- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
04ahgy
nagyúr
válasz
subaruwrc #4123 üzenetére
Mai nap termése, continued:
Konfiguráció:
- Intel i7-980X
- Gigabyte X58A-OC
- ADATA XPG2.0 2200 CL8
- Kingston V+ 100 64GB
- ASUS HD6990 duplán és Sapphire HD5870
- CM SilentPro GOLD 1000W és Corsair TX850W
- K|NGP|N Cooling Dragon F1 Gemini
- K|NGP|N Cooling TEK 9 FAT (hazai ősbemutetója volt az alkalom!)Az alkalom egyetlen szponzorált terméke az egyik HD6990 volt, amiért köszönet illeti az ASUS Magyarország Kft.-t! Kiemelném, hogy a többi mind saját cucc.
Az eredmények:
Vantage P28586
3DM11 P7047
CPU: LN2, GPU: LN2 hűtéssel futott. OCP és VGPU mod történt meg, 1,6V-ot kapott a Cypress XT.
Pár kattintható fotó, melyek most sajnos csak telefonnal készültek...
HGyu
-
Zé_Mester
őstag
válasz
subaruwrc #4071 üzenetére
04ahgy : szép eredmény, 1 karival 36e pötty
gratula
a proci nem ment többet ? vagy csak nem akartátok széthúzni az arcát ?subaruwrc: na megnéztem azt az NB feszkót. a mentett profilba 1,265V van állítva 4800MHz-es NB frekihez. ezen mentett profil, tehát ezzel simán fölállt a rendszer, és innen turkáltam még bele win alatt, de akkor már feszt nem állítottam neki
-
04ahgy
nagyúr
válasz
subaruwrc #4065 üzenetére
Tesztrendszer a kolléga postjában, viszont a 3D Mark Vantage új magyar rekord az én postomban:
ASUS Magyarországnak köszönet a Rampage 3 BE lapért, Ősembernek a G.Skill RipjawsX RAM-ért, subaruwrc-nek a kiváló pot-controllért, nagymamájának a türelmes vendéglátásért, Zsóffinak pedig, hogy mindezt elviselte.
A VGA egy antituning, léggel 930-940MHz körül szaladó GTX 580 referenciakártya volt egy barátom jóvoltából, ami a forrasztásos modoknak köszönhetően nem garanciális innentől (habár e-bayes származása alapján eddig sem nagyon volt az). Sajnos csak 1050MHz-et ment 1,25V-tal, -130°C-on, azonban köszöni, most is jól van.
HGyu
-
CosmO_O
tag
válasz
subaruwrc #3949 üzenetére
Az lehet, kell valami más típust újítanom, még mindig nem írtad meg, milyet rendeltél a Conradtól
Körömlakkal lekentem az alaplap másik oldalát nehogy bezárlatosodjon, mint videokártyákon szokás. Az alsó alu keretre jött a keménygumi lap, ami jár hozzá, aztán konyhai papírtörlő, majd a lelakkozott alaplap. A lakk nem győzött meg, vagy beszerzek folyékony szigetelő szalagot, vagy azt a felét is legyurmázom.
-
CosmO_O
tag
válasz
subaruwrc #3947 üzenetére
Most nézem a hwbot-os képet, -174 volt a mért érték.
Furcsa a szonda, amit használok, (méréstechnikai szaküzletben ezt ajánlották) ennél alacsonyabb értéket nem írt, fullra töltött pottal sem.
312 Mhz-nél kékhalálozott a windows, elment 5 termosz nitró, az alaplap másik oldala már kezdett vizesedni, igaz a körömlakk azért jól szigetelt, de így már nem akartam tovább menni, pörgős 2 óra volt a benchelés, iszonyat addiktív a dolog
Neki kellene mennem a Rampage-nek is nitroval, most épp 3 db 5870 közül megy a válogatás... kellene pár Tek Slim Pot
-
CosmO_O
tag
válasz
subaruwrc #3945 üzenetére
Vcore: 2V
Temp: -140Ellenben TaPaKaH rekordjánál leírtakkal nem tapasztaltam CB/CBB-ot ilyen hőmérsékleten, feszültségen, viszont a SetFSB (ver. 2.2.134) 2Voltnál simán elszállt és nem tudtam csak egyszer állítani az FSB-n, aztán reboot :S.
A cél 7 Ghz volt, meglett, következnek a 631-esek. Ötből kettő 1.5 V-on megy 5 Ghz-et, talán közelebb jutok a bűvös 8-ashoz
-
CosmO_O
tag
válasz
subaruwrc #3916 üzenetére
Követni fogja még egy pár VGA nitrózás, ha jól gondolom :]
VGA pot saját kreálmány? Pucér kép esetleg?
Kis dicsekvés a részemről, végre minden darabja befutott a potomnak[link]
Szerdán kapom a kb. 20 liter nitrót és adok az összegyűlt Cedar-oknak, csak akkor írok, ha megvan a 7 Ghz :]
-
-
Overlocker
veterán
-
-
Tidus
addikt
válasz
subaruwrc #3554 üzenetére
Kérdezd meg, aztán belinkeli neked is valszeg.
Ő az UD9-el vert oda, Rampagenak, ugyan azon konfiggal teszt ereményekkel.
Nem linkelek, más eredményével nem dobálózok.
Egyébbként úgy látom hogy csak kettőnknek van per. pill. UD9 deszkája a PH.-n. Az elmúlt egy hónapban biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Death Stranding (PC)
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- További aktív témák...
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1,5TB - RTX 4060 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest