- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mobil flották
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Ernő
tag
válasz
lajafix #4347 üzenetére
Igen abban volt. Ha az mondom hogy „gun to kill” ahol hasonló „főnév to ige” szerkezet van, ezt úgy fordítanám (most slamposan), hogy „fegyver ölni”, de ezek szerint mondhatom azt is, hogy „hogy ölni való fegyver”?
Amit nem értek:
"I need a woman to love"
azt úgy fordítanám, hogy „szükségem van egy nőre akit szerethetek.”
Ezekszerint „szükségem van egy szeretnivaló nőre”? - most melyik a jó?(ui.: nem kizárt hogy totális vakvágányon járok)
-
rien
senior tag
válasz
lajafix #4331 üzenetére
az emberi erőforrás = humán tőke, ez ugyanaz a dolog és ez az ami változáson megy át...
De ha szerinted elég úgy ahogy fordítottad, akkor nekem tökéletes és nagyon szépen köszönöm mégegyszer.
még annyit légyszi mondjál már, hogy oké mehet vagy esetleg így változik a fordítás. -
rien
senior tag
válasz
lajafix #3895 üzenetére
Köszi szépen
Van ilyen cd-m is, de ezen az oldalon az tetszett volna meg, hogy jól elmagyarázza a nyelvtant, ami nekem sajna kihullott 4 év alatt, ezzel akartam kezdeni.
Ilyen jól leírva én még sehol sem láttam a nyelvtant, csak hátha kitudja mennyi hiba van benne akkor nem sokra megyek vele: [link]
itt meg az ominózus Have she got? [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Milyen SSD-t vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Mobil flották
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Metal topik
- További aktív témák...
- Eladó 2 monitor csomagban, de akár külön-külön is ASUS XG438 + Acer B246HYL
- Ikea mittzon íróasztal, 140x60
- Bluering Libra irodai forgószék
- HP ProDesk 400 G5 DM Mini PC, Intel Core i5-9500T Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD Win 11, Számla, 2
- HP Z240 PC, Intel Core i7-6700 Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3032, 100% Akkumulátor
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest