- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Bemutatkozott a Fairphone 6
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Kr/\toS
senior tag
válasz
Peti78 #10663 üzenetére
Meghallgatnám hogy milyen.
Én azért vettem SLk Medusát mert több külföldi elemzésben jobbnak hozták ki mint a Barracudát. Nem bántam meg, bár zenére tényleg van jobb; jó hangkártyával elég jól optimalizálható zenére is. Ami maximálisan elégedetté tesz az a szubmély hangok brutális visszadása, tényleg hozza a házimozi rendszer hangképét .
-
Lajkó
őstag
válasz
Peti78 #10660 üzenetére
Köcce.
yo8Arni. van ilyenem ha kell
hosszútávon kényelmetlen, szvsz nem elég hangos, és még mozog a miki is rajta, de az enyém!!!
de pl ez jó vétel lenne, ha van zséd rá!!! -
Lajkó
őstag
válasz
Peti78 #10619 üzenetére
Az enyém mellet sem áll rendőr!!!
KDR-rel lett volna warféleségünk, de olyan lagos szerójuk van 7 playernél, hogy lehidalnátok rajta. Volt olyan, hogy elszámoltam vagy 8ig mire reagált a szeró a dolgokra. Persze bele is haltam.
Azért 1on1 egész türhető volt a playa. Meg is kóstolták a G2A2-m tusát 1X-2X! -
Gy3pm3st3r
tag
válasz
Peti78 #10367 üzenetére
A gliccs az valóban elitélendő ill én is azt mondom ,hogy nem szép dolog, bár azt nem mondanám,hogy egy szinten lenne a leannal ebböl kifolyólag én sem szeretem ha gliccsből szednek le,de a leant azt nem itélem el. Én pl nem érzem magamon meg nem is szoktam használni a leant ugy mint mások,és még én voltam a kemper meg stb stb.....
-
OnSeT
őstag
válasz
Peti78 #10367 üzenetére
Ebben egyetértünk, a lean még határeset, de a gliccs az teljes mértékben elitélendő.
Utóbbi, végülis annak a következménye, hogy ingyenes lett a fear multi,
és érthető módon így nem kívánnak több pénzt bele ölni a fejlesztők.módosíthatom a leant-is, ha eláruljátok hol kell átállítani, és többen is ezt akarjátok.
ugyis ritkán használom.
v!ct0y. azér az már extrém eset
, szvsz Kr/\toS se ilyen mértékű tuningra gondolt.
-
OnSeT
őstag
válasz
Peti78 #10362 üzenetére
Érdekes, most hogy feleztem az ua sebzését, senki se vitte túlzásba a használatát.
Ha így nyomtátok volna alap beállításnál is, nem módosítottam volna.Még1 gondolat az ua-ról, sztem gyári beállítással túl erős, mer az nem reális, hogy belelövök egy fél tárat valakibe és nyugodtan fut tovább, ö meg egyet üt és én kifekszek.
Egyébként igaza van Kr/\toSnak,az állítását bizonyítja, hogy a játékosok 90%-a g2a2-vel nyomja.
Na mind1 a fegyverek sebzéséhez nem nyúlok, az már sok lenne a társaságnak.
-
Kr/\toS
senior tag
válasz
Peti78 #10362 üzenetére
Ugyan miért lenne az? Mindenkire vonatkozik, tehát mindenki ugyanolyan esélyel indul. A másik meg az hogy a vak is látja hogy az RPL alul van skálázva. Kicsit emelt sebzéssel tökéletesen használhatóvá válik a g2 dominanciája ellen. Sőt a shotgun meg nagyon szór, és túl rövid a lőtáv. Elég csak ezt a 2őt megváltoztatni és teljesen más játékmenetet kapsz. Ezeket rég helyre kellett volna tennni. Mert most mi van: g2a2 és néha penetrator...és persze asp, mert a többi nem elég hatékony.
-
OnSeT
őstag
válasz
Peti78 #10324 üzenetére
persze lehet hallani ha közeledik az ellen, de mikor az ember hang nélkül nyomja??
a respawnot úgy értettem hogy pl. mögöttem lévő teremben éled, ua-ra vált, fut, ott vok, üt.
valamint helyesbítek még1et nem folyosó, hanem belső szűk terek."Félreértesz, még csak rövidtávú krízisbe sem kerültem a pass hiánya miatt,
egyébként is láttam, hogy tele van.
Ezt meg aztán végképp nem tudom, hogy mire írtad"és nem tudom honnét
veszed hogy nem látlak szívesen a szerón...."erre írtam:
"Hát (háttal sem kezdünk mondatot) én ma nagyon nem játszottam jót,
persze talán lehetett volna, ha tudok egy pass-t. Na mindegy,
a szerver nyitójának szíve joga azzal megosztani akivel akarja."én meg ezt nem értem mire irod:
"A panasz pedig, ami a 3-4 leuazott csapattársról szól az
pedig további kérdéseket vet fel.
A számomra izgalmas szervereken VAN TK."a HUN teszten van TK.
"És persze az is, hogy mi a jócsudának jár együtt az egész csapat?"
na ez rám nem hiszem hogy igaz, én legtöbbször szólózók, amit sokan nem is szeretnek.
figyeLEK, LEK, LEK, mi is volt a neved a Viaaa előtt?
-
Lajkó
őstag
válasz
Peti78 #10319 üzenetére
neszójábe...
Amúgy bárhogy is legyen én nem élek semmilyen modot egy szerveren sem. Legyen az akármilyen harcmód sebzésének a modja, vagy akár csak tárkapacitásbeli eltérés.
Ha Combat, akkor legyen az Combat, és kész !!! Ha másért nem, hát azért, mert pl. mizu ha nem a HUN Teszt szerón játszol? Akkor noobozol mindenkit aki egyből lecsap mint a k@kit?Pl. kizárólag ezért nem járok az MRSA szeróra, mert ott is muszálynak érezték, hogy hozzápiszkáljanak a dolgokhoz. Pedig nagyon jó hangulatu, és pörgős meccsek szoktak volt ott lezajlani. Nameg Tupát sem egyszer látom ott nyomulni, és fáj is a szívem emiatt.
Egyszó mint száz: Én köszönöm szépen, de nem fogom látogatni a HUN Teszt szerót ha modolva lesz!
Lehet, sőt biztos hogy emmiatt sokan azt mondják rám, hogy vaskalapos, konok, sőt talán még hülye is vagyok, de lesz...om
Képzeljétek el, hogy mindenki másfélleképpen, és másfelé gondolkozik. Annak mekkora káosz lenne a vége? Arról nem is veszélve, hogy Ti is behánytok amikor pl. először nyomod meg a jump-ot, és elszáltok az egekig.
Csak kár hogy egyre kevesebben gondlokoznak hozzám hasonlóképpen.OnSeT: persze a pass, az pass
-
OnSeT
őstag
válasz
Peti78 #10320 üzenetére
és talán nekem kéne?
már megbocsáss de én biztos nem fogok azért szégyenkezni, mert vki mögöttem respawnol, és kiüt miközben lövöm az ellent... de ha valóban percekig követ és úgy szed le ua-val akkor is csak maximum beírom hogy loool nice.....
az általad idézet rész történetesen a hsz-ed kioktató részére vonatkozott:
"Amúgy meg ha lehet látni az "only ua" játékost közeledni, akkor nem az előre gombra kellene rátapadni, hanem a pici fejet is használni."
Nyilvánvaló, hogy ha nyílt terepen szalad vki felém ua-val, akkor nem fogok felé sétálni azt mormolva hogy üss ki b+
csak ugye a távolságok nálam másként hatnak a belső szűk folyósokon 0-ás pinggel mint, nálatok a 40-el..... nemegyszer volt, hogy méterekre ütöttek felém és ezért haltam.
meg szó szerint az ellenről pattanok le egy jól sikerült rúgás után, de ennek ellenére nem lesz neki semmi baja..a passról meg ...
talán nem szeró zárás után kellene itt panaszkodni hogy jaj nem tudtam a jelszót és ezért nem tudtam jönni....
nem ugyanaz a fix 10 fő tolta a kezdetektől a végéig, szóval volt jópár embercsere, és ha még időben beírjátok ide hogy kéne a pass a hun teszthez, akkor megkapjátok ...
ha már x-en nem tudtátok beszerezniha visszanézitek tegnap 9 körül irt ide ZeD amikor még javába ment a gém, és biztos vagyok benne hogy ha ott vigyel 2 hszben is a jelszóra irányuló kérdés akkor beírja nektek:
"a pass az pass gyerekek nyomás lőni"
vagy vmi hasonlót
jól mondom ZeD?
de most már tényleg kár a tegnapin rágódni, máskor is lesz hun teszt ha jelszóval megy akkor az pass lesz, ha változás van azt itt közlöm.
és nem tudom honnét veszed hogy nem látlak szívesen a szerón....
a szerver nyitva áll mindenki előtt, számodra és potkem részére is.
-
OnSeT
őstag
válasz
Peti78 #10310 üzenetére
A játékot Lajkónál kezdtük, csak elszabadúltak a pingek,
ezért mentünk át a HUN teszt-re, a jelszón nem változtattam, maradt pass,
mint a másik szerón.Ez még a hszedben is szerepel.
de sry tényleg nem írtam be ide, mivel jött mindenki és megtelt szeró.
Van igazság abban amit írsz, egy részével egyet is értek.
az a baj hogy az esetek többségében nem szemből érkezik az ua...
és nem a körönkénti 2-3 alkalomról van szó,
hanem arról mikor 1-2 perc alatt történik ez és az illető a
killjei felét az uanak köszönheti.Milyen néven játszol?
Kr/\toS: a felezett ua sebzés jónak hangzik, kipróbáljuk itt is, arany középútnak remélem megfelel mindenkinek
(most tizedére volt csökkentve az ütés ereje,egy külföldi szerón volt ez a beállítás),
viszont a fegyverek sebzését nem piszkálom, azok maradnak alapon.Detox!: nem kicsit, nagyon
rajtad kívül szinte mindenki tudta
Brent: próbáld az első hsz-ben linkelttel.
-
Padree
senior tag
Ne haragudj de kit érdekel hogy bajod van a moderátorokkal? Beszéld meg velük a ''moderátort keresek'' topikban. Tiszteld meg a topikot azzal hogy betartod a szabályokat, ha nem a FEAR Combatról akarsz beszélni akkor legalább tedd OFFba. B+ nekem qrva magas a tűréshatárom de ezt már énis kezdem unni. ZeDnek normálisan megírtam priviben mit gondolok (válaszul, mert őis abban keresett) - nem a moderátoros vitáról, nem a lelkedbe gázolásról, hanem a játékról, amiről ez a topik szólna ha nem offolnátok szét.
Fejezzük ezt be, ha játszani akartok velünk vagy azzal kapcsolatban lenne építő megnyilvánulásotok akkor szívesen látunk titeket, a történtek ellenére is, én biztosan, de ahogy tapasztaltam a minap a szerveren a nagytöbbség is ugyanígy van ezzel. -
tiv83us
veterán
Kedves PETIKEM!
Hsz-ed ossze-vissza van, alig lehet kihamozni belole kinek melyik resz szol, maskor jobban szedd ossze a gondalataidat.
Ha problemad van a moderalassal, azt kerlek jelezd a Jogos moderalals [link] cimu topikban.
Hagy tudjam mar en, mi az en dolgom, jelenleg en vagyok itt a moderator es nem te PETIKE.
Magi20 forumtagot /ha nem tunt volna fel/ 3 napra kiraktam pont ezek miatt, biss kollega pedig figyelmeztetve lett es meg lett neki mondva, hogy utolso huzasa volt.
Te is jobban teszed, ha visszaveszel a kioktato stilusodbol.
ps: Koszonom a jotanacsokat, naponta 10-12 orakat dolgozom, rendes munkahelyem van, csaladom es normalis maganeletem.
Ha tovabbra is ketelkedsz a moderatori kepessegiemben, akkor barmikor irhatsz a fenti linkelt topikban, illetve irhatsz a PH! Hazigazdajanak es uzemeltetojenek, Parcinak /parci@prohardver.hu/.
Minden jot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- EAFC 25
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Háztartási gépek
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraWide 29WQ60A-B LED IPS Monitor! sRGB 99% / 5ms / 100Hz / FreeSync
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraWide 34WR50QC-B Monitor! VA 3440x1440 / 100Hz / FreeSync
- FÓLIÁS! LG 32MR50C-B ívelt VA Monitor! 100Hz / FreeSync / 5ms
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged