- One mobilszolgáltatások
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Nem lesz iPhone 19
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolfman
veterán
Csak b.szott az ideg, hogy egy ennyire egyszerű dolgot nem lehet megcsinálni egy hülye táblázatkezelőben, mert ez aztán végképp nem lenne nehéz feladat, aztán egy óra ügyködés után találtam egy legördülő választéklista nevű cuccot, azzal sikerült. Kijelöltem a tartományt (beleértve a megnevezéseket (munkakör, beosztás, lakhely stb.) majd lista létrehozása, (lista rovatfejekkel kipipálva), ok, majd minden más tartományt is és így megy.
Igaz most eltűnik a nyilacska ami jelzi, hogy azt ott szűrhető oszlop, de a mezőn belül kattintva előtűnik/tűnnek! Nem értem, miért nem lehet ezt alapból megcsinálni, miért kell ez egy másik helyen előhívni!?
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7410 karbon i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2a - R5 4650U I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Fferi50