Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• toyone

őstag

válasz toyone #3189 üzenetére

Péntek a verseny napja.:
    Regisztráció-t követően volt a processzor és asztal választás sorrendjének a kiválasztása. Én 10.-nek választhattam. A 2-es asztalt kaptam így előre kerültem, legalább nem kellet messzire mennem nitróért.
    Mivel mindenki nekikezdett a modnak nem volt választás, megcsináltam én is. Előtte kipróbáltam rendszert hogy működik-e és a mod után is. Majd szigetelés amire nem volt panaszom a verseny alatt nem vizesedett be.
    Már az összeszerelési idő alatt el tudtam kezdeni a teszteket. Ez jó volt ugyanis volt aki nem.
    A proci -107 foknál fagyott Win alatt, elindulni pedig -90 és -80 fok között indult el.
    Órajelben úgy tűnt -még az elején- nem lesz olyan vészes. 5980mhz volt a vége.(kb mellettem ennyin pifastoltak..)
    Cpu szorzókat illetően 29*31*33* -akat próbálgattam. Az uncore ~3800Mhz nál feljebb nem szeretett volna stabil maradni a tesztek alatt. Egyedül a a Maxmem-nél tudtam feljebb állítva még lefuttatni a tesztet.
    Memóriákat illetően 1900Mhz+ Cl7 ment neki. De csak 2:10 es ramleosztást használva. 2:12 vel el se indult.
    Sokak idő előtt befejezték a versenyt alkatrész elhalálozás következtében. Ugyanis csak 13:30 ig lehetett cserélni.

A hivatalos végeredménynél azért nem látszik a SuperPi8M eredmény mert azt nem fogadták el. Valószínűleg a cpu-z ablakok egymásra helyezése miatt.Mondjuk sokat nem befolyásolt volna az elért idő. Sok mindent kipróbáltam amit Over, Subaru vagy Zé_mester tanácsolt épp közben SMS-ben vagy Matteo-n keresztül.

Szétszerelésnél mindent elhordtak az erre kihelyezett emberek szóval például a memóriákat úgy kellet odaadnom hogy még simán be voltak fagyva a lapba. De nekik nem számított túl sokat ez.

Véleményem szerint egyáltalán nem teljesítettem jól. De ezt igazából ti is láthatjátok az eredmény táblán.
    Persze ha csak a neveket nézzük Hipro5 és elmor között vagyok ami mondjuk a TOP5 ben jól mutatna de így kicsit "csíp a pisi."
    Ennyi történt lényegében magán a versenyen.

Köszönöm Matteo-nak a közreműködést nem csak a verseny alatt hanem az egész utazás során segített engem.
    A Gigabyte-nak hogy részt vehettem. Ákosnak és Katának többek közt amiért nem kevés kilométert tettek meg miattam.
    Ezenkívül a fent említett embereknek akik valamely úton módon próbáltak segíteni, és mindenkinek aki drukkolt. :R

Gamestaron található pár kép és Matteo beszámolója

Pifast
    Maxmemm
    SuperPi8M
    Wprime32M
    A végére még Fun 1M

Új hozzászólás Aktív témák