- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
<cafat>
senior tag
igen bevallom, én is voltam kezdő
sőt még most is az vok
de mégse anyáztam, meg chatereztem, hackereztem mindenkit aki jobb nálam
meg ha előfordult h én vezettem v épp nyertem, akkor se irogattam ilyeneket: loosers, noobs..., hanem csak örültem neki, és a végén rengeteg GG-t írtammeg néha azt h: yeah, i won
ill. mégis: a leges legelső játékomnál volt olyan h:
beléptem 1 ctf szerverre és mindenki kb ugyan úgy (kezdő szinten) játszott, de volt 1 player aki überelt ott mindenkit...
én meg megkérdeztem h: are u a cheater? és a válasz meglepett: nem, csak nem ma kezdtem,
és miután kiderült h magyar, beszélgettünk és tök sokmindent segített h hogyan legyek jobb
és tőle tanultam nagyon sokmindent, pl a célzást + mozgást...
a többi meg kialakult magától
a neve asszem vmi kacsa volt -
parabellum12
csendes tag
Az lehet hogy nemcsak 2 ember ismeri, viszont elsősorban olyanok jönnek fel magyarok közül a Faszkalapra, akik olvassák ezt a fórumot. Namármost pár hete amikor megint elkezdtem játszani, jártam a magyar-on is és találkoztam MRKsokkal. Amikor az említett eset történt, biztos voltam benne, hogy az MRK-ból szólt be valaki.
Először scxhd-re(?) gondoltam, de persze rétes is felmerült. Ezzel a két játékossal voltak kellemetlen tapasztalataim. MOst is van tippem, és remélem az illető fog reagálni.
Köszi Kratos
Neked is Zed -
parabellum12
csendes tag
Az 'istencsászár"ból tudom, hogy vagy te, vagy rétes volt rendkívül udvarias és kultúrált valamelyik nap a Faszkalap-on. Akármelyikőtök is volt player0, ezennel kihívom egy 1v1-ra, aminek bármi legyen is az eredménye, be lesz linkelve ide. Remélem, valaki biztosít egy pb-s szervert, ahol nem lesz 0 vag y1 es a pingem. Nehogy az a mondat hangozzon el hogy ilyen pinggel "istencsászár" lennék. Egyébként a player0 álnév alatt én is dumálnék, feltéve, ha az ismert nevemen nem merném megtenni.
Szóval ki is az a player0? Hol és mikor? -
Bioshock
tag
Ha férfi lettél volna nem a prohardverre irkálsz és fikázol hanem elmondod a problémád dehát te csak egy könyöklős kis k...ög vagy, úgy szeretnél pozicióhoz jutni hogy a más hátábn felkapaszkodsz ,utána lejáratsz.Azzal akarod mások rokonszenvét kivivni hogy csontig benyalsz mindenkinek akit úgy érzel segiti az előrejutásod közben a saját volt klántársad égeted!Na ezzel kétségtelen ., hogy nem engem csak magad alázod le aki a klánunkban volt tudja miről beszélek. Nekem a csapatban pusztán 2 emberrel: veled és a simabörüvel van gondom de te egyböl Úgy állitottad be , hogy ez mindenkire érvényes .Más Én szerinted ;mint az a privát üzenetedben emlitetted nem tartom össze a csapatot. Na ezt szerintem megkérdőjeleznék a volt tagok.Azért mert te egy előre összerakott gagyi webes felületet kisajátitottál magadnak ezzel próbáltad elérni ,hogy hozzád tudjanak fordulni az emberek az én mailcimem fel sem tüntetted.Ha nem tarottam volna össze a csapatot azt hiszem nem lett volna kb 8 aktiv játékosom.Sárdobálásból már jeles vagy és szarkeverésből is már csak játszani kéne megtanulnod.
-
Bioshock
tag
féreg ember vagy te is amit személyesen beszélünk ide irod az után te kis mocskos senki hogy tegnap a seggem nyalod h milyen videokártyát vegyél és egyebek nem baj levontam a konzekvenciát. addig jo ember voltam amig a seggetek alá toltam a szervert nap m int nap.de kb erre számitottam ..igen egy áruló vagy ennyi nem több.biztos nem futok bele ebbea hibáb a többet , hogy ilyen emberrel mint te szervert alapitsak.a kétszinüség ezek után már kétségtelen csak hogy tudjátok milyen emberrel álltok szemben.A klént látod ezért is oszlattam fel .
-
Mc Röff cpt
csendes tag
Köszi Tupack majd meg nézem azokkal a beállitásokal nekem amugy eddig mediumon volt minden mert aszonykám álltalában itt üll melletem amikor játszok és nem szereti ha nagyon kockás
Victoy te egy rendes srác vagy jó fej jól nyomod és nincs elszálva az agyad!
Maradj ilyen
Nekem személy szerint nincsen bajom Rétesel,de tudom hogy szeret le lépni a vesztes csatákból ahelyet hogy végig tolná a gamet és elviselné a vereséget !
Amugy ez várható volt hogy meg szünik az MRK!Sok sikert az uj klánhoz rem hoszab élletü lesz
-
Mc Röff cpt
csendes tag
Én személy szerint nem szeretem a kempereket
Nekem az a stilus nem is fekszik igazán én amióta az eszem tudom rush emberke vagyok és szeretek magyar serón játszani bár sokszor szét lönnek de akkor is
Persze tudok taktikusan is játszani de amikor csak napi 20 perced van gamelni nem biztos hogy ugy mész fell játszani hogy most le glitcseled vagy kampeled a mapot akkor egyszerüen a fun számit !
Én szeretek játszani és szeretek veletek is játszani bár soha sem leszek egy nagy pro de én legalább tudok veszteni ami a mai teljesitmény orientált világban már nagy szó!!
Életem nagy értelne pedig most hiv ugy hivják hogy Kornélia és ma pont 1 éves !!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elite: Dangerous
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Filmvilág
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fujifilm X
- PlayStation 5
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest