Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • npera

    újonc

    válasz blueboi69 #90157 üzenetére

    A whooppal beltérben és simán STAB-módban nyomom. Akkor oldalkormánnyal belépem a kanyarban és ellentartok csűrővel, aztán szépen kanyarodik.

    Rendes kwaddal kint meg ACRO, de mellé AIR is. Úgy van beállítva (Nova mondta, nem én vagyok ilyen okos), hogy a 3-állásún balra első állás STAB, mert úgy könnyű leszállni. Második állás ACRO. Harmadik állás meg ACRO és AIR.

    Be lehet állítani permanent AIR-módot, de úgy leszállásnál nem tudsz ténylegesen leszállni, mert amint megérinti a talajt a kwad felpattan. Ezért úgy szoktak ilyen pilóták leszállni, hogy kábé 10 centi magasan lebegésből disarm. Magas fűben is jó módszer, mert szépen beletottyan a fűbe és nem erőlködik a fűnyírással.

    Aki pedig kezdő és bohó az még kábé 50 k/h sebességnél 5 méter magasan nyomja a disarmot, aztán hengerbucskázik a kwad a fűben. Ezt csak a DRH-s admin srác videójából idéztem, én még nem mertem ilyet kipróbálni.

    A touchscreen és a kontrolleres irányítás kábé annyira releváns egymáshoz, mint egy rendes pillangós mechanikus Cherry billentyűzeten gépelés (vagy Gabibácsi esetén C64), és egy iPaden tapicskolás. A kontrollerrel tudsz egy idő után izom-memóriát is generálni, az érintőképernyő inkább csak játék. Sajnálom, Gabibácsi, de ez van.

Új hozzászólás Aktív témák