Hirdetés
- iPhone topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Yettel topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Achill3uS
üzenetére
Dhenzjhen elég halk a témában, félek, ha kiderül a módszer, az lesz, mint a 771 Xeon matricás buli után, csak most nem a használtpiac árai mennek fel, hanem az újé. Vagy Intel bácsi kiad egy kötelező mikrokódot, amit minden gyártónak implementálnia kell egy újabb bios verzióba, irreverzibilis formában és többé megint nem megy a bclk "trükk".
Ha már feltételezések: Hallottam olyat, hogy ES proci, csak jelöletlen, hogy microkód, hogy a proci alján van forrasztásos mod. Annyi, de annyi elmélet kering, hogy tényleg csak akkor lesz biztos, ha elárulja DJ, vagy valaki utána csinálja.
DJ-ről jut eszembe... Azt feltételezem, hogy sandbag-el, mint állat. Értem a lényegét és a motivációt a sandbag-ek mögött, de miért ennyire alacsonyat tesz fel? 6700K-val 470BCLK a ref clock wr. Ha gyengébbek is az i3-ak, 300-at feltételezem, hogy mennek. Csak a pont és a "pionírság" motiválja? Abszolút értékben a score vadászat nem? Oké, övé minden global1, de nem lenne menőbb 5500-on eredményeket felrakni mondjuk? Sosem fogom én ezt az iparos hwbot-ot megérteni...
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Futás, futópályák
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS CM 700W
- Eladó Abit Radeon 128MB videokártya
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest