Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• zetor2000

addikt

Én ma elbontottam egy kocsma berendezését. Illetve segítettem, hogy kiürüljön.
    A hely eléggé vidéki, kicsi település, a kocsma se nagyon nagy, a vendégkör se túl nagy, aki vitte a boltot, az nyugdíjba megy, a másikaknak meg van másik állás, ez inkább csak beugrós volt mindenkinek.
    A helyet átveszi valami fiatal titán, aztán nem zár be, csak átalakul, és a régi tulaj kiárulta a dolgokat kvázi fillérekért.
    Kaptunk ismerőssel meg a szembeszomszédjával közösen 4 polcos szekrényt (nem nagy csoda, bútorlapból vannak, de jó állapotúak), 2 salgó polcot, egy kombi hűtőt, alul fagyaszt, felül hűt (Gorenje), valami Samsung plazma TV-t (30kg), 2 irgalmatlan régi rádiósmagnót (kazettás), csomó kocsmai dekort, poharakat, korsókat, dísztárgyakat, terítőt, szalvétát, molinókat, megállítótáblákat, asztalokat, székeket...
    2 kör volt, egy F Astra segítségével, ami után volt egy utánfutó, meg egy Mercedes duplakabinos platós izével, ami után az utánfutó megint után volt kötve.
    A Mercedesen hátul kereket is kellett cserélni, mert defektes volt.

Aztán ezt lepakolni is kellett... most fáradt vagyok, kicsit.

De lett egy "Járási Rendőrkapitányság" zománcozott táblám, még a régi, népköztársaságos címerrel. Meg némi ilyesmi retró csecse-becse.

Új hozzászólás Aktív témák