- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- One mobilszolgáltatások
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
-
Mobilarena
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Achill3uS
nagyúr
az egyelőre nem lett nitrozva, biosok nagyon korai stádiumban vannak még egy normális performance eredményhez, egy valid miatt pedig nem akartuk órákig szigetelni, mivel még 1156-os lefogatásunk sincs az F1-hez. szóval csak egy kis bemutató szerű szösszenetre számíts most
bár szept 6-ig még van sok idő
-
Achill3uS
nagyúr
jo kérdés, ránézek
akoska07: x58-on senki nem használ potot, tuning szempontjából bőven elég annyira lehűteni, hogy a max bclk-hoz szükséges nb fesz ne égesse le a chipsetet, tehát kb a gyári bordák elé ventillátor bőven elég. sajna az i7 semmivel nem megy jobban ha a chipsetet minuszba hütöd.
ld. EVGA X58 Classified Takes i7 920 Over 5.3GHz
"As mentioned, the cold north bridge didn’t assist with BCLK at all, as I got the same clocks as previously with the north bridge running at a steady 70C during a previous session." by 3oh6egyébként 50k körül sztem továbbra is rampage 2 gene a legjobb tuningra, 70k felett a p6t ws pro, ár limit nélkül pedig az evga classified.
-
és ezzel vissza is kanyarodtunk a témához.
ha jól látom ez extrém körülmények közt sikerült
viszont nincs a chipset-en pot.
eléggé meggyőző.hát igen. mindig ez van.
középkategóriát nézek ki,és az esetek többségében feljebb lépek árban
viszont ez a lap sokáig elég lenne,nem kellene egy hamar lecserélni.
remélem... -
Thrawn
félisten
Jótékonysági célra megy az ára:
You are bidding on a brand new, limited edition AMD Phenom II TWKR Black Edition processor, with ALL proceeds benefiting Family Eldercare, a non-profit organization in Austin, Texas (http://www.familyeldercare.org/) who provide essential services for elders, adults with disabilities and those who care for them. -
Zsubi
őstag
Nem is arra gondoltam hogy adjon ingyen cuccokat
Még nagyker áron talán az ember megtudja venni valahogy de még úgy is húzós
Nagyon sok Team csak kölcsönbe kap cuccokat ez sem egy rossz megoldás de ezt is csak kevés bolt tudja felvállalni azt hiszem(#1375) akoska07: Ez így igaz
-
subaruwrc
félisten
mikor csapunk egy 3 potos tuningot?
-
Overlocker
veterán
Sajnos, ahol közzé akartam tenni ott még nem tudom..ezért így most itt megosztom veletek.
A DFI által meghirdetett világversenyen -> DFI Project World OC Contest , Intel szekcióját megnyertem, a múltkori 920D0 + jeges akcióval. Így világszinten sikerült a 3. helyet megcsípni, amelyért egy alaplapot és 100 eurot kaptam
üdv,
over@locker886
-
subaruwrc
félisten
nemistudom
utolsó oldalakon van videókariról is szó. -
Zájec
veterán
ezt én is tudom , mivel az everest bench csak egy gyors mérést csinál a memokal...
ez nekem nem újdonság , ezt eddig is tudtam... nem terheli a procit..igy utolag nemtudom , de valószinü , nem tudom már kiprobálni...
részben igaz, valóban az extreme eredményeknél nem azt nézik,
én csupán az összehasonlitás kedvéért hoztam fel kaoszpapja kollégának, hátha segit neki a továbbjutásban... -
toyone
őstag
egy másik kameranézetből, hangal
mod: már a soc is ezt a kamerát használja -
ADAM1337
nagyúr
-
serito
senior tag
Köszi. Erre a lapra én is gondoltam mert 260-as FSB már elég a 6Ghz-hez. Egy ilyen procit gyári hűtővel felvittem már 5.2Ghz-ig gondolom jég alatt ez bőven 6Ghz felett is lehet.
A lapot csak tesztre hoznám ki a nagykerből semmi modolás, csak teszt és megy vissza, remélhetőleg sértetlenül.Szóval P45DS3 elég lenne? És mennyi jeget kellene beszereznem pár teszthez, 10-15Kg elég lenne?
-
ADAM1337
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged