Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Brekk

addikt

Közben én is nekifeszültem a benchnek és érdekes tapasztalatokkal lettem gazdagabb. A ramjaim simán viszik a c14et 3200on, habár ha szerencsém van akkor ki lehet ebből hozni még többet is. A proci ami ment 6Ghz-et Achinak az az Extremeben csak 5800MHZen működött, 59-es szorzóra azonnal fagyott. De ha a BCLK-t vittem felfele akkor ment neki az 5900MHz. De ennél fentebb már nem ment. Nyilván azt h a proci nem egy bajnok eddig is tudtuk. A hűtőpaszta megdöglését 2x is tapasztaltam, aza csak tegnap kétszer. :D Ha nem látnám a saját szememmel nem hinném el. Egyszercsak megdöglik a paszta, és onnantól az 5800Mhz hörüli bench stabil proci 5500on még a wint se tudja bootolni. Ilyenkor jön a csodafegyver, és -30fokig fel kell melegíteni, majd minden újra, és minden működik megint. :F :Y
    Viszont hwbotrpime pontok alapján nagyon jó a lap, mivel 7300 pont fölött hozott 5800MHzen, ami állítólag 6000MHz körüli érték. Tehát a lap valószínűleg nagyon gyors. Hirtelen ennyi, most procikeresés jön és újabb tesztek.
    ÉS közben elindultam egy másik vonalon is a hűtőpasztában, elég izgalmas és igéretes, ezzel lehet ki lehetne küszöbölni a paszta megdöglését, de egyelőre többet nem akarok mondani róla, ha új infóm van úgyis írok. :K

Új hozzászólás Aktív témák