Hirdetés
- Mobil flották
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit T-Rex - óra a dínóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Frissítéseken munkálkodik a Samsung a munka ünnepe előtt
Új hozzászólás Aktív témák
-
npera
addikt
válasz
blueboi69 #90157 üzenetére
A whooppal beltérben és simán STAB-módban nyomom. Akkor oldalkormánnyal belépem a kanyarban és ellentartok csűrővel, aztán szépen kanyarodik.
Rendes kwaddal kint meg ACRO, de mellé AIR is. Úgy van beállítva (Nova mondta, nem én vagyok ilyen okos), hogy a 3-állásún balra első állás STAB, mert úgy könnyű leszállni. Második állás ACRO. Harmadik állás meg ACRO és AIR.
Be lehet állítani permanent AIR-módot, de úgy leszállásnál nem tudsz ténylegesen leszállni, mert amint megérinti a talajt a kwad felpattan. Ezért úgy szoktak ilyen pilóták leszállni, hogy kábé 10 centi magasan lebegésből disarm. Magas fűben is jó módszer, mert szépen beletottyan a fűbe és nem erőlködik a fűnyírással.
Aki pedig kezdő és bohó az még kábé 50 k/h sebességnél 5 méter magasan nyomja a disarmot, aztán hengerbucskázik a kwad a fűben. Ezt csak a DRH-s admin srác videójából idéztem, én még nem mertem ilyet kipróbálni.
A touchscreen és a kontrolleres irányítás kábé annyira releváns egymáshoz, mint egy rendes pillangós mechanikus Cherry billentyűzeten gépelés (vagy Gabibácsi esetén C64), és egy iPaden tapicskolás. A kontrollerrel tudsz egy idő után izom-memóriát is generálni, az érintőképernyő inkább csak játék. Sajnálom, Gabibácsi, de ez van.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- Eladó Konfig Ryzen 5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX6800 16GB!
- Csere-Beszámítás! ASROCK Radeon RX 9070 16GB GDDR6 Steel Legend OC Videokártya
- Playstation 5 Pro 2027.12.30. Media Markt vásárlás
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA A2000 Ada -8GB-, 64GB , 1TB NVMe, Magyar vil bill
- Bomba ár! HP ZBook Fury 15 G7 - i9-10885H I 32GB I 1TBSSD I 15,6" 4KDreamColor I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest