Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Achill3uS

nagyúr

válasz jones965 #4646 üzenetére

köszönöm ez jolesik, 2010-ben már keveset tuningoltam, a 2010-es MTH-ra is csak nézőként mentem ki, de rémlik, hogy beszélgettünk amig subaruék nitrogőzben alkottak... mi MTH-n 2006-2007-ben tuningoltunk jéggel meg nitroval overrel de ha akkoriban is már moddingoltál akkor tutira összefutottunk ott is...

mivel nichshih most az asrocknal dolgozik, szerintem nem lehet rossz lap csak rendes biost kell hozzá találni, hogy legyen sebessége is... beta-kra is erdemes lehet ráprobalni...

a frissitett eredményeid már szebbek lettek, de föleg a 2d-ket igy elnézegetve még sokat kell tanulnod melyik benchmarkot, hogyan kell futtatni, és a világért se kioktatásnak vedd mi sem ugy születtünk, hogy tudtuk, hogyan kell, inkább tanácsnak, rengeteg tesztóra van már mögöttünk, nemtudom mekkora dewar-od van, de én volt, hogy többször egész 30litereket használtam el csak egy cpu-ra, vagy vga-ra egy jo 32M vagy 3dmark2001 futtatashoz, szoval a kevesebb, kimunkalt eredmeny neha több, tudom, hogy drága dolog a nitro, de nem mennyiségre mérik a tuningot... nyulj bele abba a bios-ba, teszteld ki léggel jobban mit birnak az alkatrészeid külön külön, sok nitrot sporolsz azzal is, hogy már kb tudod mi mennyit megy amikor felöntöd... és akkor a windows-rol még nem is beszéltem... nem attol lesz gyors az eredmény mert egyszinü a háttér :)
    szoval jo uton haladsz, látom sok hw megfordul nálad és nem sporolod az időt a tuningra a modding mellett, ami több mint dícséretes és értékelendő, mind örülünk neki, hogy a hwbot pontja gyülnek az országnak, de ne sporold ki a befektetett energiát sem a tesztjeidből!
    a magyar rekordok pedig leginkább ilyen kis házi versengésnek tekinthetők, amivel jó múlatni az időt, borsot törni egymás orra alá, adni a motivációt a teszteléshez, de ha megnézel egy napi top feltöltést hwbotra, teis látod, hogy a nemzetközi mezőny bizony, profi, tele van alkatrésszel, és tesztel kökeményen!
    szoval ahogyan mifelénk mondják, keep pushing it! :R

Új hozzászólás Aktív témák