- LTE frekvenciák
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- iGO Primo
- iPhone topik
- Mobil flották
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
-
Mobilarena
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
CosmO_O
tag
-
Overlocker
veterán
-
kop8
őstag
Ja szerintem is jobb mint a rudak
Csináltam 3dmark teszteket is...
A proci körül a kereten belül körbe volt rakva papírzsepivel, mikor szétszedtem nem volt szinte semmi pára vagy víz lecsapódva, azt hittem rosszabb lessz..
Már tervezek egy hűtőt a videókarira is hamarossan megcsinálom, csak ma eladtam a 6850-emet
Olyan karit akarok venni ami régi és több pontot tudok vele gyűjteni HWBOT-on
3870-et szerintem -
Overlocker
veterán
Oké, meglátjuk!
Küldtem eredményt, jelenleg 11.-ek vagyunk, akinek van egy GTX580-a nyugodtan beszállhat!
Ez még egy lightos eredmény tőlem, daily use rendszeremen, AMD-vel..
-
toyone
őstag
-
Tidus
addikt
Én pontosan ilyen open day formációra gondoltam, néző közönség kizárásával, csak az érdekeltek részvételével, aztán ha vannak komoly eredmények azokat közhirré lehet tenni.
Egyébbként hihetetlenül hangzik de szinte érdektelen a számítógép tuning az átlag, de még a felsőfokú végzettséggel rendelkező userk között is.
Én személy szerint kezdő vagyok ebben a műfajban, mivel csak léggel űzöm ezt a hobbit, de nagyon is érdekel, azért vagyok itt. Viszont saját tapasztalatból tudom, hogy ha szóbakerül a tuning baráti körben v. a melóhelyemen, mindenki csak ámul néz, és azt kérdezi ez mire jó, miért jó százezreket fektetni egy gépbe. Erre példának egyik barátomat szoktam felhozni akinek a horgászfelszerelése ér százezreket, és azzal csak lógatni tud.
Egyébbként az öcsém informatika és torna tanár álltalános iskolában, ő azt mondta nekem hogy nem merné a gépében piszkálni a biost, hátha ellszáll valamelyik alkatrésze, viszont a bios angol rövidítéseit majdnem mindet tudja hogy mit jelent és mit befolyásol.
A támogatók alatt mit értesz?(#3603) Achill3uS: Zártkőrű rendezvényre gondoltam, úgymond "baráti" körre.
-
Tidus
addikt
"...Köszönet. Majd egyszer talán lesz egy olyan rendezvény is amire mind el tudunk menni és mindenkivel közösen tesztelhetünk..."
Ez jól hangzott, legalább is azoknak akik álltalában itt időznek, mivel személyesen elég komoly eszmecseréket lehetne levezetni, a tesztekről nem is beszélve. -
Zé_Mester
őstag
nem tudok mást mondani, mint annyit hogy : MAXI RESPECT.
ugyanez subaru-nak is
nagyon szép eredmények, ez az AMD-s 6700++ meg űberbitang. Sajnálom, hogy nem lehettem ott személyesen, 2 konfigot egyszerre pocsolni és ilyen eredményeket kihozni belőle.........le a kalappal.csak így tovább
-
subaruwrc
félisten
-
Zé_Mester
őstag
subaruwrc : jóvanna.......de országos rekord
-
subaruwrc
félisten
Véleményem szerint egyáltalán nem teljesítettem jól.
ezzel nem értek egyet, a körülményekhez képest igenis helyt álltál szerintem, szóval ne csípjen a pisi
óó európai döntőn ilyen nagylelkűek voltak?
taiwanon lehet az usb kulcsot is megkapja a nyertes
jó tudom nem ez a lényeg, biztos nagy fun lehetett -
toyone
őstag
Péntek a verseny napja.:
Regisztráció-t követően volt a processzor és asztal választás sorrendjének a kiválasztása. Én 10.-nek választhattam. A 2-es asztalt kaptam így előre kerültem, legalább nem kellet messzire mennem nitróért.
Mivel mindenki nekikezdett a modnak nem volt választás, megcsináltam én is. Előtte kipróbáltam rendszert hogy működik-e és a mod után is. Majd szigetelés amire nem volt panaszom a verseny alatt nem vizesedett be.
Már az összeszerelési idő alatt el tudtam kezdeni a teszteket. Ez jó volt ugyanis volt aki nem.
A proci -107 foknál fagyott Win alatt, elindulni pedig -90 és -80 fok között indult el.
Órajelben úgy tűnt -még az elején- nem lesz olyan vészes. 5980mhz volt a vége.(kb mellettem ennyin pifastoltak..)
Cpu szorzókat illetően 29*31*33* -akat próbálgattam. Az uncore ~3800Mhz nál feljebb nem szeretett volna stabil maradni a tesztek alatt. Egyedül a a Maxmem-nél tudtam feljebb állítva még lefuttatni a tesztet.
Memóriákat illetően 1900Mhz+ Cl7 ment neki. De csak 2:10 es ramleosztást használva. 2:12 vel el se indult.
Sokak idő előtt befejezték a versenyt alkatrész elhalálozás következtében. Ugyanis csak 13:30 ig lehetett cserélni.A hivatalos végeredménynél azért nem látszik a SuperPi8M eredmény mert azt nem fogadták el. Valószínűleg a cpu-z ablakok egymásra helyezése miatt.Mondjuk sokat nem befolyásolt volna az elért idő. Sok mindent kipróbáltam amit Over, Subaru vagy Zé_mester tanácsolt épp közben SMS-ben vagy Matteo-n keresztül.
Szétszerelésnél mindent elhordtak az erre kihelyezett emberek szóval például a memóriákat úgy kellet odaadnom hogy még simán be voltak fagyva a lapba. De nekik nem számított túl sokat ez.
Véleményem szerint egyáltalán nem teljesítettem jól. De ezt igazából ti is láthatjátok az eredmény táblán.
Persze ha csak a neveket nézzük Hipro5 és elmor között vagyok ami mondjuk a TOP5 ben jól mutatna de így kicsit "csíp a pisi."
Ennyi történt lényegében magán a versenyen.Köszönöm Matteo-nak a közreműködést nem csak a verseny alatt hanem az egész utazás során segített engem.
A Gigabyte-nak hogy részt vehettem. Ákosnak és Katának többek közt amiért nem kevés kilométert tettek meg miattam.
Ezenkívül a fent említett embereknek akik valamely úton módon próbáltak segíteni, és mindenkinek aki drukkolt. -
Overlocker
veterán
-
Achill3uS
nagyúr
meglátjuk, az a baj ezek állandóan azon múlnak ki indul... pl első körben 0 komoly eredményt raktak fel, de nem nagyon olvastam még el a szabályzatot most mi számít, hány szakaszt kell nyerni, és hogy pl van-e bármilyen vga limit, mert ha nincs akkor nem is állok le időt pazarolni rá, nincs kéznél 4db 5870-em... thx anyway
-
Achill3uS
nagyúr
hát láttam már jobb videót is, egy interjút bevághattak volna még vagy valami értelmeset a csajokon kívül
más...
megkérdeztem tegnap az MSI-nél a kapcsolatomat, hogy ugyan már mi lesz a MOA 2010 sorsa, 2 évig volt magyar részvétel de eddig nincs információnk van ahol pedig már selejtező is volt. válasz: you can participate in our online competition only: You've Got The Xtreme Power!
kösziegy olyan versenyen ahol 980x és MSI Big Bang X58 lap kell a nevezéshez (ami megjegyzem halkan sehol nincs még kereskedelmi forgalomban) és a Vantage P teszt nem limitál vga-t, csak annyival hogy single gpu only, arról már ne is beszéljünk hogy a szabályzatban nincs ES hardware kikötés/tiltás. és ha ez még nem lenne elég, csak az az 1 személy jut ki a grand final-re (legalább) aki mindkettő kört (32M, Vantage) megnyeri a nemzetközi mezőnyben. köszönjük EMESE
-
Achill3uS
nagyúr
semmi extra, továbbra is OCTeamHungary tagként tuningolok, honlapra írom a cikkeket, semmi sem változik lényegében. csak kicsit meguntam az itthoni állóvizet, és hogy semmi referencia értéke nincs a magyarok felé a hwbotnak sem-meg másnak sem (majd május 28-án is meglátjátok). így "leigazoltam" kedvenc csapatomba is, külföldi barátaim mellé.
-
gordonfreemN
addikt
nos kaptam választ, mégpedig azt hogy a ház lehet a bünös. Nem tudom, most meloba kell mennem, lehet holnap lekapom az oldalát és meglesem, hogy javul e a helyzet.
Ide azért irtam, hogy megtudjam, mik lehetnek a tünetek egy rossz pasztázásnak?
Amugy szép egyenletesen az egész CPU felületét bekentem, kicsit lehet vastagon is (kb 1mm), ugy hogy a fém kupak(CPU) szürke árnyalata nem látszik. -
Achill3uS
nagyúr
hát... ha mások is beállnának a sorba
világos, de azért nem mindenki járt jobban az új rendszerrel... lehet, hogy még akár bugos is... pl subarut ban-olták vagy miért nem jelenik meg a profil lapja?de a lényeg, hogy országosan jóval előrébb kerültünk - erőfeszítés nélkül.
-
Szatesz
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fogyjunk le!
- E-roller topik
- LTE frekvenciák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Crucial 240GB SSD eladó
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged