- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Hasaggymeg #23551 üzenetére
-
törölt tag
Sziasztok
Lefordítanátok nekem ezt?
A megrendeléskor úgy emlékeztem, hogy ez a telefon NFC képes, sajnos kiderült, hogy nem.
Szeretném a megrendelést visszavonni és kérem, hogy a pénzt utalják vissza a PP számlára.
Köszönöm -
törölt tag
futtatom a noti akku kalibrálóját és ezt írja nekem, akkor most hagyjam az akkunk futni vagy tegyem be neki a hálózati táplálást?
please leave the battery running out of power
thx -
törölt tag
kaptam egy mailt, az eladó laptopomra, hallottam már ilyenekről, jól gondolom, hogy megpróbál madárnak nézni?
Micheal Philips üzenete: Hello I am Micheal Philip from London.I want to buy your item for my son who has just relocated in west Africa (Nigeria) and the item is needed very urgently because he has told me to buy the item for him and i don't want to disappoint him , and don't want him to loose the competition and i have already promised him that i am going to buy it for him and send it to him in NIGERIA. So kindly tell me the price that you are expecting to sell the items. More so, make inquiry for the cost of shipping to NIGERIA via UPS or FED EX so that i can know what to do next to make the transaction fast and secured. Kindly get back to me as soon as possible. PAYMENTS: BANK TRANSFER. I HOPE TO READ FROM YOU SOON.
-
törölt tag
kaptam egy ilyen levelet, amit nem értek, részben mert nem tudok angol, részben meg nem arra felelt sztem amit kérdeztem
mit jelent ez pontosan?
Don't let it get away. This item ends soon. If you want it, you'll need to bid to have a chance at winning it.
-
törölt tag
szeretnék segítséget kérni: van egy termék, aminek szeretném megtudni a disztributorát. ehhez pedig levelet kellene írnom, de nem valószínű, hogy ismeri a magyar nyelv bugyrait.
a levél magyar szövegét inkább priviben küldeném el annak, aki segíteni tud ebben. -
törölt tag
egy kis segítség kellene, ez hogy van angolul:
Postázod a terméket Magyarországra is? Mennyi lenne a postaköltség?
köszönöm a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- iPhone topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- bambano: Bambanő háza tája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Eredeti Xbox One játékok
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / Samsung SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Eredeti Xbox 360 játékok
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők! GAR/SZÁMLA! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RTX 3060Ti/3080/4060/4070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest