdés, hogy mit...

Vagy nálam is van valami gond, erre is gondoltam.
-
lord_m
senior tag
válasz
idegen lény
üzenetére
Üzeneteit megkapom, én is tudok írni neki, ahogy írtam is...
-
válasz
lord_m
üzenetére
Csak kikapcsolni és bekapcsolni lehet az állapot kijelzését az ismerősök felé. Egyesével csak úgy lehet megoldani, hogy valaki ne lássa az állapotod, ha letiltod, de akkor értelemszerűen nem tud írni neked, tehát itt nem ez a helyzet.
Itt a hivatalos leírása a funkciónak: Hogyan működik az „Elérhető” állapot a Messengerben és a Facebookon?
-
lord_m
senior tag
Köszi a választ, ötletelést!
Elvileg nincs nála másik eszközön sincs tiltva a láthatósága, nem is nagyon használja máshol a messengert.
Egyénenként lehet állítani, véletlenül, vagy a progi magától nála, hogy pl. csak én ne lássam? Vagy a láthatóság globális lehet csak, tehát más sem látná akkor,hogy mikor volt elérhető?
-
válasz
lord_m
üzenetére
Eszközönként is lehet tiltani, hogy megjelenítse-e az online állapotát a felhasználónak, tehát pl. asztali gépen beállítja, hogy ne legyen kijelezve az online állapota (ekkor ő sem látja az ismerősei állapotát). Ez független a többi eszköztől, tehát, ha mobilon nincs letiltva neki az online állapot kijelzése, akkor látszódni fog, ha mobilon online, de ha az asztali gépen jelentkezik be, akkor megint nem fog látszódni az állapota, még ha online is egyébként. Ettől függetlenül pedig ez nem egy megbízható funkció, sajnos ez is sok esetben megbízhatatlanul működik.
-
lord_m
senior tag
Sziasztok!
Messengerben az mitől lehet, hogy kizârólag egy ismerősömnél nem írja, hogy mikor volt elérhető? Tegnap délelőtt még mutatta, hogy egy órája volt fent, aztán teltek az órák, pedig használta az alkalmazást, nálam viszont nem jelez semmit...
Közben pl. mai nap folyamán is váltottunk üzenetet, ennek ellenére sem zöld pötty nem volt nála, sem időpont azóta sem...Nála állítódott el valami?
Közeli családtag, nem állított be velem szemben semmit, legalábbis szándékosan biztos nem. Hol kéne megnézni?
Minden más ismerősnél mutatja egyébként az időket.
Köszi, ha tudtok segíteni, hogy mi lehet.
-
degec
senior tag
Sziasztok, Tudnátok segíteni még picit pls... thx ezerrel..
Hogy és hol kell andoridos messenger fb párosban azt beállítani, hogy ha valaki nem ismerős úgy is tudjon messengeren írni, és átmenjenek az üzenetek ! Köszi előre is !
-
totron
addikt
Olyat tapasztaltatok már, hogy accountot összefogó kliensben az egyiken való ismerős ajánlás a másik fiókban jelent meg?
-
Goose-T
veterán
Érdekesség, ti láttatok már ilyet? Felugrott egy poszt, röhögős fejet akartam rá nyomni, de csak lájkot engedett, a többi nem jelent meg. A felette és alatta lévő posztnál simán megjelent az összes lehetőség, amikor a Tetszik gomb fölött tartottam az egérkurzort.
-
Goose-T
veterán
válasz
rayoliviero
üzenetére
Üdv a klubban. Nincs különösebb oka, ilyen szarul működik a Meta AI. Fellebbezni nem tudsz, visszakapni nem fogod. Ha új FB accountot csinálsz, akkor egy idő múlva annál is le fogja tiltani.
Vannak spekulációk, hogy talán a sok letiltott scammer bosszúja, tömegesen jelentenek téged, aztán letilt a Meta AI. Másra nem tudok gondolni. Én is szorgalmasan jelentgettem és tiltogattam a scammereket, aztán ez lett a jutalmam még tavaly októberben.
-
rayoliviero
veterán
A Facebook Marketplace egyik percről a másikra azt írta ki, hogy nem elérhető számomra. Több hirdetésem is volt.
Szerintetek mi az oka?
-
Goose-T
veterán
Slack például. Nem kifejezetten üzenetküldő, inkább csapatmunka-platform, de van benne tökéletesen használható közvetlen üzenetküldő funkció is. A zenekarommal évek óta használjuk, ingyen van. Egyszer az egyik tagot letiltották véletlenül Facebookról, akkor álltunk át Messenger csoportos chatről Slackre.
Szerk.: ott van még a Google Chat is, korábban Hangouts volt, aztán kivezették, de nemrég csak visszakúszott Chat néven. Szóval az is használható, értelemszerűen Google account kell hozzá.
-
degec
senior tag
Sziasztok, elnézést, hogy itt kérdezem meg és off. de létezik olyan üzenetküldő androidra, ami nem telefonszámhoz kötött, és nem messenger? signal, whatsapp, telegram, viber mind telszámos... Köszöntem.. jól..
-
ledgeri
nagyúr
válasz
bela7512
üzenetére
Mondanám, hogy jogsegély, de ha jól emlékszem ebben az évben már jött vissza valaki, hogy rápróbált, és az ügyvéd nem igazán tud mit tenni, mert ToS.
Mondanám, hogy support, de az alapról amit itt olvasok annyim van, és -nem minden üzenetet vagy megfogalmazást látva- valakine elfogadják ugyanazt, amit másnak nem....
Viszont nálad van a business oldal, azon, annak fórumán el lehetne indulni... de úgy, hogy instáról indul az egész én már passzolom!
Mondanám még azt is, hogy most van 100 napod utánanézni olvasni a dolgoknak, de a business nagy része volt a FB akkor az neked pénz.
Nehéz nekem írni bármit aki sosem volt benne tizedennyire sem! -
bela7512
friss újonc
Sziasztok, ma letiltott az Insta. Azt mondja, hogy van egy hozzam kapcsolhato masik account ahol megszegtem a szabalyokat. Es hivatkozik egy ranezesre is hamis profinevre. Dehat nincs masik account-om.
A baj az hogy Insta ossze van kotve a Facebook busines oldalammal az pedig a privattal. Es persze havonta fizezek is 60-70 ezret reklamokra.
De mindent letiltott es 180 napot adott hogy fellebezzek.
Tud segiteni valaki?
Semmilyen link nincs.Nyomorult szar, troger banda. 15 eves a profilom, a vallalkozasom oldalat is karnan tartottam, fizetek mint a katonatiszt. Azt valami algoritmus letiltja.
Es kart okoznak nekema tiltassal.
Tud valaki segiteni? -
degec
senior tag
Sziasztok, HELP pls....Köszi előre is !
Ha valakit letiltok messengeren, hogy ne kapjak üzenetet tőle, de fb-n nem, akkor a letiltott fél kap valami értesítést , hogy le lett tiltva ? vagy csak egyszerűen nem tud majd írni nekem.. ?
-
kenwood
veterán
válasz
hellsing71
üzenetére
Asszem, megvan a workaround. Irj be egy karaktert a commentmezobe mielott tabet valtasz.
-
Alusky
senior tag
Jelentettem egy szokásos "mi adunk neked banki kölcsön alacsony kamattal küldj nekem barátkérés"-t. És WOW kitörölték.
Én kétlem, hogy a FB vette volna komolyan, inkább arról van szó, hogy rövid idő alatt többen is reportolták és egyszerűen átlépett egy előre beállított értéket a reportok száma, eltelt idő és a reportok típusazonossága, ami automatikusan törlődik így. Nagyjából ennyi amit tud a nagy AI. 
Szaporodnak szépen az AI tartalmak is és borzasztó mennyien beeszik. Bár vannak bőven emberi kreációk is amit esznek ezerrel. Most jött velem szembe egy kisgyerek tűzoltós videó is. Véletlenül sem fura, hogy a telefontöltő az fél másodperc alatt felgyújt egy fogasról lelógó kabátot, biztosan nem előre bekészített végigitatva alkohollal, hogy így felfut rajta a tűz egy szempillantás alatt, utána vágás és a gyerek elkezdi spriccelni és elalszik nem is a spriccelés irányában. Totál kamu, megrendezett az egész.
Aztán meg a 2500 komment meg eszetlen mennyiségű like rajta, nem is tudom hogyan bírja a rendszer mikor 30 kommentnél már akadozik. Minősíthetetlen mikor ilyenekkel facsarnak ki likeokat az emberekből. Ugyanez kutyás verzióban is már el lett játszva konyhában gáztűzhellyel, csak ott legalább már többen rájöttek, hogy betanított volt az egész.
Akinek valóban halt meg rokona, gyereke, állata háztűzben annak forrhat a vére az ilyen aljas likevadász videóktól.
És én még azt hittem az 5 minutes life hack bugyogóból virágcserép a legalja.Az oldal újrabetöltést nem lehet kikapcsolni, de ez már hónapok óta ilyen, csak gondolom nem az összes felhasználónál vezeték be egyszerre.
Nekem a telefonon is ilyen, nem is írok kommentet ott, mert simán újratölti, ha lerakom képernyőzárral pár percre és elveszett minden.
Régen azt mondták a telefonnal van valami, de azóta telefont is váltottam és ugyanezt csinálja az újjal is, ez fícsör lesz náluk. -
t72killer
titán
Próbálok jelszót változtatni, telefonomat ellopták, megjön az email kód, beírom az új jelszót, de mielőtt jóváhagyná, köp egy ilyet - nem is próbálok belépni bmeg, csak begejezném a jelszócserét...
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Philips LCD és LED TV-k
- Revolut
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Battlefield 6
- Autós topik
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Assetto Corsa Competizione
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- További aktív témák...
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi 13T 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R9 9950X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- iPhone 11 Pro Max 256GB 100% (1év garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
és csak 3 reklám blokkolóm van bővítményként

! Az sem mindegy, hogy mi lenne a cél, ilyesmik!
?
Azt meg hogy? Elküldted nekik az ujjad?

Ha rányomok, azt írja, hogy április 7-én lép életbe. Abban reménykedem, hogy visszaadják az indoklás nélkül elvett Marketplace-hozzáféréseket. Ezt írja amúgy ki:
Másnak is jött ilyen? Itt most elsősorban azokra nézek, akiknek az utóbbi időben ugyanúgy elvették a Marketplace-hozzáférését, mint nekem.

krizmo_