Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Netfone
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- 6500 mAh-s aksival debütált a Poco M8 Pro 5G, ez az ára itthon
-
Mobilarena
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Achill3uS
üzenetére
Dhenzjhen elég halk a témában, félek, ha kiderül a módszer, az lesz, mint a 771 Xeon matricás buli után, csak most nem a használtpiac árai mennek fel, hanem az újé. Vagy Intel bácsi kiad egy kötelező mikrokódot, amit minden gyártónak implementálnia kell egy újabb bios verzióba, irreverzibilis formában és többé megint nem megy a bclk "trükk".
Ha már feltételezések: Hallottam olyat, hogy ES proci, csak jelöletlen, hogy microkód, hogy a proci alján van forrasztásos mod. Annyi, de annyi elmélet kering, hogy tényleg csak akkor lesz biztos, ha elárulja DJ, vagy valaki utána csinálja.
DJ-ről jut eszembe... Azt feltételezem, hogy sandbag-el, mint állat. Értem a lényegét és a motivációt a sandbag-ek mögött, de miért ennyire alacsonyat tesz fel? 6700K-val 470BCLK a ref clock wr. Ha gyengébbek is az i3-ak, 300-at feltételezem, hogy mennek. Csak a pont és a "pionírság" motiválja? Abszolút értékben a score vadászat nem? Oké, övé minden global1, de nem lenne menőbb 5500-on eredményeket felrakni mondjuk? Sosem fogom én ezt az iparos hwbot-ot megérteni...
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Eladó Apple iPhone SE 2020 64GB / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest