Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Hamarosan körbefotózza a Google a Balatont
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 17 - alap
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
einstein
senior tag
Sziasztok, van egy őrjítő Excel 2007 hibám.

Worksheetek között kattintgatva néha (illetve inkább nagyon gyakran) nem vált át a másik fülre, hanem mintha csak elvesztené a fókuszt az aktív fülön. Tehát hiába kattintok mondjuk a mellette lévő munkafüzetre, nem vált át... Néha mintha jobb gombot nyomtam volna, felugrik a menü is.
Csak úgy tudom megoldani a problémát hogy rákattintok valamelyik másik fülre, amire aztán átvált, majd vissza arra amelyikre eredetileg rá akartam menni...
Találkozott már valaki hasonlóval?Pontosítok: tehát egy fájlon belül meglévő munkafüzet váltásoknál van ez a hiba, nem fájlok közötti ugrálásnál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX5000 16GB 1 év garancia
- Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- Újszerű iPhone 14 Plus 128GB Lila független, 100% aksi, 1 ÉV GARANCIA, 14 Napos elállás!
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Fferi50