- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tidus
addikt
válasz
subaruwrc #3516 üzenetére
Nem lennének állat távolságok beszállnék egy nitró mókára, chipset fagyállózással, az UD 9-el,
.
Ezzel az eredménnyel tényleg nem magas órajelet értél el nitróval, ehhez a snassz léghűtéses eredményhez képest, viszont bclk nagyon odavág neki,.
Én 221bclk fölé nem is tudok léggel menni, viszont qpi slow-al még nem próbálkoztam XP alatt. -
Zé_Mester
őstag
válasz
subaruwrc #3516 üzenetére
gratula-gratula.
korrekt eredmények, azzal a pottal így hűteni a procit és tartani a hőfokot nem egyszerű feladat. úgy látom most már a 2d-s teszt a menő, úgyhogy nekünk is rá kéne feküldni. de azért egy 3d-t tolhattál volna, csak úgy a nézegetés kedvéért.
a termoszoddal tényleg kezdj valamit BGS-re, ha egy óvatlan bóklászó néző hozzáér úgy kell leamputálni majd a kezét -
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
subaruwrc #3362 üzenetére
thx, 6807mhz volt a max, over is látta, csak a valid nem lett meg :S
több vcore-t pedig azért nem kapott mert a lap nem tud többet mod nélkül
evga p55 ftw vagy classified kéne ide, de azért a pár mhz-ért nem fogok venni, a SPI-vel pedig nem tudom mivan, de nem nagyon akart lefutni alacsonyabb orajeleken sem, vagy imc-t kell felfűteni, vagy a cpu bugos mint néhány clarkdale esetében... -
Achill3uS
nagyúr
válasz
subaruwrc #3344 üzenetére
nem hinném, sztem opb kettőt vett... viszont azt mondta nincs elájulva tőle... jó pot meg minden, de mivel nincs benne elég réztömeg, nem tud akkora hővel megbírkózni és nem is tartja olyan jól mint az F1EE... persze erre írta kingpin hogy "designed for better and different CBB/CB using purpose." oké, ez ilyen középútnak tűnik nekem, viszont hogy mostantól ne is gyártsa a régi F1-et én hibás döntésnek érzem...
-
Zé_Mester
őstag
válasz
subaruwrc #3177 üzenetére
az a baj a gigabyte cuccokkal, hogy van egy rakás szemét sample lap a kevés jó között, amit ilyenkor bedobnak a versenyekre, és a nagy része használhatatlan, pl a mostani GOOC magyarországi fordulós UD3 lapok közül is pár darab...... stbstb.
és az a gáz hogy ilyenkor a szerencsétlen versenyző szívja meg, mert szétveti az ideg, hogy nem megy, és hogy mit ronthatott el, közbe meg mindent jól csinált, csak alapból szar a cucc
az UD7 meg sztem alapból egy zsákútca, nálam 2 ilyen lap is volt, meg még egy jópár az ismerős körökbe, azóta se ajánlom senkinek se, mert gázhajrá toyone , ne foglalkozz semmivel, csak toljad neki
-
04ahgy
nagyúr
válasz
subaruwrc #3105 üzenetére
Ok. Dewar palackot honnan lehet beszerezni?
LOX az tényleg nem játék már, nagyon erélyes oxidálószer, ezáltal fokozott a tűzveszély. No meg 13 fokkal melegebb is az LN2-nél.
Már LN2 esetén is az oxigénkondenzáció miatt óvatosan kell eljárni, főleg több literes minta esetén, mikor már kevés marad (oldódik a légköri oxigén).
Szóval a veszélyeket ecsetelni nem kell, vegyész vagyok. Csak nagy mennyiséget nem tudtam, honnan lehet beszerezni.
PÜ ment amúgy.
HGyu
-
04ahgy
nagyúr
válasz
subaruwrc #3100 üzenetére
Nem mindegy hűtéi szempontból, hogy levegő, vagy nitrogén, ha már légköri nyomáson cseppfolyós?
Elég hideg mindkettő. Csak mivel a cseppfolyósított levegőt még frakcionáltan kell desztillállni az LN2 kinyeréshez, feltételeztem, hogy azelőbbi olcsóbb.
Ha nem lehet beszerezni, akkor persze lényegtelen.
És drága a folyékony nitrogén? Magánemberként, ha odamész, nem röhögnek ki?
HGyu
-
Overlocker
veterán
-
matteo_szg
őstag
válasz
subaruwrc #3050 üzenetére
De Ádám ne csináld már! Miért nem kerestél meg engem előtte, hogy kell-e valamit tudni a repülős útról? Nem kell a Katával vívnod, ha nem akarsz, kérdezhettél volna nyugodtan. Facebookon pl.
Persze, hogy mérges lettem, mert egyszerűen nem értettem, miért bonyolódik egy olyan dolog, aminek halál egyszerűnek kéne lennie. Bazi erős mezőny lesz kint, még arra is tettem utalást, hogy nem biztos, hogy a késő esti gép lenne jó nekünk odafelé, mert alig tudsz aludni a másnapi hajtás előtt. Erre kapom vissza lényegében azt, hogy neked semmi sem jó, stb.
Ha pedig erre vártál egész nyáron, akkor miért engedted ki a kezeid közül? Még ha rossz napja is van az embernek, ez pont egy olyan, ami felvidít ezek szerint. Foggal-körömmel ragaszkodnod kellett volna hozzá, mert óriási lehetőség neked.
Üdv,
Mate
-
matteo_szg
őstag
válasz
subaruwrc #3048 üzenetére
Kedves Subaru!
Csak magadnak köszönheted, hogy nem jössz Mallorcára. Azt a hisztit, amit te levágtál itt az utóbbi napokban, senki más nem merné megtenni rajtad kívül ebből a közösségből. Tőlem törölhetsz engem meg a kedves leányzót is a Facebook ismerőseid közül, de talán jobb lenne, ha kicsit megint elgondolkodnál azon, ami történt. A magyar versenyen úgy gondoltam, rosszul ítéltelek meg korábban, egy korrekt csapattal, veletek ismerkedhettem meg.
Sajnos csalódnom kell ismét, de ez teljesen másodlagos dolog, ezen ne is gondolkozz, nem is érdekel téged valószínűleg. Inkább azon agyalj, hogy ezzel valszeg elvesztettél egy gyártói kapcsolatot, és nem akarlak rémisztgetni, de várhatóan mások sem fognak szóba állni veled ezután. A helyedben sürgősen bocsánatot kérnék a szervezőktől. Ha magyarázni kell, miért, akkor viszont inkább tényleg hagyd, nem vagy méltó a GO OC 2010 győztesi címére.Üdvözlettel,
Mate
-
Overlocker
veterán
válasz
subaruwrc #3042 üzenetére
Talán majd később...összesen két darab ilyen kit van Európában, az egyik itt volt..
GOOC 2010 Europe Regional Final - Subaruwrc go to TOP 5.
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
subaruwrc #2956 üzenetére
gratulálok nektek a győzelemhez, overnek és Zééknek úgyszintén grat, a live oc már csak ilyen, bármi megtörténhet
látom jó szorosak lettek az eredmények a vcore limit miatt, ami jó dolog, izgalmassá tette biztosan a versenyt. sajnálom, hogy idén semmilyen formában nem lehettem ott. Zé: mi volt a gondotok? megsült valami? képek vannak még? érdekelne milyen volt a helyszín.
-
Bagira01
veterán
válasz
subaruwrc #2961 üzenetére
Először is gratulálok, tényleg szép küzdelem volt
. Over-nél kicsit hiányoltam a másodlagos képernyőt, kb a verseny 80%-ban csak nagy feketeség volt rajta
. Nálatok mindíg nyomon lehetett követni mi történik. Azt hittem egy ilyen rendezvényen többen vannak, a résztvevők 3/4-e szervező vagy vip volt, látogatók meg alig
Ezek szerint akkor te mész Mallorca-ra? Jó volt mikor mondták, hogy a győztes megkapja a konfigot amivel nyomta, kivéve a cpu-t, az egymagába többet ér mint az egész hóbelebanc
Talán jövőre én is eljutok vmi extrém szintre, már készülget a pot-om
-
Overlocker
veterán
válasz
Gratulálok nektek, úgy néz ki felnőttetek a feladathoz és ezt jó látni, sok sikert Mallorcán! Sajnálom hogy a Hun Extreme OC Team-mel ami történt, hiszen ha nem szól be a technika ördöge, akkor még ennél is izgalmasabb versenyre számíthatunk, de majd legközelebb, fel a fejjel!
Mégegyszer gratulálok a versenytársaknak és köszönöm akik kijöttek és szurkoltak nekünk!
matteo_szg: Köszi!
-
Zé_Mester
őstag
válasz
Gratula-gratula-gratula
Szép munka volt, megérdemeltétek az 1. helyet.
csak így tovább az európai döntőn is.
a mi mai "versenyünkről" meg........no comment. nem tom mi a f@sz volt ezekkel a cuccokkal, de hogy egy büdös windows felölet se jött be 2 órán keresztül.............
megyek alszok inkább -
Achill3uS
nagyúr
válasz
subaruwrc #2941 üzenetére
az csak részben a cpu hibája, nagyon tré ramjaim vannak csak. valami bbse rokon elpidával szerelt mushkinok amik 1700-at se mennek cl7-8 de még 9-ben sem
a hyper-eket várom 2 hete :S de manapság normális 6gb kitet találni pokoli nehéz, a gyártók ic ellátottsága konvergál a nullához...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Death Stranding (PC)
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen1/gen2 // P52 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest