Hirdetés
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
jones965
Modder
Ma ismét elővettem a dewar-t, megtöltettem LN2-vel, és több kevesebb sikerrel az alábbi hardvereket nyüstöltem.
A dologhoz még az elején hozzátenném-természetesen minden rossz hátsó gondolat nélkül-, hogy a közel 1 hónapja megfosztott 3dm06 magyar rekord vissza szerzése volt a fő cél. Voltak még low HD kártyáim itthon, de valami ördögi tréfa kapcsán amelyik kártyát korábban lehetett tuningolni, azt mág a catalyst sem engedte, sem külső tweak progi, amit meg lehetett tuningolni, az meg gyakorlatilag a 0-val volt egyenlő.A recept a jól bevált ASrock alaplappal és az aránylag jól tuningolható 3770K procival zajlott.
A kitűzött 3dm06 single kártya rekordot sikerült beállítanom, viszont amivel még szerettem volna egy kis borsot törni a konkurencia orra alá, vagyis a 3dm05 rekord, nos az sajna csak óhaj maradt.3dm06 P45917
Valamint pár fotó:
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA IPS Touch i5.1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Új DreamQuest mini PC, mini számítógép
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest