- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sundesz
addikt
Mitől lehet az, hogy egy ponton (nagyából ugyan ott) fagy a FEAR?
-
Sundesz
addikt
Hát ezaz, ahhoz képest, hogy milyen gépen futtatod(m) a F.E.A.R.-t nem túl rózsás a helyzet. Mellesleg érdekes, hogy akármit csinálok a géppel nem jön több FPS (procituning, új driver, patch, VGA tuning), szal kicsit lelombozó...
[Szerkesztve] -
Sundesz
addikt
válasz
Dilikutya #682 üzenetére
Azért panaszkodok, mert idegesít és felháborít. Az SP demot még 9800 Pro-n próbáltam, de ott meg aztán játszható beállítást 1024-ben alig találtam. Csak azt a tényt állapítottam meg, hogy vmiért nem frankón fut a game úgy általánosságba véve (nem csak nálam) és titkon abban bízok, hogy vmi driver majd megoldja a gondot.
-
Sundesz
addikt
Nem rossz game, elég jó hangulata van, csak egyetlen egy dolgot szúrtak el a készítők (de azt nagyon), méghozzá az motort. Olyan szinten optimalizálatlan, hogy az már fáj és sajnos indokulatlanul erős gép kell alá, merthát annyira nem estem hanyatt a grafikától. Az abszolút etalon minden téren a Chaos Theory turbózott motorja, ami nem csak, hogy kegyetlen szép de jól fut gyengébb gépen is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi haladó szinten
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Óra topik
- Futás, futópályák
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest