- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- Visszatért a Snapdragonhoz az Infinix, itt a Note 60 és Note 60 Pro
- Esélyes, hogy drágul a Nothing Phone (4a) széria
- Lelkiismeret-furdalás nélkül zabálhatod a süteményt a Galaxy S26-tal
- Újabb részletek a Galxy S26 Ultra privát képernyőmódjára vonatkozóan
- iPhone topik
- Privát Samsung funkciót tehet az Apple publikussá
- Visszatért a Snapdragonhoz az Infinix, itt a Note 60 és Note 60 Pro
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- Telekom mobilszolgáltatások
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
jones965
Modder
Ma este sort kerítettem egyrészt az asus OC showdown helyezésem javítására, valamint egyúttal leteszteltem ln2 alatt az asus gtx980 matrix kártyát. Az eredmények elég vegyesek lettek.
Az első etap nem igazán sikerült túl jól, amit sajnos a kissé féloldalasan felszerelt pot okozott. Ezen az EK SF3D-n sajnos nincs a gpu lefogató csavaroknál távtartó, így nagyon könnyen oldalra lehet húzatni. Erre majd szerkesztek egy keretet. Ebből kifolyólag sajna a gpu 1800mhz-nél megállt. A feszültséget szépen felvette, de nyilván a rossz érintkezés miatt a gpu folyamatosan eldobta magát.
Szétszerelést követően már csak a gpu-n maradt az LN2, nagyobb gondossággal illesztve a potot.
Valamennyire jobban jártam, mivel szétszedés után ismét látszódott, hogy még kb a gpu 1/3 felülete nem egyformán érintkezett. Így a vga 1,58V-ig bírta a feszültséget felvenni, ezáltal majd 1900 mhz-ig skálázódva benchmarkok alatt. A tippem majdnem bejött, tévedtem -7.1Mhz-et.
Sajnos Fire strike alatt hiába hozta a magas gpu pontokat, a cpu miatt eléggé lepontozta, de azért sikerült javítanom a korábbi eredményemen. Na majd legközelebb ha minden összejön, akkor egy 8 hengeres alatt is megpróbáljuk. A gpu-t és a PCB-t olyan tökéletesen sikerült szigetelni, hogy az első 3 órás tesztelést követően, csak a potot kellett kimelegíteni és ment is vissza a helyére.

Fire strike E: 8296
Fire strike: 16414
Catzilla 720 P: 38428
A cpu sajnos most is ugyanolyan szarul ment mint eddig, így a cpu stressz programokat meg sem próbáltam javítani.
PS: készült egy 3dm11 eredmény is, ez is ssajna csak 4800mhz-es cpu-val.
Új hozzászólás Aktív témák
- Téli Olimpiai játékok Milano - Cortina 2026
- Újabb részletek a Galxy S26 Ultra privát képernyőmódjára vonatkozóan
- Sweet.tv - internetes TV
- iPhone topik
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- Gumi és felni topik
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Windows 11
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Tp-Link Archer C64 Dual Band Full Gigabit Wi-Fi router
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 512GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest