- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
MZperX75
addikt
válasz
jones965 #5045 üzenetére
Integráltra ....HD6550D.
Ezért kerestem olyan topikot ahol extrame módon terhelnek és húznak procit vagy GPU-t.
Köszönöm válaszodat,én jelen pillanatban negatív túlhajtásra hajtok,alulfeszelés legkisebb ,még használható órajel,kisebb fogyasztású HTPC-n ,cél kis ,a legkisebb fogyasztás,halk működés.
Az izzasztóban Oliverda által szerzett AMD A8-3820-as van a porondon.
áttettem off-ba
[ Módosította: jones965 ]
-
subaruwrc
félisten
válasz
jones965 #5033 üzenetére
AMD-nél bevált.
még nem végleges a koncepció, de szeretném elkerülni legközelebb hogy átfagyjon a memória slotok környéke, majd kap alá két réteg szilviát és úgy kerülnek ezek vissza.
ja meg a procinak át kell esnie még egy csiszoláson mert még mindig nem vagyok elégedett a kinyomott paszta képével -
subaruwrc
félisten
válasz
jones965 #5014 üzenetére
diplomatikusan fogalmaztad a sz@rt
ez a ram nem kifejezetten erős 32m benchingre, mert nem bírja a szoros 2.3. időzítéseket de ez az eredmény még akkor is nagyon tempón kívül van amit nem igazán értek miért.
a teszt előttig f5o biossal teszteltem, az jobban kezeli a ramokat, viszont nem tud elég vcoret adni úgyhogy kénytelen voltam visszatenni az f3xoc biost. produkált 204k effet is a rendszer ami kevésbé lett volna lassú, de ez a 225k körüli érthetetlen egyenlőre számomra. ez az eredménye, ha az utolsó pillanatban kell változtatni valamit .... :/CosmO_O
válogatott. -
-
subaruwrc
félisten
válasz
jones965 #4994 üzenetére
köszi szépen.
nem az volt a cél azt sejted, de a 7-ből egyik cpu sem volt képes 6100mhz 06 cpu tesztre se pedig volt ami validolt 6610-en vagy 6540-en de csak két maggal vagy 6400 körül ht on ami meg bőven kevés
arról nem is beszélek, hogy ezek nem teljesen maxolt értékek mivel valamilyen érthetetlen ok folytán a lap lekorlátozott 1.85v vcorenál .... -
subaruwrc
félisten
-
subaruwrc
félisten
válasz
jones965 #4966 üzenetére
köszöni szépen megy a vonat alá
megjött ma a gelid gc-extremem, úgyhogy ennek örömére azt kapott a kártya, és ezt azzal hálálta hogy a múltkorihoz képest teljesen más hőfokok feküdtek, illetve nem feküdtek neki, ezenkívül 1700mhz memória órajel felett teljesen működésképtelen volt, coreban pedig 1400mhz futott úgy ahogy, felette artifact, fagyás, reset, kép elmegy stb, úgyhogy szétszedtük mielőtt komolyabb baleset érte volna
-
válasz
jones965 #4953 üzenetére
Akkor kezdem az alsó deréktáji nyelvcsapások sorát, gratula!!
Van néhány kérdésem, ha szabad.
285-el más benchet (01SE, 06, Vantage) miért nem néztél? Nem szereted őket, vagy nem volt belőlük értékelhető eredmény, vagy csak most így alakult?
Volt a kari vmodolva, vagy alapfeszen ment ennyit? -
Zé_Mester
őstag
válasz
jones965 #4648 üzenetére
gratulálok, nagyon szép eredmények
csak így tovább
a superpi különösen tetszik, ha még jobban kipucolod a wint nyerhetsz vele még pár tizedet/századottoyone : gratula neked is, nem semmi
hogy szuperált a biostar lap a hűvösben ? egyik havernak asszem pont ilyenje van és rám akarja erőszakolni egy kis kínzásra, lehet beadom a derekam -
Achill3uS
nagyúr
válasz
jones965 #4646 üzenetére
köszönöm ez jolesik, 2010-ben már keveset tuningoltam, a 2010-es MTH-ra is csak nézőként mentem ki, de rémlik, hogy beszélgettünk amig subaruék nitrogőzben alkottak... mi MTH-n 2006-2007-ben tuningoltunk jéggel meg nitroval overrel de ha akkoriban is már moddingoltál akkor tutira összefutottunk ott is...
mivel nichshih most az asrocknal dolgozik, szerintem nem lehet rossz lap csak rendes biost kell hozzá találni, hogy legyen sebessége is... beta-kra is erdemes lehet ráprobalni...
a frissitett eredményeid már szebbek lettek, de föleg a 2d-ket igy elnézegetve még sokat kell tanulnod melyik benchmarkot, hogyan kell futtatni, és a világért se kioktatásnak vedd mi sem ugy születtünk, hogy tudtuk, hogyan kell, inkább tanácsnak, rengeteg tesztóra van már mögöttünk, nemtudom mekkora dewar-od van, de én volt, hogy többször egész 30litereket használtam el csak egy cpu-ra, vagy vga-ra egy jo 32M vagy 3dmark2001 futtatashoz, szoval a kevesebb, kimunkalt eredmeny neha több, tudom, hogy drága dolog a nitro, de nem mennyiségre mérik a tuningot... nyulj bele abba a bios-ba, teszteld ki léggel jobban mit birnak az alkatrészeid külön külön, sok nitrot sporolsz azzal is, hogy már kb tudod mi mennyit megy amikor felöntöd... és akkor a windows-rol még nem is beszéltem... nem attol lesz gyors az eredmény mert egyszinü a háttér
szoval jo uton haladsz, látom sok hw megfordul nálad és nem sporolod az időt a tuningra a modding mellett, ami több mint dícséretes és értékelendő, mind örülünk neki, hogy a hwbot pontja gyülnek az országnak, de ne sporold ki a befektetett energiát sem a tesztjeidből!
a magyar rekordok pedig leginkább ilyen kis házi versengésnek tekinthetők, amivel jó múlatni az időt, borsot törni egymás orra alá, adni a motivációt a teszteléshez, de ha megnézel egy napi top feltöltést hwbotra, teis látod, hogy a nemzetközi mezőny bizony, profi, tele van alkatrésszel, és tesztel kökeményen!
szoval ahogyan mifelénk mondják, keep pushing it! -
subaruwrc
félisten
válasz
jones965 #4636 üzenetére
a pifast különösen jónak néz ki
a 06-ot magasabb órajelen nem bírta a cucc ?
amúgy over tartja az 1 gpu-s 06-t, ezzel. -
jones965
Modder
válasz
jones965 #4605 üzenetére
Na a mai napom szeretném gyorsan elfelejteni.
Délután sikeresen összeraktam a setup-ot, majd 5900Mhz-es órajelen 2D-s teszteket futtatni.
Aránylag szépen jöttek is az eredmények, amiket USB pendrive-ra mentettem.
Bár ne tettem volna. A létrehozott könyvtár szőrén-szálán eltűnt róla, ráadásul a tesztek befejezése után már az Asrock Fatal1ty sem volt hajlandó elindulni. -
04ahgy
nagyúr
válasz
jones965 #4601 üzenetére
Gratulálok. Ha már az eredmények CPU és egyéb okok miatt nem törtek a HD7970-esek babérjaira, legalább szép képek készültek. Azért ez sem utolsó.
Pedig ha átszereled a chillerre a CPU-t, akkor több nitró maradt volna. Utólag persze már könnyen vagyok okos, ha ott és akkor nem voltam jelen.
HGyu
-
MPowerPH
félisten
válasz
jones965 #4466 üzenetére
Nekem következő csütörtökre van betervezve végre, de még kártyákat nem rendeztem. Most még csak a cpu tudására leszek kíváncsi, és egy-kétkártyás teszteket akarok csinálni. Sima léggel lefut az SPI 5200MHz-n, úgy hogy mindössze 1,53v -ot kapott, akkor behűtve elég nagyok az elvárásaim a procival szemben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged