Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
-
Mobilarena
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brekk
addikt
Közben én is nekifeszültem a benchnek és érdekes tapasztalatokkal lettem gazdagabb. A ramjaim simán viszik a c14et 3200on, habár ha szerencsém van akkor ki lehet ebből hozni még többet is. A proci ami ment 6Ghz-et Achinak az az Extremeben csak 5800MHZen működött, 59-es szorzóra azonnal fagyott. De ha a BCLK-t vittem felfele akkor ment neki az 5900MHz. De ennél fentebb már nem ment. Nyilván azt h a proci nem egy bajnok eddig is tudtuk. A hűtőpaszta megdöglését 2x is tapasztaltam, aza csak tegnap kétszer.
Ha nem látnám a saját szememmel nem hinném el. Egyszercsak megdöglik a paszta, és onnantól az 5800Mhz hörüli bench stabil proci 5500on még a wint se tudja bootolni. Ilyenkor jön a csodafegyver, és -30fokig fel kell melegíteni, majd minden újra, és minden működik megint.

Viszont hwbotrpime pontok alapján nagyon jó a lap, mivel 7300 pont fölött hozott 5800MHzen, ami állítólag 6000MHz körüli érték. Tehát a lap valószínűleg nagyon gyors. Hirtelen ennyi, most procikeresés jön és újabb tesztek.
ÉS közben elindultam egy másik vonalon is a hűtőpasztában, elég izgalmas és igéretes, ezzel lehet ki lehetne küszöbölni a paszta megdöglését, de egyelőre többet nem akarok mondani róla, ha új infóm van úgyis írok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mazda topik
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia)
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 1000GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ha nem látnám a saját szememmel nem hinném el. Egyszercsak megdöglik a paszta, és onnantól az 5800Mhz hörüli bench stabil proci 5500on még a wint se tudja bootolni. Ilyenkor jön a csodafegyver, és -30fokig fel kell melegíteni, majd minden újra, és minden működik megint.