Új hozzászólás Aktív témák
-
rollins
őstag
Ja, süllyedek meredeken.
Örülj neki, egyre jobb leszel.
Viszont tegnap elkezdtem megint nosztalgiából ET-zni. Jó is volt, de az Adrenalin-on tegnap nem csak botok voltak, többség ilyen pro szinten nyomta, ott is hamar lelőlettek, szinte már fájt. Lehet abba kéne hagynom a játékokat egy időre, de nem biztos hogy kibírom.
[Szerkesztve] -
tupacamaru
veterán
Most a végén is ugrált, de csak egy pillanatra volt magas aztán visszaugrott a rendesre.
Jó volt a mai. Rég volt ilyen jó kis össznépi-összeröffenés.
Ezért külön köszönet a szerver-gazdának.
Csináltam egy jó képet.Gab mester fentvolt a csoveken és a mikor lelőttem fejjel esett le.
Biztosan fej-nehéz.
[link]
[Szerkesztve] -
GC-EvElyN-
senior tag
Al BUndy az nagy fész, megvan az összes Rrcs. Nem tudom megunni
A link tartalma jelen esetben megállja a helyét, tényleg elgondolkoztam a dolgon
(Így kettőnk között: Megérdemelné)
Nos, szerintem is másra gondolt, kíváncsi vagyok Detox erre a rövidítésnek magyarázatára a szemályes szótára értelmezésében
[Szerkesztve] -
GC-EvElyN-
senior tag
Akkor: ez a fear az olyan fear, ami nem okoz igazi fear-t, de fearni a real life-ban fear. én fear attól, hogy majd fear vmi fear-ni valótól. fear is what fear is. és not else. nothing hanem fear. Ez is fear onvonal. Nem evy's fear onvonal. Evy fears hogy faer-t okoz...
Fear online
Így jó? miért zavar? te fearni ? -
Detox!
senior tag
azért a TDM még akkor is taktikusabb ha semmi összjáték sincs. Ott a csapattársaid helyzetéből elég jól lehet következtetni hogy merre van az ellen, és legalább nem arra születsz hogy röpül feléd a granyó. DM is jó a rush miatt de ott rengeteg múlik a szerencsén, és esélyed sincs úgy mozogni/lőni hogy minden irányból ''fedezd'' magad.
Arni: Jó rég volt az az idő.. Te, Silencer, Dunc, Soak, Rob, Padree, és jómagam voltunk anno ha jól emléxem. Tényleg voltak parázs és jól elosztott csaták
[Szerkesztve] -
Armahun
addikt
-
Detox!
senior tag
Odabasz, nicket módosítok ezentúl
PH!>>Romeo
Jajj még az ihlet is elkapott
Rómeo vérzik, Júliával gémelt.
Azt hitte egyszerű lesz, majd a tetőről kempel.
Ő hitt Júliának: ''nem bántalak édes''
A sarokhoz érve, mégis a fegyver csövébe nézett.
Rómeo először rettent, először hanyatlott hátra,
nem gondolta volna: ólmot kap a pofájába.
Júlia habozott, s végül letette a fegyvert,
de az ösztöne űzte: öld meg a tetvest.
Sílécét előrántva fejbebaszta Rómeot,
Aki belement a játékba s kitárazta a 30 golyót.
Amikor a szívlapátért nyúlt már taccsant az orra vére,
Júlia szemébe nézett, aki irgalmatlant küldött a veséjére.
Megfogta a szívlapátját, s viszonozta az áldást,
De Júliára nézve megállította a gyilkos csapást.
Eldobta a lapátot, s távozásnak fordult
az utolsó amit érzett, hogy átüti egy skulló.
Utoljára egymásra néztek, s szemükben
a szenvedély tüze égett.
Rómeo vérzik Júliával gémelt..
[Szerkesztve] -
Dr.Burn
őstag
Ki kell probalni. Tenyleg nem tudom mi lehet a hiba, mivel van aki panaszkodik van aki nem. Lehet egyszerüen nincs optimizalva rendesen a multiplayer resz es elege zabalja a gepet, lövesem sincs hogy mi lehet a gond, ha tovabbra is fennall ez a problema utana fogok jarni.
[Szerkesztve] -
Dr.Burn
őstag
De ha lagolna a pingeken is latszodnia kellene. Es a szerver terheltseg se ezt mutatja. Valszeg nagyon terhelheti a geped sok jatekosnal, föleg mikor egy helyen van mindenki
igy elkepzelhetö hogy egy kisebb pillanatra beakad a geped, a jatekmenet meg eleg gyors ahhoz hogy utana mar az emberek mas pozicioba kerüljenek. Erdemes lehet gyengebb grafikara tenni es kiprobalni ugy. -
Detox!
senior tag
Nem akartam túlterhelni a hölgyet (sry muszály volt
) , mert ha összekever két hsz-t akkor én lettem volna a hülye. (így csak bunkó vagyok
). Meg szegénynek bőven elég mára a leégett rizs is.
Tupa: inkább egy Sex on The Beach-et kevernék neki (jajj de elnyűtt) , ő meg főzne nekem fincsi kozmált rizst meg burkutt hust
Arni: Jó látni, hogy jól látsz vagy migyertek mind, de hozzátok a konyhatündért (
) is
Berugunk oszt aki megnyeri a húzós versenyt az kiérdemli Evi ünnepi menüsorát
[Szerkesztve] -
GC-EvElyN-
senior tag
Ja tényleg, ezt a kérdést egyszer már feltettem(másodjára már hülye kérdés volt) Bocs! Hát még egy kis türelemre kell magam intenem a játékban, de eljön az is. De egyelőre ezt a nagyon nem jó patkányt kellene megszoknom és beállítanom. Kb 3-4 hete vettem, és nem tudom megszokni. Lehet hogy túl nagy, az a baj. Miért nem terveznek nekem egy egeret? Fatality-nek bezzeg csinálnak vga-t meg mindent. Pedig...
na mindegy. A rizset megint zétfőztem -
Detox!
senior tag
Most olvasom a puszis dolgot. Nekem már több kell mint egy helyes pofi, szal ugyanúgy céccabom a picike száját és a falakra festem a vérével hogy ''Kellett ez neked B+??'' ((
)).
Ja igen, egy kicsit árulkodó hogy lefényképezted az alkalmakat amikor sikerült lelőnöd
Piece Fatter
szerk: csatlakoznék Camperhez: Te Dög
[Szerkesztve] -
Armahun
addikt
-
-
GC-EvElyN-
senior tag
Jójó, teényleg hihetetlenül gyors vagy, de nemtudom, hogy a posztom milyen személyes infókat tartalmaz, hogy már csak a telszám hiányzik. No de ezt a kis figyelmetlenséget elnézem Neked, talán utoljára. Amazon: nem keverted ösze a két linket véletlenül? Apropó h
ogyan gyűjtöd össze ilyen gyorsan a linkeket?
Jaa amúgy az a lehetséges, nem feltétlenül beteljesülendő jövőt mutatja, amikor 30 éves leszek(bár ez nem olyan biztos)
[Szerkesztve] -
GC-EvElyN-
senior tag
Linkeld már be lécci amikor mondtam.
Köcce
Nimrod, Soak, Tupa
Nem vagyok vérengző amazon, mindent lehet kérdezni normálisan, és nem rögtön akkor amikor belépek játszani. Pl.: Tupától és Nimrodtól már nem venném rossz néven, mert ők hajlandóak másról is beszélni, bár mostanában hanyagolnak, bár érdekesek a témák amúgy ezen a fórumon. Nagyjából végigolvastam, majd kérdezek is, dew most amúgy nagyon rohanok, csak már megint elindult a dumavágy.
A bunkóság és az indiszkréció amit nem szeretek.
Na húzok
[Szerkesztve] -
Új hozzászólás Aktív témák
- CPU léghűtés kibeszélő
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Horgász topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Hamarosan kapható a Helegaly linuxos handheld gépe
- További aktív témák...
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest