Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- MIUI / HyperOS topik
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jahno
veterán
válasz
Grillo #117313 üzenetére
Ezek a gyűlések most egyre "jobbak", hamar kialakult némi feszkózás a niggerek és a középosztály közt. Főleg a működésképtelen elképzelésekkel van baj, szóval reggel beköszöntem, meghallgattam, elköszöntem aztán most megy a vakarózás. Minek szóljak bele.
Leendő új szomszéd jött Dunakesziről Erdőkertesre tömegközzel. Ott sem irigykedtem, mert eleve Vácon át kell szállni, állomástól-állomásig nettó 1+ óra az út, de hát az meg MÁV. Vasútállomás ide 2.5 kilométer (4 sör + Jack kombináció után már rövidebb), valami busz szokott járni az állomásig, csak ahhoz is igazodni kell. Szóval majdnem jó, emeletes mindenféle is megy, minden Amerika csak mégsem
Pénteken majd mókás lesz, megyek délután haver szülinapi bulijára Fehérvárra, így reggel már hozom magammal a motyót ami este kell a Parkba. Levonatozom, pár fröccs és világmegváltó eszmefuttatás, aztán vissza Park és majd valami éjszakaival hazavergődöm. Utóbbi célirányos és remélem nem vodka lesz hűtőbe készítve. Még lehet agyalok egy csomagmegőrzőn, ha belefér a költségvetésbe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Kaon AR1840 WiFi 6 mesh
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 5070 +32GB DDR5 +1-2-4TB NVMe SSD! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Gigabyte H310M-S2H + i5 9400F + Arctic Alpine 11 + 16 Gb G.skill 3.200 Mhz Beszámitok!
- Asztali PC , i7 10700 , RTX 3070 , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1.5 TB HDD
- Dell 13,3 FHD Laptop i5-8365 8 GB RAM 256GB SSD Dobozos, Garanciával
- Quadro FX 570 eladó
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest