- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Yettel topik
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Hasaggymeg #26268 üzenetére
Természetesen. Előre is köszönöm.
-
Igazából még rövidebb az üzenet. Ennyi lenne.
Tisztelt Google!
Youtube fiókjaimat törölték. Erről egy rövid üzenetben értesültem, mindenféle indoklás mellőzésével.
Kérdésem az lenne, hogy van e valami mód, fiókjaim visszaszerzésére, vagy egy új fiók készítésére?
üdvözlettel: -
Kedves urak! Egy olyan problémám lenne, hogy a google részére kéne küldenem egy levelet, amiben magyarázatot kérek youtube fiókjaim végleges, indoklás nélküli törlésére, illetve arra, hogy van e valami mód, régi fiókjaim visszaszerzésére vagy egy új fiók nyitására.
Ezt azért elég pontosan kéne lefordítani, és ehhez kevés vagyok. Ha megfogalmazom a levelet volna aki lefordítaná nekem? Úgy gondolom, hogy max. 5-6 mondat lenne. -
Üdvözlet az uraknak!
A skrill-nek kéne egy rövid levelet lefordítani angolra. magam is megcsinálnám de ez esetben fontos a pontos és helyes értelme a levélnek.
Szóval ez lenne.Tisztelt Skrill!
Az önöknél vezetett számlámon lévő összeget egy oldalról sem tudom elérni. Ha a skrill-re bejelentkezek akkor látszik az egyenlegem ami felhasználható de bármely oldalról igénybe akarom venni, 0 HUF jelenik meg és a fizetés mehiusul. Mi lehet a probléma?
Tisztelettel: XY
Előre is köszönöm!
-
válasz
Bjørgersson #20446 üzenetére
Köszönöm!
-
Skacok!
Gondoltam kipróbálom a cyberfox böngészőt de a hivatalos oldalon a letöltésnél egy elég komoly figyelmeztetést küld. A szöveg itt olvasható. Valami gebasz van ha törölni akarod a böngészőt de többet az én konyha (se) angolommal nem tudok kivenni belőle. Valaki tudna valami közelebbit mondani róla? -
-
Srácok a world of tanks játék supportjának lenne egy rövid üzenet. Ha valaki lefordítaná.......
Igazából ennyi az egész:"Sziasztok!
Meg szeretném változtatni a jelszavamat (nem biztonságos) de az aktiváló kód egy olyan mobilszámra megy ami már megszűnt. Mi ilyenkor a teendő?"
-
Esetleg még lenne három mondatom ha valaki bevállalná.......
-
-
Srácok!
Egy angol nyelvű levelet szeretnék küldeni a word of tanks, online játék supportjának egy befizetéssel illetve az ellenérték hiányával kapcsolatban. Nem egy túlbonyolítot dolog lenne, két, max. három mondat de szeretném ha az pontosan lenne lefordítva.
Ha valaki megcsinálná azt megköszönöm szépen.Privátban elfüldöm a szöveget.
Új hozzászólás Aktív témák
- WHQL aláírást kapott a legutóbbi gyorsjavított GeForce driver
- Spórolós topik
- Gmail
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- PS5(DS5) Hall effect és Xbox Series TMR analóg analóg csere
- Xbox Series TMR analóg és PS5(DS5) Hall effect analóg csere
- Dell Latitude 5421 - i5 11500H/16GB/256GB SSD/Windows 11 ÁFÁ-s TOUCH
- Dobozos gamer MSI Prestige 14 /i7-1185G7/16GB/512 SSD/GTX 1650 4GB GB/FHD/IPS/Gari/
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest