- Yettel topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A72 - kicsit király
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
-
Mobilarena
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Srácok, tudom, hogy kicsit off, de azért megkérdezem, lévén, hogy kb mi cserélgetünk pasztát a leggyakrabban.
Használ valaki MX2-t még? Én most binnelni/pretestelni vettem egy 30grammos-at belőle az iPonban és teljesen nem olyan, mint volt régen. Folyósabb, szinte mindig van "előváladék" (vízszerű híg lé az elején) és zöldes színű az eddigi szürke helyett. Megváltoztathatták vajon az összetételt, vagy sikerült egy "romlottat" kifognom, vagy hamisítvány (ezt kétlem azért), vagy mi a szar? Mit gondoltok?
Itt egy összehasonlítási kép: jobb alsó sarokban az a kis szürke paszta az a régi mx2-m utolsó kenete, a nagy zöld trutyi középen meg az új.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Xeonokkal szorongatná meg az Intel az AMD-t
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- PlayStation 5
- Okos Otthon / Smart Home
- Xbox Series X|S
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- GL.iNet OFF topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Intel I7-7700K / Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 9400F 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
- Dell , Lenovo, Microsoft Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6" 1 év garancia
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4525
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest