- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hali!
Ööö, szerintem itt valami félreértés van. Az Üres cellák mellőzés opció az nem arra vonatkozik, hogy a kijelölt tartományban lévő üres cellák ne jelenjenek meg a lenyílóban, hanem arra, hogy tetszőleges értéket lehessen az érvényesített cellába.
A lenyílókat arra használják, hogy kitöltött tartományt jelenítsenek meg, pl hogy kategóriák közül lehessen választani, ergo érvényesítéskor olyan tartományt jelölj ki, amiben minden cella kitöltött vagy az lesz. A példát elsősorban a tartomány elnevezés alkalmazására adtam, bár így visszaolvasva, valóban félreérthető volt, sorry...Csak én is rosszul értelmeztem a problémád, mert azt hittem, hogy az érvényesített cellában van "szépséghiba" az üres cellával, nem pedig a lenyíló listájában...
Fire.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- Futás, futópályák
- E-roller topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- PlayStation 5
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 512GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest